عیییی بابا نبودم تولدتون مبارک آناهیتا خانوم امیدوارم که تاخیر بنده رو ببخشید ، من کلاً تاخیر دارم ! و اینکه الان خوب تولدتون گذشت ، و نمیشه جمله تاثیر گذاری کلام آرامش بخشی بگم ولی امیدوارم هر سالی که به زندگیتون اضافه میشه ، به چیزی که میخواید برسید شاید کار بهتر ، زندگی بهتر ، جای بهتر ، زندگی هیجان انگیز ، یا آرام ترو مشکلات کمتر و خواهشاً از اون دسته مشکلاتی که آدم میدونه آخرش حل میشه بیشتر ! و چیزهای ریز و خوب و دوست داشتنی ، اگر هدیه ای براتون گرفتند میتونید ازش عکس بگیرید و اینجا برای ما بزارید ما که جز آرزوی خوشبختی و سلامتی و اینها کار دیگه ای نمیتونیم بکنیم
عیبی ندااااااااااااااره محمد آقا دیر رسیدن بهتر از هرگز نرسیدنه ممنونم به خاطر این همه دعای قشنگ بچه که بودیم دوستان که یه چیزی میگفتن برای اینکه جوابشون بدیم میگفتیم آینه یعنی هرچی گفتی برگرده طرف خودت منم الان میگم آینه که همه دعاهای قشنگی که برای من کردین به سمت خود شما هم برگرده
ممنونم صبا گیانی الان رسید خیلی خیلی خوشگله کره خانوم با سلیقه
سلام اناهیتا خانم تولدتون مبارک انشاالله 120 ساله بشید و روزگار به کامتان باشد.......
سلام ممنون آقا محمد لطف کردین خدا کوچولوتونو براتون نگه داره
آناهیتا آناهیتا در زبان اوستایی، نام یک پیکر کیهانی هندوایرانی است، که ایزدبانوی آبها ( آبان ) پنداشته و ستوده میشود و از این رو با نمادهایی چون باروری، شفا و خرد نیز همراه است. آناهیتا، اَناهید یا ناهید نام ایزدبانوی آب و باران و باروری در مذاهب ایران باستان است. بسیاری از ویژگیهای این ایزدبانو با ایشتار نزدیکی دارد که مورد پرستش اقوام سامی، از جمله بابلیان، بود. هر دوی این ایزدان به سیارهٔ ناهید ( زهره ) مربوطند. به احتمال زیاد «اردویسور آناهیتا» نیز چون میترا از ایزدانی بود که پیش از پیدایش زرتشت، توسط مردم ایران و نواحی اطراف - ولو به نامهای دیگر - مورد ستایش قرار میگرفت. آناهیتا ظاهراً با جنگاوری نیز مربوط بودهاست و باور بر این بود که پهلوانانی را که به پیشگاه او قربانی کنند، در جنگ با دشمن یاری میدهد. در دوران ساسانیان این الهه یکی از الهههای مورد پرستش ایرانیان شد. پرستشگاهها از میان پرستشگاههای معبد آناهیتا (کنگاور)، معبد آناهیتا (کازرون)، معبد آناهیتا (رفسنجان)و شوش که ویرانههای آنها هنوز پابرجاست، از همه مجللتر بودهاند. استرابون، مورخ رومی نیز در کتاب خود از وجود پرستشگاههای ناهید در آناتولی خبر میدهد. مجسمه آناهیتا مجسمهٔ آناهیتا در شهر فومن و مراغه نماد شهر است. بانو آناهیتا... تولدتون مبارک.....
یعنی خوشم میاد پیام تبریکتونم بار علمی داره ممنون آقای انصاری بسیار لطف کردین
ممنون شروین جان خواهش میکنم این حرفا چیه بسیار لطف کردی شکلکا خرابه دادیم درستشون کنن شما خودتو ناراحت نکن هیچی نیست