08-15-2013
|
 |
مدیر بخش مکانیک - ویندوز و رفع اشکال  
|
|
سپاسها: : 5,427
6,159 سپاس در 1,794 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
جالب دیدم چند نکته جالب رو که در تابستان یاد گرفتم برای شما هم تشریح کنم تا بلکه شما هم استفاده ببرید
همین الان که پشت کامی جانتون نشتید به اندازه یک قاشق چایخوری نمک بریزید پشت دستتون ( از مچ به بالا ) و یخ رو محکم به نمک فشار بدید ، 30 ثانیه یا بیشتر بعدش هم من و دعا کنید خیلی باحاله لامصب
اما نکات واقعی کاربردی برای موقعی که دارید ساندویچ میخورید ساندویچ رو از طرف حجیم ترش ببخورید مخصوصاً اگر نونش گرد هست یعنی اینطوری :
میپرسید چرا >؟ اگر شما خاص نباشید ، کمی دقت کنید ، دندان بالای شما کمی جلوتر از دندان پایین شما هست ، مکانیزم قفل فک به صورتی هست که به طرف پایین فشار بیشتر به لقمه وارد میشود وقتی گاز که میزنید ، و چون به صورت طبیعی همیشه طرف پایینی ساندویچ که نازک تر هست با دندان های پایینی تماس پیدا میکنه سس و محتویات ساندویچ از بغل بیرون میزنه ، اما اگر برعکس ساندویچ رو دست بگیرید اون طرفی که حجیم تر هست و انعطاف بیشتری داره در پایین قرار میگیره ، یکبار محض رضای خدا هم که شده امتحان کنید تا نتیجه اش رو ببینید !
=================
نوشابه گازدار رو به شدت تکون بدید ، بعد بزارید 2 الی 3 ساعت تو یخدون ( اینقدری که خیلی خنک بشه بسته به یخچال متفاوت هست ) بیاریدش بیرون بریزید تو لیوان ! باحاله مگه نه !
======================
اگر میخواید آب یخ بخورید کل بطری رو آب نریزید ، یک سوم بطری آب بریزید ، بعدش به صورت افقی بزارید تو یخدون تا یخ بزنه بعد بیارینش بیرون و تو بطری آب بریزید آب یخ شما سریعاً آماده میشه ! دیگه مجبور نیستید صبر کنید تا یخ آب شه !
=============
و البته این تجربه خود من هست ، اگر میخواید صورتتون نسوزه و آفتاب خیلی شدید هت موقع استحمنام فقط صورتتون رو نشورید ! میدونم خیلی مسخره به نظر میرسه اما باور کنید جواب میده ! کرم زد آفتاب طبیعی بهتر از این مواد شیمیایی های بدرد نخور هست که میزنید به صورتتون که ...
==============
باهوش باشید و چیپس رو اینطوری بخورید :
ویرایش توسط bigbang : 08-15-2013 در ساعت 07:53 PM
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|