نمایش پست تنها
قدیمی 03-13-2013
bigbang آواتار ها
bigbang bigbang آنلاین نیست.
مدیر بخش مکانیک - ویندوز و رفع اشکال

سپاسها: : 5,427

6,159 سپاس در 1,794 نوشته ایشان در یکماه اخیر

اول این که به شابادی عزیز تبریک میگم ببخشید بابت تاخیر سرمون شلوغ بود شابادی جان
--------------------------------------
دوم مهمترین مساله ای که باید در موردش صحبت کنیم این هست که شما اگر در عید قصد مسافرت داشته باشید با توجه به مخارج و هزینه ها کدام روش را برای مسافرت انتخاب میکنید >؟ 1- شخصی 2- اتوبوس 3- هواپیما 4 - قطار 5- مینی بوس 6- ماشین فامیل 7- اسب و خر وکلیه احشام قابل سواری دادن
انتخاب کنید ، پیسی سفر همراه شما در همه لحظات سخت خواهد بود
حتی وقتی بنزین تان تموم شد پول بنزین نداشتید، حتی وقتی هواپیما در حال سقوط هست ، قطار از ریل خارج شد ، مینی بوس چپ کرد ، اتوبوس افتاد ، خر و اسبتان لنگید ما همراه شماییم و به جان امواتتان با شما همدردی میکنیم ، پیسی سفر همراه همیشگی شما در لحظات سخت سفر ، خطر ، بلا ، طلا آه آه ..............
پیسی سفر با امتیاز کارگر سایت و شرکا لحظات زیبایی را برای شما آرزو میکند بمانید و برانید ،از گرما تلف شوید ، فقط همین یک فرصت باقیست ، برای قرعه کشی یک دستگاه گوشی ژی ال ایکش ! لمسی جادار ، مطمئن ، با کلاس ، باقلواست ، 2 تا بخر یکی ببر
پیسیییییییی سفرررررررر ...............................
و همچنین هزاران جوایز نقدی دیگر
------------------------------------------------------------
امروز رفتم بیرون ماست بخرم گرون نشده بود مسئولین رسیدگی کنن ، به هر حال شب عید حیفه تو خماری گرونی شب عید باشیم بد عادت میشیم معدمون جواب میکنه مسئولین همراهی کنند خلاصه حیف هست
----------------------------------------
حقیقتش هزاران مطلب علمی در ذهنم انباشته شده و اینقدر ذوق مرگ هستم که نمیدونم باید از کدومش شروع کنم و چند تا رو بگم و اصلاً چجوری بگم !
ولی ولی یه راهی برای ابراز وجو پیدا میکنم ، دیدید آدم میخواد حرف بزنه دهنش قفل الان من تایپدینم قفل شده باید یکم چرخ بزنم و بعد بیام صحبت کنم یجوری انگار گیر کرده !
-------------------------------------------------------------

احد،صمد، قاهر، صادق ...
عاشقشم

لا تقنطوا من رحمة الله

هیچ چیز تجربه نمیشه اینو یادت باشه !!
ترفند هایی براي ويندوز 7

عیب یابی سخت افزاری سیستم در کسری از دقیقه

ویرایش توسط bigbang : 03-13-2013 در ساعت 08:30 PM
6 کاربر زیر از bigbang سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید