03-08-2013
|
 |
مدیر بخش مکانیک - ویندوز و رفع اشکال  
|
|
سپاسها: : 5,427
6,159 سپاس در 1,794 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
من و کیتی
سلام به ضمیمه کلیک شماره جدید نگاه کردم خیلی منو امیدوار کرد به کروم تا اون خاطره ای ناخوشی که از نسخه های اولیه کروم داشتم ناپدید بشه ، به نظر میرسه کروم به بلوغ قابل توجهی رسیده باشه
حالا اینا رو ولش ، من یه مرضی دارم این افزونه adblock رو همیشه روی تمام مرورگر هام نصب میکنم ، ولی امشب یعنی همین موقع تازه فهمیدم زندگی یعنی چی ؟ سازنده این افزونه کارمند یک شرکتی بود اما از روی عشق و علاقه اومد این افزونه رو ساخت ، بعد من رفتم تو مرورگر کروم که این افزونه رو بریزم با این پیغام مواجه شدم
پیغام فارسی :
شما adblock رو روی مرورگرتون ریختید هورا !
سلام من میشل هستم سازنده adblock این عکس من و خانومم کیتی هست
adblock یک نرم افزار افتخاری هست به این معنی که ما به هم دیگه اعتماد داریم که آدمهای با معرفتی هستیم ( منظورش این بود حالا ترجمه دقیقش این نیست ) :
1- شما میتونید هر چقدر که دوست دارید برای adblock پول بپردازید
2-من برای شما پیغام تشکر میفرستم ( همون آفرین خودمون ) اگه بیشتر بپردازید هم کارهای بیشتری انجام میدم
3- اگر از این افزونه خوشتون نیومد پولتون رو پس میدم و شما همچنان میتونید از این افزونه استفاده کنید
من از شغلم استعفا دادم تا روی adblock کار کنم این نشون میده که چقدر به شما اعتماد دارم ویویویویوویویوو یه مقداری پرحرفی میکنه بعد آخرش >>> من و کیتی میتونیم به شما اعتماد کنیم که پول رو پرداخت میکنید ؟
بعد پایینش یه لغزنده داره : که متناسب با مکان لغزنده تو اون قسمت پایین عکس نوشته هی بهش اضافه میشه ، مثلاً الان تو عکس بالا 5 دلار رو نشون میده
بعد پایینش نوشته ( چطور از شما تشکر میکنم : من برای شما یک پیغام تشکر از ته قلبم میفرستم )
بعد حالا جالب قسمتی هست که شما لغزنده رو تکون میدید
رو 30 دلار که میرید یک شعر ژاپنی میفرسته
رو 50 دلار که میرید موضوع شعر ژاپنی رو میتونید انتخاب کنید
رو 100 دلار که میرید یک نقاشی دیگه برای شما میفرسته
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|