03-14-2013
|
 |
مدیر بخش مکانیک - ویندوز و رفع اشکال  
|
|
سپاسها: : 5,427
6,159 سپاس در 1,794 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
نقل قول:
disk boot failure , insert system disk and press enter
|
این ارور چندین معنی را میتواند داشته باشد :
1- هارد شما درست متصل نشده به main board ( که البته احتمال این موضوع بسیار میتواند کم باشد ) همون مشکل فیش هارد
2- بوت ویندوز آسیب دیده و باید دوباره تعمیر شود ( با دستور fixboot ) یا اصلاً
ویندوز باید دوباره نصب شود
3- هارد آسیب دیده و بد سکتور شده ( و به دلیل آسیب دیدن سکتور های اولیه هارد ) توانایی بوت شدن از طریق هارد را دارا نمیباشد ( که این احتمال هم بسیار کم هست ) که گیریم این مشکل هم اگر بود هارد را به جای مستر به slave تغییر موقعیت میدهیم و مشکل حل خواهد شد
با توجه به احتمالات :
معمولاً در سیستم دکمه های دیگری نیز جهت بوت شدن هست مثل Esc یا F12 آیا با فشردن این دکمه ها میتوانید تعیین کنید توسط چه دستگاهی بوت شوید یا نه ؟
من یک پیشنهاد دارم اگر سی دی ویندوز در اختیار دارید آن را در درایو سیدی یا دی وی دی خود قرار دهید و سیستم را ریستارت کنید با سی دی ویندوز بوت شوید
اصلاً میتوانید با سی دی ویندوز بوت شوید یا نه ؟ اگر توانستید لطفاً بیایید و عنوان کنید تا وارد مراحل بعدی این بخش بشویم
اما اگر نتوانستید :
روش هایی هست که ویندوز را روی فلش بوت به صورت بوت ایبل قرار دهید و ویندوز را از طریق فلش نصب کنید که در امضای من دو لینک هست در بخش ترفندهایی برای ویندوز هفت این روش آورده شده است .
آها یه چیز دیگه پیش پیش بگویم اگر سی دی ویندوز دارید ورژن آن xp ، vista ، 7 را عنوان کنید ممنون میشوم
تصویری که از سیستم شما دارم در حال کامل شدن هست با دومین پاسخ شما قطعاً راهنمایی بهتر از این خواهم کرد ، ممنون از همکاری شما
ویرایش توسط bigbang : 03-14-2013 در ساعت 04:30 PM
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|