طرف تلویزیون میخره بعد کنترلشو میاره میده به فروشنده میگه بیا داداش این ماشین حساب تو ش بود ما حرومی بهمون نمیاد!
--------------------------------------------------------
از طرف می پرسن پارسال به خانومت روز زن چه هدیه ای دادی؟ میگه بردمش کیش! میگن امسال برنامه ات چیه؟میگه میرم میارمش!
طرف مهم میشه زیرش خط میکشن تو امتحان میآد!
من پارسال رمز موفقیتم رو عوض کردم الان هر کاری میکنم یادم نمیآد! 3بار اشتباه زدم بلاک شد!
طرف با دوستش داشت فیلم جنگی میدید آخر فیلم جو گیر شد رفت سینه خیز تلویزیون رو خاموش کرد برگشت دید دوستش تیر خورده!
طرف دنبال آدم ایدزی میگشته بهش میگن میخوای چیکار؟ گفت میخوام ازش ایدز بگیرم دهن پشه ها رو سرویس کنم!
روزی به لقمان هیچ نگفتند،همینجوری ساکت نگاش کردن.... دست آخر خودش خسته شد گفت: از بی ادبان!
ما بدبختی رو بوسیدم گذاشتیم کنار،حالا ول کن نیست،میره و میآد میگه بوس بده!
همین ضرب المثل آشپز که 2تا شد... برای درک پشینه تاریخی ایرانیان در کار تیمی کافیه!
آدم حساب کردن بعضی ها خیانت به عالم بشریته!
رفتم جیگرکی یارو میگه نونم میخوای!!!!!! گفتم مگه نون ها رو جدا حساب میکنن؟قبلا اینجوری نبود! گفت نه الان وضعیت فرق کرده!!!! خدارو شکر کردم کرایه سیخ ها رو ازم نگرفت!
انصافا نسل ما از بی آزارترین پیرمرد/پیر زن هایی میشه که از اول خلقت تا حالا زیستن! یه لپ تاب متصل به اینترنت بزارن جلو دستمون با احدی کار نداریم!
دیشب هرچی منتظر موندم ایرانسل بهم پیام نداد! ظاهرا رابطه ما فقط کاریه و من 2چار سو تفاهم شدم!
طرف ظهر از سرکار برگشت خونه دید زنش نهار درست نکرده از عصبانیت سرشو کوبید به دیوار یهو یادش اومد مجرده!
خوش باشید
فعلا...
ویرایش توسط ترنم : 07-10-2013 در ساعت 09:35 PM
|