نمایش پست تنها
قدیمی 01-19-2013
ماهین آواتار ها
ماهین ماهین آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 4,241

3,143 سپاس در 1,388 نوشته ایشان در یکماه اخیر

درود فراوان بر شما

این چند روز برای من سرشار از هیجان و استرس و لذت و خستگی بود !!!

اول این که فرهنگ خانه یه برنامه از یکی از گروه ها رو برنامه ریزی کرده بود که استادم درش عضو هستند ...اسم برنامشون ایران نامه بود و برنامه ی سومشون ...اما قسمت جالبش این بود که شاهنامه خوانی داشتن و نقالیش هم با یک خانوم جوان و زیبا و بسیار خوش صدا بود ...

نمیدونم چطور براتون بگم از احساسی که داشتم ..."گرد آفرین " که وقتی اولین بار از دلاوریهاش میخوندم دلم خواست مثل اون باشم ...یا "بیژن و منیژه" ...و از همه زیباتر و مهم تر" آرش کمانگیر " که تنها اسمش من رو غرق در لذت و افتخار میکنه ...

برای بیان احساس خوبی که داشتم همین بس که بدونید من هر 3 برنامشون رو رفتم و البته اجرای پایانیشون رو استادم لطف کردن و دعوتم کردند چون انجمن همیاران بیماری های سرطانی کل بلیط ها رو پیش خرید کرده بود ...

باورتون می شه اصلا برام تکراری نبود و هر بار بیشتر از قبل از شنیدن و دیدن برنامه لذت بردم ؟!

دیگه این که آموزشگاه ازبین هنر جو های 3 سال پیش تا به الان 14 نفر رو انتخاب کردن برای یک مسابقه ...با چند داور که از آموزشگاه داران با تجربه و خلاق هستند ...
خیلی خیلی جالب و لذت بخش بود ...
بخصوص این که همشون بر این عقیده بودند که کارهای شنیون عالی بود ...

با این که از ساعت 7 صبح تا 7 عصر سر پا بودم ...با اینکه کلی بهم اخطار داد که چرا راهنمایی میکنم ...با این که از خستگی در حال مردن بودم ...اما مطمعنم که در روز ها و سال های اینده با افتخار از این روز یاد خواهم کرد ...

عطار

ویرایش توسط ماهین : 01-19-2013 در ساعت 11:58 PM
2 کاربر زیر از ماهین سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید