تعارف که نداریم همیشه در هر فدای سرت ، یه خاک بر سرت مستتر شده و بالقوه وجود دارد !
بههبهبههبهبهبههبهبهبههبهبههبهب ههبهبهبههبهبهبههب
اونایی که میگن : " تک تک آدمها اگه درست باشند جامعه هم درست میشه "همونایی ان که فکر میکنن اگر سبزی تازه و گوشت و لوبیا و نمک رو بریزی تو قابلمه ی آب جوش ، قرمه سبزی از توش در میاد !
دیروز رفته بودم بقالی یه خانومه اومد گفت ببخشید صابون با طعم موز دارید ؟ منم خواستم سوتی اش رو بگیرم گفتم عههههههههه مگه شما موز رو میخورین !!؟ ینی خودم داشتم از خنده یه صابون با طعم موز گاز میگرفتم
روایته در بهشت بنزین لیتری 50 تومنه ، تازه اونم عمراً اگر فرشته ها بزارن حساب کنی !
الان که کرم حلزون داریم فک کنم تا چند وقت دیگه کرم مارمولک میاد تا اینایی که نقص عضو دارند بهتر بتونند دوباره صاحب دست و پا بشن ... ب این میگن سرعت پیشرفت علم !
تا حالا دقت کردین وقتی خودکارت قطع میشه یه جا دیگه تستش میکنی مینویسه ، ولی دوباره جای قبلیش که میخوای بنویسی نمینویسه
مامانم رفت خونه خاله ام ، منم دوست دخترمو دعوت کردم . شب که مامانم اومد دیدم یکم باهام سر سنگینه ! بعدش دوست دخترم زنگ زد و گفت : من یه چیزی خونه تون جا گذاشتم . رفتم با استرس همه جا رو گشتم
زنگ زدم میگم : اصلاً چی جا گذاشتی ؟
صداش لوس کرده میگه : قلبمو !
مریضه این ؟