نمایش پست تنها
قدیمی 02-12-2013
bigbang آواتار ها
bigbang bigbang آنلاین نیست.
مدیر بخش مکانیک - ویندوز و رفع اشکال

سپاسها: : 5,427

6,159 سپاس در 1,794 نوشته ایشان در یکماه اخیر

خوب از کجا بگم ؟ ساعت 7 باید برم بیرون . شماها خوبید ؟ مجیخوام برم بیرون کتاب بخرم ، میخوام همینجوری برا دل خودم روی پروژه ام کار کنم ، در مورد بیومکانیک هست کتاب فارسی که نداریم تو اینترنت برا دانلود مجبورم دنبال کتاب تو بیرون بگردم
میگم چقدر خوبه این فروشگاه هایی که توش کتابای دست دوم رو میفروشن
چه بیهوده خیلی از کتاب ها تجدید چاپ میشن در صورتی که تو چاپ جدیدشون هیچ چیزی عوض هم نمیشه ! ، پروژه ام تموم شد 3 واحد معرفی به استاد میمونه و بعدش هم بای بای لیسانس ، البته خیلی هم چیز مالی نیست کارشناسی از الان باید برای مدارج بالاتر برنامه ریزی کنم . میدونید الان بیشتر مد شده همه به جای این که دکترا بگیرن میرن 2 تا یا 3 تا فوق لیسانس میگیرن
تو رشته های مهندسی مخصوصاً مکانیک ، مدرک های جانبی داشته باشی پوئن بسیار مطلوبی برات محسوب میشه ، مثلاً مدرک جوشکاری پیشرفته ، یا دوره های ایران خودرو کد کم و ...... این دوره ها رو اگر بگذورنی به 7 ، 8 تا نرم افزار هم در حد خدا مسلط باشی ، تو شونقول کولا هم شغل بگیری پیشرفت میکنی میری بالا ، میگن الان همه با بند پ استخدام میشن ولی اینجوریام که میگن نیست ، به هر حال 4 تا متخصص هستن تو این مملکت که کاربلد هستن اگر اینطوری نبود که نمیتونستیم رو پای خودمون وایسیم
اگه کارتو بلد باشی مطمئناً برات شغل هست از الان تا 27 سالگی هر چی که از دستم برمیاد باید انجام بدم هر کجا فراخوان باشه ، هر کجا مسابقه باشه ، هر کجا جشنواره باشه باید برم ، تمام دوره های آموزشی که توانایی دارم باید شرکت کنم ، هر شرکتی که میتونم برم بازدید ، اگر جایی وصل و پینه هم داشتم طرف راضی کنم بدون حقوق کار کنم یه جایی تا سابقه کار برام تو پرونده ام بزارن
وقتم هم که اصلاً ندارم ، در حال حاضر هم که مطلقاً دارم الافی میکنم ، عمر گرانمایه در این صرف شد تا چه خورم سیف چه پوشم شتا ! نمیدونم درست گفتم یا نه !
الان مثلاً یکی از فامیل های نزدیکمون حقوق تخصصی ارشدشو گرفت داره تو یکی از گرایش های دیگش هم شرکت میکنه
من برم دیگه پسر داییم اومد باید با هم بزنیم بیرون دنبال کتاب و علوم و دانش .....

احد،صمد، قاهر، صادق ...
عاشقشم

لا تقنطوا من رحمة الله

هیچ چیز تجربه نمیشه اینو یادت باشه !!
ترفند هایی براي ويندوز 7

عیب یابی سخت افزاری سیستم در کسری از دقیقه

ویرایش توسط bigbang : 02-14-2013 در ساعت 06:40 AM
4 کاربر زیر از bigbang سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید