03-04-2013
|
 |
مدیر بخش مکانیک - ویندوز و رفع اشکال  
|
|
سپاسها: : 5,427
6,159 سپاس در 1,794 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
" مادر " زیبا بود بسیار عالی ، بازم باشه استقبال میکنیم
خدایا منو بزنن بگن الان نرو سر پروژه ، مثل این میمونه مجبورت کنن تمام پنجره های خونتون رو با مسواک تمیز کنی ، بعد اگر هم شیشه پاک کن خواستی اسپری ندن بهت مجبورت کنن با قاشق چای خوری روی شیشه بریزی !
واقعاً یک موضوع پرتی هم هست این بیومکانیک خداوکیلی تا جایی که من دیدم اصلاً هیچ اثری از پیپر و مقاله های ایرانی نبود ، فقط حداقلش 200 صفحه مقاله خارجی خوندم بعضی چیزهاش که بدردم میخورد رو ترجمه کردم ، حالم گرفته شد
تازه تو هر کاری هم که بکنی ، اسم پروژه لیسانس روش هست بیشتر که نیست تو حالا خودت رو بکش اصلاً کسی نگاه نمیکنه
من همون که طبق عادت همون مرض قبلیم ساعت 12 بیدار میشم ! راس 12 دقیق یعنی مو نمیزنه لامصب! تنظیمه ها ! من فکر کنم جز سرم یه جای دیگه تو بدنم هم مغز دارم خودم تصورم این هست اونجا وظیفش هماهنگی برای گرفتن حال من هست مثل بایوس هست قبلنا مد بود ساعت میذاشتن برای اذان کامپیوتر روشن میشد اذان میگفت بعد از یه مدتی باتری بایوس خراب میشد ، باید همش نماز شب میخوندی
این سیکل الان تو من هست این ساعت تنظیمم بهم خورده ، گاهی اوقات مثلاً صبح که گیجم یعنی فرق سفید و سیاه رو نمیتونم تشخیص بدم تو فکرم میگم الان یه پیچ گوشتی میگیرم باتری رو برمیدارم دوباره میذارم بعد ساعت و تنظیم میکنم دیگه این موقع بیدار نشم ، انگاری مخم با پیچ باز میشه ! ولی آب روغن قاطی کردما ! اگه یه جا شاغل بشم چی اونوقت که کارم زار هست ! همش باید سر کار مشکل بیخوابی داشته باشم !
شما درست متوجه شدید این پست من صرفاً غرغر بود هیچ مطلب مفیدی نمیتونید توش پیدا کنید حالا برید سراغ کار زندگیتون من هم برم سراغ این پروژه !
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|