01-27-2013
|
 |
کاربر فعال
|
|
سپاسها: : 4,241
3,143 سپاس در 1,388 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
درود دوست جونا
آناهیتا جون در مورد این لایه برداری که گفتی من چیزی نشنیدم ...اما یادتون باشه که لایه بردارها هم انواع مختلفی داره که باید با دقت انتخابشون کنید...
برای پوست های چرب معمولا دونه های رنگی داخلش هست که از انواع میوه هاست ...و چون پوستشون چربه شدت لایه برداریشون بیشتره ...برای پوستای خشک ملایم ترن و دونه های خیلی ریزی دارن که بهشون گماج میگن...
مسئله ی مهم تر این که هر نوع لایه بردار با هر نوع مارکی که استفاده میکنید یادتون باشه که اگه پوستتون در هر مرحله ای دچار سوزش شد ، فوری باید صورتتون رو بشورید چون سوزش یه هشدار محسوب می شه ...یعنی این که یا لایه بردارتون مناسب نیست و یا این که پوستتون تحملش رو نداره که در هر صورت با ادامش ممکنه دچار مشکل بشید ...
یه دوست دیگه سوالی ازم پرسیدن که مجبورم این جا بگم !!! ...
همونطوری که گفتم بهترین پیشنهاد درمان سنتیه ...مثل استفاده از ابلیمو و همینطور نشاسته ...اما با تحقیقی که که کردم متوجه شدم گاهی بعی از روشن کننده های بدن هم میتونن کاری رو که می خوایید انجام بدن...
یه مدت پیش یه محصولی ار "اوریف لیم " دیدم که طبق اطلاعاتی که راهنماش داده بود همین کار رو انجام میداد اما دو تا مشکل وجود داره ! اول این که نمی دونم میتونید پیداش کنید یا نه ! و دیگه اینکه "اوریف لیم " ماسفانه باعث می شه که پوست عادت کنه به همون محصول..."استدرم " "بیولاین " "مورد " هم روشن کننده ی بدن دارند اما کمی قیمتشون بالاست ...
امیدوارم تونسته باشم کمکی کنم .
ویرایش توسط ماهین : 01-27-2013 در ساعت 01:40 PM
|
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|