نمایش پست تنها
  #885  
قدیمی 05-28-2013
li@
Guest
 
نوشته ها: n/a
پیش فرض

BBC خبر فوری!
به گزارش خبرنگارBBC از سوئد یک شهروند کرد ایرانی در فرودگاه استکهلم به اتهام حمل مواد تشکیل دهنده سلاح میکروبی دستگیر شد!
خبرنگارBBC به نقل ازسخنگوی پلیس استکهلم گزارش داد که یک شهروند کرد ایرانی با جاسازی ماهرانه موادی به صورت کلوخ در داخل یک کیسه برنج دانه بلند باسماتی هندی قصد عبور از گیشه سالن پرواز فرودگاه شهر استکهلم را داشت که توسط پلیس دستگیر شد.
این شهروند ایرانی کرد با بیان اینکه اینها نوعی آش محلی به نام ترخینه است و می خواسته به عنوان سوغات برای دوستان ببرد! قصد فریب پلیس را داشت اما پلیس با ارسال این مواد به آزمایشگاه متوجه شد که 400 نوع میکروب شناخته شده در این ماده وجود دارد که به احتمال زیاد جهت مصرف در بمبهای کشتار جمعی میکروبی استفاده میشود.البته پلیس اضافه کرد که میکروبهای ناشناخته دیگری نیز در این ماده وجود دارد که جهت بررسی های بیشتر به آزمایشگاه پیشرفته تری ارسال شده است!!
نیما ناجی -خبر نگار BBC -سوئد- استکهلم!!!
پاسخ با نقل قول
6 کاربر زیر از سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید