05-31-2013
|
 |
مدیر بخش مکانیک - ویندوز و رفع اشکال  
|
|
سپاسها: : 5,427
6,159 سپاس در 1,794 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
hp pavilion dv6000 ram and graphic card
سلام ، به شما دوست عزیز ممکن هست دوباره بیاید ، کاهلی از من بود چون مشغول یک کار دیگه برای تالار سینما هستم ، بگذریم ، من راهنمای تصویری برای شما میزارم
برای ارتقای رم :
البته بنده پیشنهاد میکنم تا جای ممکن خودتون این کار رو انجام ندید ، تا الان لپ تاپی تو بازار ندیدم ( خود من ) که رم اون قابل ارتقاء نباشه البته در مواردی نادر اینطور هست ولی در مورد این لپ تاپ صدق نمیکند
اگر مدل شما x500 یا بالاتر باشه ، میتونید رم خودتون رو تا 4 گیگ افزایش بدید ، اگر x499 یا پایینتر باشه تا 2 گیگ رم رو اصلاً میتونه پشتیبانی کنه
"اما برای کارت گرافیک "
گرافیک شما آنبرد هست ، با یک سرچ ساده ، تو نت اون هم با اسم مدلتون به این مسئله رسیدم این رو خود مسئول پشتیبانی شرکت hp گفته و تعویض کارت گرافیک برای شما غیر ممکن هست این یک مسئله مرسوم هست که برای کارت گرافیک تو لپ تاپ هیچ ارتقائی معمولاً در نظر نمیگیرن
پاسخ پشتیبانی اچ پی خیلی کامل بود من هم پاسخ رو میزارم و هم ترجمش میکنم
اجزائی که شما اصلاً میتونید ارتقائی بدید ، شامل : رم ، هارد ، سی پی یو که به صورت فیزیکی میتونید از بورد بکنید و یک نمونه سریعتر بگذارید ، ولی صرفه اقتصادی برای شما نداره ، بهترین کاری که میتونید انجام بدید این هست که رم خودتون رو ارتقاء بدید ، ( اگر رم شما 4 گیگ بود ویندوز 7 نصب کنید ) ویک هارد درایو 7200 دور بر دقیقه رو روی لپ تاپ خودتون سوار کنید ، این ها بهترین ارتقاء هایی هستند که میتونید برای لپ تاپ خودتون انجام بدید ،
البته من 100 درصد درک میکنم نیاز شما رو و میدونم تهیه لپ تاپ جدید بسیار مشکل هست تو این گرونی، پس برای این که ارتقاء بدید برید پیش یک متخصص برید که به لپ تاپ صدمه ای وارد نشه ، اگر خودتون بلدید ، که فبه المراد ، اگر سوال شما شما بی پاسخ بود به این دلیل بود ، که نبودم ، وگرنه بنده شخصاً در خدمت شما هستم هر سوالی داشته باشی جواب میدم
ویرایش توسط bigbang : 06-01-2013 در ساعت 12:08 AM
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|