بهترين شغل داشتن باباي پول داره!
---------------------------------------
يه شب يكي از اين بازيگراي هاليوودي اومد تو خوابم هيچي ديگه از اون به بعد خوابم ف ي ل ت ر شد
رفيقم 2تات پفك بهم تعارف كرد 2تابراشتم گفت خب ديگه بسه برگشت دستش خورد به تيربرق همش ريخت تو جوب
با تشكر(كليد اسرار)
به عربه ميگن شما به خاطر نفتتونه كه اينقدر تو دنيا اسم در آورديد؟ بدبخت نتونست پ ن پ بگه فوت كرد!
--------------------------------------
يارو دو دقيقه پيش زنگ به من زده ميگم الو؟ ميگه شما؟(به جاي اينكه من بگم شما!!) منم گفتم ببخشيد اشتباه برداشتم!
---------------------------------------------
راستي راستي معني الو چيه؟
خخخخخخخخخخخ
-------------------------------
يارو پسرش كور(نابينا) به دنيا ميآد اسمشو ميزاره حيدر مريم زاده
----------------------------------
استرسي كه تو باز كردن اين كارت شارژ هاي كاغذي هست،تو 3بار اشتباه وارد كردنشون نيست!
-----------------------------------------------
خيلي دوست دارم يكي از معلم هامو كه خيلي ازش متنفرم تو خيبون ببينم كه داره ميخنده،بعد برم پيشش بگم: چيز خنده داري هست بگو تا ماهم بخنيدم؟
يه روز خواستم تريپ عصبانيت و پولداري بردارم گوشي رو پرت كردم رو مبل،لامصب كمونه كرد كم مونده بود بيفته رو زمين،قلبم اومد تو دهنم!
زمانهاي قديم(البته الانم بانك هاي محترم از اين ابر شيئ استفاده ميكنن) فلاپي بودبا 1مگابايت چي رو جا به جا ميكرديم؟
90درصد جوانا مشكل كمر درد دارن، اون ده درصد هم كامپيوترندارند
خانوم همسايه ما وقتي ميخواد پارك دوبل كنه نيم كيلو تخمه سنقري ميگيرم ميرم رو بالكن نگاه ميكنم
اينم بگم بد نيست:
به لقمان گفتند پارك دوبل از كي آموختي؟ گفت از بانوان،هرچه كردند من برعكسش را انجام دادم
عاشقتونم
خوش باشيد
فعلا...
ویرایش توسط pourya haghighi : 05-29-2013 در ساعت 01:12 PM
|