نمایش پست تنها
قدیمی 02-17-2013
bigbang آواتار ها
bigbang bigbang آنلاین نیست.
مدیر بخش مکانیک - ویندوز و رفع اشکال

سپاسها: : 5,427

6,159 سپاس در 1,794 نوشته ایشان در یکماه اخیر

ما هم مشکل ورود به سایت داریم و تایید میشود . آخر سالی قحطی اینترنت هم اومده من فکر کنم اینترنت هم اگر میشد پیش پیش میخریدن مردم !
خلاصه اصلاً یه وضعی
الان حسش نیست فیلسوف بازی دربیارم یا مطلب علمی بنویسم دوست دارم جاهای دیگه هم فعالیت کنم ، ولم کنید چه توقعایی مردم
میدونم از اونجایی که اعضای وزین و بزرگ جامعه باحال و سوپر خفن پیسی همه اهل علم و دانش هستن و مطلقاً هیچکدومشون احساساتی نیستن
هیچکدومشون شاعر نیستن ، هیچکدومشون غمباد نیستن
همن ناله نمیکنن ، همش جملات پر معنی نمیگن ، گاهی اوقات آدم احساس میکنه چقدر فروم ما پر معنا شده با این جملات پر معنی
من الان احساس میکنم معنی دان زیاد داریم ما اینجا ، عاشق و عارف و زاهد ، سالک و دیگه الی ماشاءالله ، دیگه تو جمعتون همه چیتون درسته فقط یه شفتی مثل من کم دارین نیست همتون کاملید ، انبان نصیحت و حرفهای پر معنی هستید خلاصه یکی باید باشه اشتباه کنه شما نصیحتش کنید دیگه
من درخواست میکنم مخصوصاً از مردهای فروم یا هر پسری که این پست من و میبینه مخصوصاً اونایی که هفته ای یکبار میان اینجا همش پست بقیه رو میخونن
هیچ علاقه و انگیزه هم ندارن بیان و مشارکت کنن
حیفه ما تایک گیم داریم ، تایپ سخت افزار ، تاپیک نرم افزار داریم تاپیک آی تی داریم
این همه اتفاق می افته دور و برمون اونوقت مثل لشکر شکست خورده ...........
وقتی تعادل جنسیتی بهم بخوره همین میشه ، مخصوصاً از پسر ها هایی که میان اینجا فقط دانلود میکنن میرن میخوام یه مقداری متفاوت باشید
وقتی خودتون صاحب یک پست یا نوشته میشید نمیدونید چه حس خوبی داره حداقل یک بار تجربه کنید بعد بگید نه ، خلاصه از قدیم نرود میخ آهنی در سنگ از ما گفتن
لااقل یکم از این دخترا یاد بگیرید

احد،صمد، قاهر، صادق ...
عاشقشم

لا تقنطوا من رحمة الله

هیچ چیز تجربه نمیشه اینو یادت باشه !!
ترفند هایی براي ويندوز 7

عیب یابی سخت افزاری سیستم در کسری از دقیقه

6 کاربر زیر از bigbang سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید