نمایش پست تنها
قدیمی 09-16-2013
ترنم آواتار ها
ترنم ترنم آنلاین نیست.
ناظر و مدیر تالارهای آزاد

سپاسها: : 7,641

11,675 سپاس در 3,736 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض اس ام اس - پیامک

تو این دنیا تو این عالم ، میون این همه آدم ، ببین من دل به کی دادم ، به اون کس که نمیخوادم ، دلم شیشه دلش سنگه ، واسه سنگه دلم تنگه .

امشب به یادت گریانم ، گرچه ز دیده ات پنهانم ، گرچه به ظاهر خندانم ، اما از درون نالانم .

-----------------------------

اگه احساسمو کشتی اگه از یاد منو بردی ، اگه رفتی بی تفاوت به غریبه سر سپردی ، بدون اینو که دل من شده جادو به طلسمت ، یکی هست این ور دنیا تو یادش مونده اسمت .

درسته که یه روزی فراموش می کنی و یه روز دیگه فراموش می شی ولی اینو بدون فراموش شدگان هرگز فراموش کنندگان را فراموش نمی کنند .

خوشحالی که دلمو شکستی ؟ بدان ای نازنین آنچه شکستی تصویر زیبای خودت بود که در دلم ساخته بودی .

-----------------------------------

ما نمی تونیم به دلمون یاد بدیم که نشکنه ولی می تونیم بهش یاد بدیم که اگه شکست ، لبه ی تیزش دست اونی که شکسته تش رو نبره .

به اولین شخصی که گفتم دوست دارم تو بودی ولی اونقدر دل شکستن برات راحت بود که دل ما رو هم شکستی ، مشکلی نداره ، اونقدر دل ما شکسته که دیگه ضد ضربه شده .

نقرین به عشق به عاشقی ، نفرین به بخت و سرنوشت ، به اون نگاه که عشقتو ، تو سرنوشت من نوشت ، نفرین به من نفرین به تو ، نفرین به عشق من و تو ، به ساده بودن منو ، به اون دل سیاه تو .

----------------------

چی بگم اگه تو بودی گریه ها منو نمی برد ، زندگی منو میفهمید رویاهام به هم نمیخورد
--------------------------

هزار گل تقدیم به آیینه ی شکسته ای که هزار بار لبخند شما را تکرار می کند .

----------------------------------------------

من از طرح نگاه تو امید مبهمی دارم / نگاهت را نگیر از من که با آن عالمی دارم / اگر دورم ز دیدارت دلیل بی وفایی نیست / وفا آن است که نامت را نهانی زیر لب دارم .

نازنین مثل قناری در قفس ، هر شب هوایت می کنم / آسمان کوچکی دارم ، فدایت می کنم

تمام شد نوبت عمر و به سر نرفت / خیال یار به سوی خم دگر نرفت / عجب حکایتی کند این شمع های میخانه / چه باده ها به بهای زلف زر نرفت .

ای بهار زندگیم ، ای امید بودنم / غنچه ی لبهای تو ، گرمی شکفتنم / قامت رعنای تو ، قبله گاه دیدنم / آن نوای گرم تو ، بهترین شنیدنم / کنج آغوش دلت ، جاده ی رسیدنم .

تب و تابی داره با تو بودن ای حبیب / قلب خود را قربانی نمودن ای طبیب / در رهت جانی را ستودن ای شکیب / عاشق را معشوق بودن ای رقیب .

و من هنوز عاشقم ، آنقدر که می توانم هر شب بدون آنکه خوابم بگیرد ، از اول تا آخر بی وفایی هایت را بشمارم و دست آخر همه را فراموش کنم .

ما دانه نخورده طعمه ی دام شدیم / ناکرده گنه دیدی چه بدنام شدیم / بودیم و کسی پاس نمیداشت که هستیم / باشد که نباشیم و بدانند که بودیم / دل را به کف هرکه نهادیم باز پس آرد / کس تاب نگهداری دل دیوانه ندارد .

من دل به کسی جز نو به آسان ندهم / چیزی که گران خریدم ارزان ندهم / صد جان بدهم در آرزوی دل خویش / وان دل که تو را خواست به صد جان ندهم .
.
.
4 کاربر زیر از ترنم سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید