04-21-2013
|
 |
مدیر بخش مکانیک - ویندوز و رفع اشکال  
|
|
سپاسها: : 5,427
6,159 سپاس در 1,794 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
بنده پیشنهاد دارم که یک کارگروه به صورت موقت تشکیل بدیم مثلاً برای تولید محتوا برنامه ریزی داشته باشیم :
بعد برنامه ریزی ما کمی باشه ، منتها کمی با ابعاد استاندارد، الان مثلاً ذهن من پر هست ولی هیچ ایده ای ندارم که باید از کجا شروع کنم !
میدونید یک برنامه بزاریم که ببینیم مثلاً یک هدفی رو تعریف کنیم ، نه یک هدف حالا کیفی مثلاً بشیم بهترین فروم ایران نه ، منظورم این هست که یک برنامه بریزیم که ایها الپیسیون فلان بخش ضعف داره محتوا توش تولید نکردیم 20 تا مقاله اختصاصی برای اون بخش درست کنید ، بعد هر کی به زعم خودش برگ برنده خودش رو کنه ، مسلماً بعد از اعدام پست های بسیار به دست قاتل بزرگ ادمین که برنامش هم از الان ریخته
فروم تشنه محتوا خواهد بود ، اگر با برنامه جلو بریم این فروم اینقدر قشنگ میشه که بهتون قول میدم یک ساعت هم ازش دست برندارید
خلاصه پیشنهاده دیگه ، مدیرها بیان ، ارشد ها بیان بگن فلان بخش افتضاحه محتوا میخواد ، این انقلاب کرده بودیم یادتون هست ، هر کدوم یه بخش رو گرفته بودیم ، اینجا حسابی گرد و خاک شده بود ، من میدونم و شما ها هم اینو خوب میدونید ،ما واسه کارهای بزرگ ساخته شدیم ، پس بیاید دوباره یک کار بزرگ کنیم ، ایندفعه تولید محتوا کنیم بترکونیم ، بزارید وقتی همه دارند به همدیگه لینک میکنن ترجمه کور میکنن ، سریع ، سریع سایتشون با مطالبی که اصلاً براشون مهم نیست پر میکنن ما متفاوت باشیم
میدونم که شما هم همین رو دوست دارید
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|