نمایش پست تنها
قدیمی 04-21-2013
bigbang آواتار ها
bigbang bigbang آنلاین نیست.
مدیر بخش مکانیک - ویندوز و رفع اشکال

سپاسها: : 5,427

6,159 سپاس در 1,794 نوشته ایشان در یکماه اخیر

بنده پیشنهاد دارم که یک کارگروه به صورت موقت تشکیل بدیم مثلاً برای تولید محتوا برنامه ریزی داشته باشیم :
بعد برنامه ریزی ما کمی باشه ، منتها کمی با ابعاد استاندارد، الان مثلاً ذهن من پر هست ولی هیچ ایده ای ندارم که باید از کجا شروع کنم !
میدونید یک برنامه بزاریم که ببینیم مثلاً یک هدفی رو تعریف کنیم ، نه یک هدف حالا کیفی مثلاً بشیم بهترین فروم ایران نه ، منظورم این هست که یک برنامه بریزیم که ایها الپیسیون فلان بخش ضعف داره محتوا توش تولید نکردیم 20 تا مقاله اختصاصی برای اون بخش درست کنید ، بعد هر کی به زعم خودش برگ برنده خودش رو کنه ، مسلماً بعد از اعدام پست های بسیار به دست قاتل بزرگ ادمین که برنامش هم از الان ریخته
فروم تشنه محتوا خواهد بود ، اگر با برنامه جلو بریم این فروم اینقدر قشنگ میشه که بهتون قول میدم یک ساعت هم ازش دست برندارید
خلاصه پیشنهاده دیگه ، مدیرها بیان ، ارشد ها بیان بگن فلان بخش افتضاحه محتوا میخواد ، این انقلاب کرده بودیم یادتون هست ، هر کدوم یه بخش رو گرفته بودیم ، اینجا حسابی گرد و خاک شده بود ، من میدونم و شما ها هم اینو خوب میدونید ،ما واسه کارهای بزرگ ساخته شدیم ، پس بیاید دوباره یک کار بزرگ کنیم ، ایندفعه تولید محتوا کنیم بترکونیم ، بزارید وقتی همه دارند به همدیگه لینک میکنن ترجمه کور میکنن ، سریع ، سریع سایتشون با مطالبی که اصلاً براشون مهم نیست پر میکنن ما متفاوت باشیم
میدونم که شما هم همین رو دوست دارید

احد،صمد، قاهر، صادق ...
عاشقشم

لا تقنطوا من رحمة الله

هیچ چیز تجربه نمیشه اینو یادت باشه !!
ترفند هایی براي ويندوز 7

عیب یابی سخت افزاری سیستم در کسری از دقیقه

3 کاربر زیر از bigbang سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید