01-25-2013
|
 |
مدیر بخش مکانیک - ویندوز و رفع اشکال  
|
|
سپاسها: : 5,427
6,159 سپاس در 1,794 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
اااااههههههههههههههههههههههههه هههههههههه
کاربران در حال دیدن موضوع: 31 نفر (1 عضو و 30 مهمان)
یعنی 30 تا مهمان چه خبره اینجا !!!
مجلس راه انداختین ؟
خوب چرا یکی نمیاد تو ؟
حالا از اینا گذشته ناخونم بلند دارم تایپ میکنم اعصابم خورد میشه ، دیشب تا از فشار سردرد تو نگاه موج می افتاد نمیدونم چم بود خلاصه ، کلم بوم بوم میزد خیلی داغون بود افقی بودم افتاده ، 9 خوابیدم تااااااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااا 6 صبح جاتون خالی خوب خوابیدم ، اما به یک اصل علمی دیگه هم پی بردم و اون هم در مورد سرخ کردن غذاهاست خوب افرادی که بلد نیستن فقط سیب زمینی یا گوشت یا هر چیزه دیگه ای که قابل سرخ کردن باشه رو میندازن تو روغن بعد از یه مدتی با چنگال تستش میکنن که پخته یا نه ! اما در مورد کیفیت سرخ شدن باید خدمت شما عرض کنم که گوشت یا سیب زمینی یا هر چیزه دیگه ای که میخوایم سرخ کنیم باید به طور کامل در روغن غوطه ور بشه همونطور که در دستگاه های سرخ کن استفاده میشه درسته که روغن زیاد مصرف میشه اما میتونیم چند بار در زمان کم ازش استفاده کنیم
چرا غوطه ور بودن مهمه ؟ به خاطر این که روغن با فشار و حرارت یکسان به ماده ی غذایی از همه جهات وارد میشه و اون رو در بر میگیره ، خصوصیات سرخ شدن خوب چی هست ؟ اولیش این هست که گوشت یا سیب زمینی یا هر چیز دیگه ای اگر خوب سرخ بشه روی روغن میاد یعنی روی روغن مثل قایق توی آب میشه !
بعد رنگش زرد متمایل به طلایی میشه . و این که شما بویی استشمام میکنید که براتون آشناست اگر اون غذا رو قبلاً خورده باشید
سوای اینها اصلاً سرخ کردن یا همون تفت دادن یعنی چی ؟ چه اتفاقی می افته ؟
وقتی شما یک گوشت یا هر ماده ای رو داخل روغن میندازید ، یک پروسه ی زمانی طول میکشه تا بین ماده و روغن تبادل حرارتی بشه در واقع روغن مقداری از حرارت خودش رو به ماده میده تا دمای ماده رو افزایش بده ( به خاطر همین وقتی ما یک چیزی رو میندازیم تو روغن ، روغن سریع جیلیز ، ویلیز میکنه ) هر چی اختلاف دمای روغن و ماده بیشتر باشه تبادل حرارت بیشتر هست و روغن هم بیشتر میپره
اما در عین حال که ماده گرمای روغن رو میگیره ، روغن گرماش رو از شعله میگیره
اینقدر این پروسه ادامه پیدا میکنه تا ماده به دمای روغن برسه بعد که ماده و روغن تقریباً هم دما شدن روغن و ماده تواماً با هم شروع به افزایش دما میکنن که این افزایش تا تبخیر بافت های مرطوب ماده ادامه پیدا میکنه ، و اون نقطه ی پایانی یا گذار زمانی هست که مقدار حباب هایی که تو روغن هست به شدت افزایش پیدا میکنه یعنی رطوبت بافت تقریباً داره به صورت کامل تبخیر و تبدیل به حباب میشه ، شما میبینید ماهیتابه پر حباب شده مدتی بعد از این اگر مقدار روغنتون زیاد باشه میبینید که گوشت یا حالا سیب زمینی روی روغن شناور شده چون آبشو از دست داده و چگالیش کمتر از چگالی روغن شده به خاطر همین روی روغن شناور میمونه ، بعد مقدار حباب ها هم کاهش پیدا میکنه
حالا زمان مناسبی هست که سرخ کردنی رو بردارید با چنگال و توی بشقاب بگذارید
حالا اینا چه فایده ای داشت ؟
فایده اش این هست که شما میتونید زمان سرخ کردن رو کاهش بدید
چطور ؟ اول که ماده رو میزارید تو روغن شعله رو زیاد کنید تا حباب هایی که اطراف ماده تشکیل میشن پیداشون بشه بعد شعله رو کم کنید تا مقدار حباب ها به ماکزیمم برسه
بعد ماده ی سرخ کردنی شما آماده میتونید مصرفش کنید
یه جورایی 20 درصد تو زمانتون صرفه جویی میشه
طبیعتاً اگر مثلاً گوشت یخ زده رو بخواید تو روغ بگذارید کلی از گرمای روغن صرف تبخیر ماده بعد هم دما کردنش و سپس سرخ کردنش میشه ، که روغن در واقع در مرحله ی پایانی کیفیتش برای سرخ کردنی رو از دست داده .
پس هیچوقت مستقیم چیزی رو اگر از فریزر در میاریم سرخ نکنیم چون سرخ کردنی که درست محکوم به بی کیفیتی هست !!! هر ماده ای با هر طعمی اگر با اون استانداردی که من میدونم سرخ بشه خوشمزه میشه !
حالا یا این پستم رو ویرایش میکنم یا این که تو یه پست دیگه در مورد انواع روغن ها صحبت میکنم دوباره این کلم شروع به کار کردن دست از سرم هم نمیخواد برداره !
ویرایش توسط bigbang : 01-25-2013 در ساعت 11:47 AM
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|