05-19-2013
|
 |
مدیر بخش مکانیک - ویندوز و رفع اشکال  
|
|
سپاسها: : 5,427
6,159 سپاس در 1,794 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
مشکل uninstall
نقل قول:
نوشته اصلی توسط آناهیتا الهه آبها
سلام بر مهندسین عزیز
آقا من رو یه ویندوزی یه برنامه ای نصب کردم الان میخوام اون برنامه رو uninstall کنم ولی نمیشه یعنی هیچ عکس العملی نشان نمیده چیکارش کنم؟
|
سلام
فقط همین برنامه مشکل داره یا برنامه های دیگه تو add/remove programs همین مشکل رو داره ؟ ( چون اگه با بقیه هم همین مشکل رو داشته باشید ممکن هست سیستم ویروسی شده باشه یا ویندوز اینستالر شما دچار مشکل شده باشه )
اگر همین یک برنامه مشکل داره ساده ترین راه این هست که برنامه رو دوباره نصب کنید (همون برنامه ) فایلها رونوشت میشن یعنی جای فایلهای قبلی رو میگیرن بعد اقدام به uninstall بکنید
اما اگر فایل نصب برنامه رو ندارید
یک نرم افراز هست که حتی با وجود این مشکل باز ( پاک نشدن ) اون نرم افزار مورد نظر شما رو پاک میکنه
Revo Uninstaller Pro
نرم افزار رو دانلود کنید patch رو هم در فولدری که هست اجرا کنید ( نیاز به نصب نداره portable هست یعنی روش کلیک کنید اجرا میشه نرم افزار )
نرم افزار فوق العاده ای هست و به راحتی امکاناتی که لازم دارید رو در اختیار شما قرار میده این نرم افزار مخصوصاً برای همچین شرایطی طراحی شده ( یعنی زمانی که نرم افزار ها uninstall نمیشن
اما اگر حالا نتونستید نرم افزار رو دانلود کنید باز هم میتونید مشکلتون رو دستی حل کنید منتها این راه خیلی سخت هست
باید وارد قسمت run ویندوز بشید و با تایپ regedit برید ریجستری بعد ctrl+F رو با هم بزنید تو قسمتی که ظاهر میشه نام نرم افزار رو تایپ کنید
وبعد سرچ کنید با زدن find next یا فشردن دکمه F3 هر اثری که از اون نرم افزار در رجیستری هست رو پاک کنید به این به اصطلاح uninstall دستی میگن و مرگ هم نداره ولی خوب یه مقداری سخت هست چون طول میکشه
ویرایش توسط bigbang : 05-19-2013 در ساعت 11:07 AM
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|