نمایش پست تنها
قدیمی 08-16-2013
bigbang آواتار ها
bigbang bigbang آنلاین نیست.
مدیر بخش مکانیک - ویندوز و رفع اشکال

سپاسها: : 5,427

6,159 سپاس در 1,794 نوشته ایشان در یکماه اخیر

سلام امروز جمعه 25 مرداد هست ، صبح شما به خیر و خوشی
خدمت شما عرض شود که با بحران موسیقی مواجه شدم آهنگ خوبی در سطح نت پیدا نمیکنم میشه آهنگهای جالبی که خودتون ازش خوشتون میاد به من هم معرفی کنید تا استفاده ببریم ؟ بدجوری دچار بحران آهنگ شدیم ، البته به یوتیوب هم یک سری خواهیم زد ولی خودتون در جریان هست ، این آهنگهای جدیدی که این دیی جی ها و مثلاً خواننده ها میخونن حتی حاضر نیستن خودشون دوباره اون آهنگ رو گوش کنن چه برسه به شنونده ، بعضی آهنگها هستن آدم خیلی دوستش داره ، بعد اینقدر این آهنگها رو گوش میدی که دیگه حالت قشنگ بهم بخوره هم از اون آهنگ هم از اون خواننده !
از اون آهنگها مییخوام از اون آهنگهایی که باید 20 بار فقط گوش بدی تا تازه یکم سیر بشی ، شما از این آهنگها دارید ؟ من موسیقی متن ترنسفورمرز مخصوصاً اونی که مال قسمت اولش بود سری بود ، آلبوم بود رو خیلی زیاد گوش میدادم . آهنگسازش یکی بود به نام جابولونسکی یا همچین چیزی که از اسم و فامیلش حدسس میزنم روسی باشه به هر حال ، خیلی این رو گوش میدادم چون تم آهنگش خیلی حماسی بود
غیر از اون آهنگهای زیادی بودند که خواننده هم داشتند ، الان حضور ذهن ندارم ، ولی زیاد گوش میدادم مخصوصاً خارجی ، نه حال دارم دوباره اونا رو گوش بدم و نه آهنگهای جدید چنگی به دل میزنه ، اهنگ معرفی کنید استفاده ببریم
مردیم از بی آهنگی !

احد،صمد، قاهر، صادق ...
عاشقشم

لا تقنطوا من رحمة الله

هیچ چیز تجربه نمیشه اینو یادت باشه !!
ترفند هایی براي ويندوز 7

عیب یابی سخت افزاری سیستم در کسری از دقیقه

ویرایش توسط bigbang : 08-16-2013 در ساعت 07:52 AM
6 کاربر زیر از bigbang سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید