نمایش پست تنها
  #8  
قدیمی 04-02-2013
ترنم آواتار ها
ترنم ترنم آنلاین نیست.
ناظر و مدیر تالارهای آزاد

 
تاریخ عضویت: Dec 2010
محل سکونت: هرسین
نوشته ها: 5,439
سپاسها: : 7,641

11,675 سپاس در 3,736 نوشته ایشان در یکماه اخیر
جدید پرداخت كلیه ارز و مقرری دانشجویان بورسیه

خبری از وزیر علوم راجع به پرداخت كلیه ارز و مقرری دانشجویان بورسیه



وزیر علوم ، تحقیقات و فناوری گفت: كلیه ارز و شهریه دانشجویان بورسیه خارج از كشور و همچنین مقرری و شهریه دانشجویان بورسیه داخل كشور با همكاری بانک مركزی در روزهای پایانی سال گذشته پرداخت شد.

به نقل از گزارش خبرگزاری مهر، دكتر كامران دانشجو در دیدار نوروزی جمعی از مدیران وزارت علوم و سازمان اموردانشجویان افزود: تمام ارز سال 91 دانشجویان بورسیه خارج از كشور پرداخت شده است و همچنین ارز 6 ماهه اول سال 1392 این دانشجویان نیز در حال پرداخت است كه در چند روز آینده در اختیار آنها قرار خواهد گرفت .

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اعلام اینكه شهریه معوقه سال 1391 تمام دانشجویان بورسیه خارج از كشور كه 407 نفر بودند نیز پرداخت شده است، اظهار داشت: تمام شهریه و مقرری دانشجویان بورسیه داخل كشور با همكاری بانک مركزی، معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهوری و نیز وزیر اقتصاد و دارایی در روزهای پایانی سال گذشته پرداخت شد.

دانشجو، با اشاره به پیگری‌های انجام شده برای ساماندهی مناسب اعتبارات پژوهشی در جهت رفع مشكلات كشور خاطر نشان کرد: با تلاش‌های صورت گرفته در شورای علوم، تحقیقات و فناوری برای اولین بار ردیف بودجه مستقل برای طرح‌های كلان ملی پژوهش و فناوری مصوب شورای عالی عتف در لایحه بودجه سال 1392 در نظر گرفته شده است .

وی ادامه داد:ردیف بودجه مستقل برای طرح‌های كلان ملی پژوهشی در قالب اعتبارات وزارت علوم در لایحه بودجه سال 1392 به تصویب هیات دولت رسیده و این موضوع مورد حمایت نمایندگان مجلس شورای اسلامی نیز هست.

وزیر علوم با اشاره به مسئولیت بزرگ جامعه دانشگاهی در جهت ایجاد آگاهی و شور و نشاط در فضای انتخابات ریاست جمهوری یادآور شد: همه مسئولان دانشگاه‌ها و مراكز آموزش عالی باید تلاش كنند كه جامعه دانشگاهی اعم از اساتید، دانشجویان و كاركنان بتوانند در ایجاد فضای مشاركت حداكثری و حماسه‌ای سیاسی نقش ایفا كنند.

دانشجو با اشاره به موفقیت‌های دانشگاه‌ها و مراكز پژوهش و فناوری در سال 1392 اضافه کرد: در سال گذشته رتبه علمی ایران در سطح جهان 2 بار ارتقا یافته است به طوری‌كه اكنون در پایگاه IsI در رتبه 17 تولید علم جهان و اول منطقه و در پایگاه اسكوپوس نیز در رتبه 15تولید علم جهان و اول منطقه قرار داریم .

وی افزود : این موفقیت ها و سرعت رشد علمی در تاریخ آموزش عالی بی نظیر است كه با تلاش بسیار جدی اعضای هیات علمی و دانشجویان این مرزو بوم صورت می گیرد و در عین حال بیانگر پویایی و شادابی در سطح دانشگاه‌ها است.

وزیر علوم با اشاره به تلاش‌های صورت گرفته برای ارتباط دانشگاه و صنعت و حوزه و كاربرد در سال گذشته گفت : اقدامات انجام شده برای ارتباط دانشگاه و صنعت و حوزه كاربرد بسیار موفق بوده است و بیانگر جهت گیری صحیح دانشگاه در جهت رفع مشكلات كشور است هرچند هنوز تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله زیادی داریم.

__________________
.
.
.
.
.

ویرایش توسط ترنم : 04-02-2013 در ساعت 02:33 PM
پاسخ با نقل قول
کاربران زیر از ترنم به خاطر پست مفیدش تشکر کرده اند :
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید