07-10-2008
|
 |
معاونت  
|
|
سپاسها: : 521
1,688 سپاس در 686 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
بعد از اين جريان بود كه حسن روستايي به مجيد صالحي اعتماد كرد. صالحي پيش از اين، يك كار ساخته بود و در سريال «ترش و شيرين» علاوه بر بازي، به عطاران مشاوره هم ميداد. او هم جواب اين اعتماد رو به خوبي داد.
در مورد كارگرداني مجيد صالحي خيلي حرفهاي ضد و نقيض عنوان ميشه از جمله: روستايي به عنوان تهيهكننده، لطيفي رو به عنوان كارگردان ميشناسه و صالحي رو قبول نداره و... حتي يك بار من خودم سركار بودم و از خبرگزاري به من زنگ زدند كه فلاني كارگرداني ميكنه، صالحي روبهروي من بود و من احساس كردم حتما اينجاست كه نبايد آدم به چشمهاي خودش هم اعتماد كنه!!
وقتي نامهاي بزرگ زياد ميشه، خوراك شايعه هم به مراتب زياد ميشه اما خدا رو شاهد ميگيرم هيچكدام از اينها در حد يك اسم نبودن و هركدام در جايگاه خودش كمك ميكرد و البته اين ضعف كارگردان نيست. يك كارگردان ميتونه از آدمهايي كه كارشون رو قبول داره، مشاوره بگيره.
مجيد صالحي به همراه عطاران و عليرضا مسعودي از همون روزهاي اول كه هسته اوليه تشكيل شد، به عنوان مشاور هنري و بازيگردان، مشاور كارگردان ، نويسنده انتخاب شدن و بعد از اين محمود رضايي به عنوان كارگردان تلويزيوني انتخاب شد كه در كارهاي قبلي عطاران مثل «ترش و شيرين» هم حضور داشت و من بسيار ازشون ياد گرفتم در خصوص نحوه اداره كردن پروژه!
4×3 در شبهاي وحشتناك سرد زمستان 86 فيلمبرداري ميشد، هنوز نرسيديم به سكانسهايي كه در شبهاي 17 درجه زير صفر مقابل دوربين رفت و ما شب كار بوديم.
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|