نمایش پست تنها
قدیمی 05-25-2014
bigbang آواتار ها
bigbang bigbang آنلاین نیست.
مدیر بخش مکانیک - ویندوز و رفع اشکال

سپاسها: : 5,427

6,159 سپاس در 1,794 نوشته ایشان در یکماه اخیر

امروز تو ماشین بودیم بابام بهم گفت اگر دکتررااااااااااااااا بگیری ........... یک لحظه چشمام سیاهی رفت داد زدم ولم کنید دیوانه ام کردید درس نمیخونم آقا من اصلاً نمیخوام دیگه درس بخونم من از دانشگاه بدم میاد از درس بدم میاد مگه دیوانه ام برم ادامه بدم ؟ نه وایسا تو اگر دکترا بگیری کفالت میره تا 65 اون وقت معافی میگیری
نمیخوام آقا ! میخوام برم خدمت مقدس سربازی در مناطق خوش آب و هوای سیستان بلوچستان اونجا خلاصه گیر این گروهها میفتیم یا شهید میشیم یا تو فیس بوک معروف میشیم ! خدا وکیلی دیگه خسته شدم دیگه !
بدم از میاد از درس ، من از درس دیگه بدم میاد دوست ندارم صبح تا شب matlab برنامه بنویسم این کار آدمهای دیوانه هست !
گیر میدن به درس خوندن آدم یعنی من بگم غلط کردم به دنیا اومدم
هیچی دیگه کلاً بیخیال شدن ! بدبختی داریم ما .. اونهایی که قبل از ما شروع کردند الان کنتور ترکوندن خوب این چه وضعشه ؟ یک کاری پیدا کنیم از الان شروع کنیم شاید 10 سال دیگه افتادیم تو ریل بسه دیگه هی کتاب بگیریم درو کنیم
مسخره بازی واسه خودش یعنی چه ؟ دوره افتادم کار گیر بیارم ، گیر آرودم مثل آدامس میچسبم بهش !
همین قالب و میگیرم میچسبم بهش ، ماشینکاری چه خبره طراحی چه خبره ، من اصلاً بیکلاس دهاتی بیسوادم نمیخوام دیگه درس بخونم !

احد،صمد، قاهر، صادق ...
عاشقشم

لا تقنطوا من رحمة الله

هیچ چیز تجربه نمیشه اینو یادت باشه !!
ترفند هایی براي ويندوز 7

عیب یابی سخت افزاری سیستم در کسری از دقیقه

ویرایش توسط bigbang : 05-25-2014 در ساعت 11:51 PM
7 کاربر زیر از bigbang سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید