نمایش پست تنها
قدیمی 03-15-2013
bigbang آواتار ها
bigbang bigbang آنلاین نیست.
مدیر بخش مکانیک - ویندوز و رفع اشکال

سپاسها: : 5,427

6,159 سپاس در 1,794 نوشته ایشان در یکماه اخیر

خوب اول ازت میخوام اصلاً بابت این که ممکن هست سیستمت خراب شده باشه ناراحت نکنی خودت رو ، خلاصه پیش میاد دیگه ، اما update access زمانی ظاهر میشه که بوت حالت نرمالی نداره اگر درست باشه update successful رو نشون میده ، من یک چیز مهم رو ازت نپرسیدم اصلاً سیستمت بوق میزنه یا نه ؟
mainboard خازن هاش رو درست کردی اونجا تست کردن جواب گرفتند ؟ یعنی الان mainboard ممکنه دوباره خرابی به بار آورده باشه ! به bios هم که دسترسی نداری ، اگر فرض کنی سیستمت بوق ممتد هم نمیزنه ، ممکنه مشکل از رم باشه ، خلاصه ببین مشکلت سخت افزاری هست باید رم و mainboard
رو تست کنی ، جامپر ها رو همه رو چک کنی ، باید مطمئن باشی همه فیش ها درست متصل هست ، رم درست تو جای خودش رفته ؟ ( رم خیلی مهم هست !) چون اگر نرفته باشه میسوزه ! رم رو سیستم میشناسه ؟ الان یک چیزی که مشخصه این هست که مادربرد نه سی دی روم و دی وی دی روم رو میشناسه و نه هارد رو ببین من 100 درصد مطمئن هستم از این دو حالت خارج نیست یا :
1- یه جایی فیش رو درست وصل نکردی ، قشنگ چک کن با دقت
2- mainboard یا رم یک مشکلی داره
3- یکی از فیش ها درون سیستمت مشکل داره
4-پاور درست برق رسانی نمیکنه
شک نکن مشکلت از داخل کیس بلند میشه ! اصلاً شک نکن باهاش سر و کله بزن ! باید از داخل کیس چک کنی مشکلت کجاست این گیرش از سر کیس بلند میشه ، چون گفتی تو بایوس هم که میرفتی کیبورد چراغش خاموش میشد !
اصلاً شک نکن باید باهاش کلنجار بری ، یه جایی تو مدارش مشکل هست

احد،صمد، قاهر، صادق ...
عاشقشم

لا تقنطوا من رحمة الله

هیچ چیز تجربه نمیشه اینو یادت باشه !!
ترفند هایی براي ويندوز 7

عیب یابی سخت افزاری سیستم در کسری از دقیقه

ویرایش توسط bigbang : 03-15-2013 در ساعت 09:05 AM
2 کاربر زیر از bigbang سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید