نمایش پست تنها
قدیمی 04-29-2014
bigbang آواتار ها
bigbang bigbang آنلاین نیست.
مدیر بخش مکانیک - ویندوز و رفع اشکال

سپاسها: : 5,427

6,159 سپاس در 1,794 نوشته ایشان در یکماه اخیر

دیروز یکی حالمون رو بدجور گرفت ، این حال گیری همچنان ادامه داره ، یک لحظه خون به مغزم نرسید گفتم دیگه دوست ندارم تو این مملکت زندگی کنم ، دیگه دوست ندارم تو ایران زندگی کنم ، بعد هر از چند گاهی هی عصبی میشم ، یه حرفهایی میزنم
ولی خوب همه جا همین هست ! ما باید بپذیریم که یک کشور عقب افتاده جهان سوم هستیم ، به لحاظ فرهنگی سقوط کرده ایم ! به لحاظ اقتصادی هم که مشخص هست
اوضاع جامعه اینقدر خیط هست که همه فکر تیغ زدن هستند
خلاصه صحبتم رو زیاد نکنم ، حالم گرفته آقا ، حالم گرفته ! باعث تاسف هست که بگم ولی اعتراف میکنم ، فقط اینترنت و سیستمم من و خوشحال میکنن
آدمی ندیدم که من رو به خاطر این که به کمکم نیاز داشته باشه نخواد
من و به خاطر خودم بخواد ،هر روز صبح که میرم بیرون ناراحت میشم و برمیگردم ، پشت کامپیوتر ریکاوری میشه کل اعصاب بهم ریختم ، قشنگ تمیز از ذهنم پاک میشه تا فردا
که چنان گند میشه به روح و جسمم که ناراحتم میکنه ، واقعاً اگر کار یاد بگیرم ، کار میکنم سفارش میگیرم ولی تنهایی انجام میدم ، خونه ام و هم یه جایی میگیرم از شهر فاصله داشته باشه ، الان هم دارم میرم و ناراحتم که دارم
اوضاع بد اقتصادی باعث شده دروغ ، و رذایل اخلاقی و بی ادبی اینقدر رواج پیدا کنه که غیر قابل تحمل بشه ، اون بیرون خیلی داغون هست ، خیلی داغون هست
این که دروغ نگی و بخوای سالم بمونی خیلی مشکل هست ، میشه ولی خیلی مشکل هست ، مردم و دور نزنی و انصاف داشته باشی ، دلت برای دیگران بسوزه
اینقدر پررو بازی درمیارند که ........... خلاصه آدمیزاد اگر خوب بود خدا خودش در قرآن نمیگفت : " ای انسان تو سخت کافر و ناسپاسی " این آیه قرآن هست !
دیگه خدا ما رو بهتر میشناسه ، نمیدونم شاید مملکت ما اینطوری هست ، یعنی واقعاً جاهای دیگه هم همین هست ؟ اگر اینطوری باشه پس دنیا چقدر زشته !!!

احد،صمد، قاهر، صادق ...
عاشقشم

لا تقنطوا من رحمة الله

هیچ چیز تجربه نمیشه اینو یادت باشه !!
ترفند هایی براي ويندوز 7

عیب یابی سخت افزاری سیستم در کسری از دقیقه

6 کاربر زیر از bigbang سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید