08-22-2013
|
 |
مدیر بخش مکانیک - ویندوز و رفع اشکال  
|
|
سپاسها: : 5,427
6,159 سپاس در 1,794 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
نمیدونم شما در جریان هستید یا نه ولی من و قهوه رابطه خاصی با هم داریم ، یک رابطه جدا نشدنی ، بسیار به قهوه علاقه دارم ، شاید بدنم به کافئین بسیار علاقه مند هست نمیدونم به هر حال اصلاً یه حس متفاوتی دارم نسبت به قهوه به همون میزان از چایی خوشم نمیاد و اگر مجبور بشم چایی میخورم ، یه وقتت برداشت بد نکنید ها ولی آخه چی بگم انگار یه علف رو تخمیر میکنن میدن دست ما ! البته مبدونم بیانم بد هست ولی خوب راسته دیگه برگ چای رو تخمیر میکنند میدند دست ما البته اون تخمیر شده اش هم مقداری خرد میکنند ، و جالبه بدونید که چون پدر من به کیفیت مواد غذایی که مصرف میکنه بسیار اهمیت میده همیشه چای لاهیجان مصرف میکنیم ، که رنگ و عطر و بوی طبیعی داره ، و جالبه بدونیم ، یک فنجان چای لاهییجان به زور میتونه به اندازه یک چهارم چای های بسته بندی شده پر زنگ بشه ، یعنی چایش بسیار کم رنگ هست ولی عطر و طعم واقعی داره ، ایین چای هایی که شما مصرف میکنید ، مثلاً چه میدونم چای صداقت اینها بهشون رنگدانه اضافه میکنند وگرنه اینا رنگ خودشون نیست ، خلاصه بهتر هست اینطور بهتون بگم چای شما مصنوعی هست و طبیعی نیست
یکم اگر بخوایم منطقی فکر بکنیم ، ببینید چای برگ یک گیاه هست که چیده میشه و تخمیر میشه ، ولی قهوه از کجا به دست میاد ؟ قهوه هسته ی یک میوه درختی هست
برای آماده سازی چای فقط یک مرحله لازم هست ولی برای آماده سازی قهوه دانه قهوه دوبار باید حرارت داده شده و به اصطلاح بو داده شود
مزارع کشت قهوه هم در دنیا در نقاط خاصی بسیار زیاد هست یعنی همه جا رشد نمیکنه ، اما مقایسه دوم چای تئین داره یعنی بیشتر اثرش آرامش بخش هست تا اینکه محرک باشه ، ما موقعی که خسته هستیم ، چای مینوشیم درسته دیگه نه ؟
یعنی یک جورهایی از یک آرامش بخش برای خودمون استفاده میکنیم
اما قهوه ، دارای کافئین هست که یک محرک هست ! میدونید چرا قهوه عربیکا اینقدر مشهور شد ؟؟ و مسلمانان قهوه رو در سراسر دنیا مطرح کردند ؟
چون قهوه نوشییدنی حلالی بود که جایگزین بسیار مناسبی برای مشروبات الکلی بود
اگر از دید منطقی نگاه کنید باز زور قهوه میچربه ، اگر از دید تعداد مصرف کننده نگاه کنید باز هم زور قهوه میچربه ! خوب پس چرا ما ایرانیها اینقدر چای دوست داریم ؟
الان خود شما نه قهوه رو تا حالا خوردید نه چایی برای اولین بار میخواید یک نوشیدنی انتخاب کنید کدوم رو انتخاب میکنید ؟
----------------------------
این همه روضه خوندم در مورد قهوه که بگم یه چند مدتی بود دنبال قهوه ساز بودم بدجور و از اون هایی هستم که بسیار مشکل پسند هستم ، از مارک delongi بسیار خوشم اومد رفتم آمار قیمتش رو در آوردم کمترینش 600 تومن بود !!
خیلی نا امید شدم و پنچر بودم که خواهرم گفت من یک قهوه ساز بهم هدیه دادند مارکش crown هست من هم ازش خوشم نمیاد ازش استفاده نمیکنم من هم امروز رفتم و ازش گرفتم البته delongi نمیشه ولی از هیچی که بهتر هست ما یک توستر دلونگی داریم خیلی دوستش دارم مخصوصاً وقتی کارش تموم میشه دینگگگگگگگ ! یه زنگ میزنه اینقده خوشم میاد ، شفتم نه ، و امروز برای اولین بار قهوه دم کردم ، پسر چقدر خوشمزه بود
تا حالا عطر قهوه ای که خودم دم کرده باشم اون هم با قهوه ساز رو نخورده بودم
میدونید دیگه بخار با فشار از قهوه عبور میکنه و تفاله اش تو ***** قهوه ساز میمونه البته اگر از این قهوه آماده ها استفاده کنید ، تفاله ای تو ***** باقی نمیمونه
بسیار خوشمزه بود ، بسیار خوشمزه ، و بسیار لذت بردم
4 فنجان جمعاً خوردم امروز ، خیلی ازش خوشم اومد ، یک از این دستگاه هایی که آب زود جوش میارن هم داریم hamilton اگر حوصله نداشته باشم سریع آب رو تو اون جوش میارم بعد میریزت قهوه ساز و سرییع قهوه آماده میشه !!
این بهترین اتفاق امروزم بود ، تو این تنهایی و درس و کنکور و هزار بدبختی ....
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|