نمایش پست تنها
قدیمی 03-03-2013
bigbang آواتار ها
bigbang bigbang آنلاین نیست.
مدیر بخش مکانیک - ویندوز و رفع اشکال

سپاسها: : 5,427

6,159 سپاس در 1,794 نوشته ایشان در یکماه اخیر

سلامی دوباره به شما دوست عزیز
خوب باید بگم مشکل شما سخت افزاری هست ، و باید لپ تاپ باز شه ، دلایل مختلفی برای این اتفاق هست و همینطور راه حل های مختلفی داره ، ممکنه کابل آی دی ایی یا پورت ساتا که متصل به دی وی دی رایتر هست اتصالش دچار مشکل شده باشه
برق داره ، ولی با mainboard ظاهراً در تماس نیست
ممکنه مشکل از cmos باشه ، که با برداشتن باتری cmos و دوباره گذاشتنش ( البته احتمال این مساله بسیار کم هست ) مشکل حل بشه
در هر صورت نه به وسیله ویندوز و نه به وسیله ستاپ بایوس کاری برای دی وی دی رایتر نمیشه کرد که کامپیوتر اون رو بشناسه ،باید لپ تاپ باز و اتصالات فیش دی وی دی قطع و دوباره برقرار بشه ، این مشکلات زیاد پیش میاد که نه ربطی به مادر بورد و نه ربطی به خود دی وی دی رایتر داره ، ممکنه موقع جا به جایی اتصالهاش قطع شده باشه یا در اثر ضربه ، یا حالا هر عامل دیگه ای ، ولی نکته ای که مشخص هست این هست که لپ تاپ باید باز شه
اگر گارانتی داره که اصلاً بهش دست نزنین ، مستقیم ببرینش نمایندگی
اما اگر گارانتی نداره ، بهتره به یک تعمیر گاه معتبر ببری ، این مشکل نرم افزاری نیست و چون خود من لپ تاپ رو باز و بسته کردم ، میدونم که چقدر مشکل هست
مثل کیس کامپیوتر ، باز و بستنش آسون نیست و اگر درست جا نزنی ممکنه لپ تاپ با مشکل مواجه بشه ، پیشنهاد من این هست که به یک تعمیر گاهی نمایندگی مراجعه کنی ، اگر خودت بلدی بازش کن و فیش ها رو دوباره باز و بسته کن
اگر بلد نیستی این کار رو انجام نده من اول گفتم لپ تاپ دل و الان متوجه شدم که لپ تاپ شما اصلاً ایسوس بود خلاصه شرمنده اصلاً حواسم نبود !

احد،صمد، قاهر، صادق ...
عاشقشم

لا تقنطوا من رحمة الله

هیچ چیز تجربه نمیشه اینو یادت باشه !!
ترفند هایی براي ويندوز 7

عیب یابی سخت افزاری سیستم در کسری از دقیقه

ویرایش توسط bigbang : 03-03-2013 در ساعت 12:18 PM
2 کاربر زیر از bigbang سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید