نمایش پست تنها
قدیمی 02-15-2013
bigbang آواتار ها
bigbang bigbang آنلاین نیست.
مدیر بخش مکانیک - ویندوز و رفع اشکال

سپاسها: : 5,427

6,159 سپاس در 1,794 نوشته ایشان در یکماه اخیر

سلام
دیدین آدم تو کتابخونه اش چند تا کتاب داره که هیچوقت انگار قرار نیست تمومشون کنه ولی دلش رو هم نداره که از کتابخونه اش اونا رو بندازه بیرون ، یعنی کتاب هایی که واقعاً یه جورایی بهشون علاقه داری ولی حسش نیست که مطالعشون کنی !
یکی از این کتاب های اتفاقاً بسیار مفید که هنوز موفق نشدم از 15 صفحه اولش اونطرف برم و هر دفعه هم که شروع میکنم ول میکنم زود ، آموزش برنامه نویسی شی گرا در 21 روز هست ، یکی دیگه هم آموزش ریجستری ویندوز xp از طرفی ممکنه آدم از خودش سوال کنه xp ؟ بعد از طرفی دیگه جواب بده خوب ریجستری و معماریش که دیگه تغییر نکرده ! تو ویستا هم همون شکلی بوده تو 7 هم همونه دیگه
مخلص کلام جان ریجستری رو یاد بگیری کار تمومه ! البته نمیدونم این تو ویندوز 8 صدق میکنه یا نه ، از مطلب دور نشم این یکی دیگه از کتاب هایی هست که تمومش نکردم !
یکی دیگه از کتاب هایی که تموم نکردم یه سری 4 جلدی سرزمین جاوید بود که خدا وکیلی تا جلد سوم رفتم در مورد تاریخ قبل از اسلام ایران بود ولی به حدی دیگه وارد جزئیات میشد انگار حالا خود تاریخدان داشت با کیفیت hd وقایع رو تماشا میکرد نمیدونم شرح نبردها ( یه جاهاییش دیگه تابلو بود خالی بندی هست ) ، بعد همش وسط از این تاریخ نگار و از اون تاریخ نگار هی انتقاد میکرد شما چی نوشتید ، هرودوت دروغ گفته از این جور داستانا دیگه خیی طاقت بیارید بتونید تا وسط جلد 4 برید بعدش حالتون بهم میخوره ! من از اونایی هستم که کتاب و میگیرم کنتراد شروع میکنم تا تموم نکنم ول نمیکنم ! این یکی دیگه واقعاً نمیشد نمیدونم شاید به یکی مفت و مجانی همینجوری دادم ، ولی اون دو تا نه ! اون دو تا رو دوست دارم هنوز مطالعه کنم مخصوصاً اون 21 روزه ! من آموزش c++ در 21 روزش رو خوندم فوق العاده بود
--------------------------------------------------------
دیگه از این به بعد رفتم نمایشگاه کتاب با یک وسواس وحشیانه کتاب انتخاب میکنم . دیگه نه قیافه جلد گولم میزنه ، نه قیمت کتاب ، نه کت و کلفتیش !
کتاب باید کتاب باشه ، آدم همچین حال کنه داره مطالعه میکنه .
مهم ترین اتفاق امروز همین ور رفتن با کتابام بود ، خلاصه برا فرار از پروژه بهانه زیاده

احد،صمد، قاهر، صادق ...
عاشقشم

لا تقنطوا من رحمة الله

هیچ چیز تجربه نمیشه اینو یادت باشه !!
ترفند هایی براي ويندوز 7

عیب یابی سخت افزاری سیستم در کسری از دقیقه

6 کاربر زیر از bigbang سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید