نمایش پست تنها
قدیمی 08-08-2014
bigbang آواتار ها
bigbang bigbang آنلاین نیست.
مدیر بخش مکانیک - ویندوز و رفع اشکال

سپاسها: : 5,427

6,159 سپاس در 1,794 نوشته ایشان در یکماه اخیر

خوب چرا تو این خراب شده ای ؟ چرا ؟ من هم به زودی از یک خراب شده ای باید سر دربیارم الان یک شهود داشتم مثل این که خطم هم شامل این لحظه میشه
عهههههههههه میدونید ما همیشه تلاش میکنیم تا به بالاها برسیم به بالاترها به بهترین ها به آدمهای بهتر ، و استاندارد زندگی بهتر ، اما اگر این بالاها اون چیزی که ما فکر میکنیم نباشه چی ؟ آدمهای اون بالا هیچ فرقی ندارند ، منظورم خیلی بالاتر هست ها برین بالا ... اونهایی که پستهای بزرگ دارند اونهایی که پولدارند
وقتی نیم کره خورشید یک طرفش آفتاب میشه و یک طرف دیگه اش سایه یک بخش کره زمین یا خوابند یا مثل من بیدارند اونهایی که مثل من بیدارند کمند بیشتر خوابند چون کار فیزیکی میکنند چون کارهای سخت تو دنیا بسیار زیاد هست حتی از کارگری سختتر هم روحت درگیر هست هم جسمت ، فرقی نمیکنه کجایی خوابیدی دیگه خوابیدی تا یک صبح دیگه که باید بیدار و اون ور کره زمین بخوابند ، همیشه این اختلاف با بقیه تو شب و روز نیست ، مثلاً یکی زودتر از من چشماش خواب میگیره چون ساعتش از ما جلوتر هست یکی هم دیرتر از من خسته میشه
ولی همه میخوابیم ! همه خوراک میخوریم ، همه حوصله امون سر میره گاهی ، هممون به فکر آینده ایم اون بالا خبری نیست به من اعتمادداشته باشید ، اون بالا خبری نیست اونها اون چیزی که نشون میدن نیستند، تمام اون ژستهای موفقیت الکی هست
اون وعده ای که به شما دادند در مورد دنیای بهتر خودشون نمیدونند چطوری باید عملیش کنند ، اونها فقط یک چیز رو خوب بلدند ، این که به شما بقبولونند که ما بهتر ازشماییم !
ما بیشتر از شما میفهمیم ، در صورتی که الکی میگند ، هر کجای دنیا همین هست
اونها نمیدونند دارند چیکار میکنن ! و باید چیکار کنند ، اونها لباسهای قشنگ میپوشند اما اون چیزی که نشون میدن نیستند
یکی با مجلسشون دعواش میشه ، از طرفی مشکلاتی داره ، یکی دیگه با عذاب وجدان دست به گریبان هست ، یکی احساس نداره وجدان نداره اصلاً آدم نیست
فقط میترسه ! زیاد هم میترسه ، گاهی از مرگ ، گاهی از آینده .............پیوسته دنبال کورسوی امیدی به هر طرف میدوئه ولی به هر چیزی که دل میبنده از بین میره
یکی گذشته خرابی داره ، خیلی خراب ولی امیدواره خودش هم نمیدونه چرا ولی امیدواره ، همشون کراواتاشون رو صب محکم میبندند ، یقه هاشون رو درست میکنند
تا کسی پی نبره اون چه رو که اونها در نظر خودشون ضعف میدونن
ولی این ضعف نیست ، این آدمیت هست ، همه آدمها ضعیفند ، همشون !
اون بالا با این پایین هیچ فرقی نداره از بابت این مسائل ! میدونی من فرق و کجا دیدم ؟ فرق و اونجایی دیدم که یکی خوب بود ، هم تو فقیر دیدم هم تو غنی پولدار و بی پول خیلی کمند ولی هستند ، آدمهایی که واسه یک لقمه نون و بادمجون سرخ کرده واقعاً احساس خوشبختی میکنند ، به خدا دیدم وقتی بچه ای صورت پدرش رو میبوسه خوشبختی رو تو صورت اون پدر دیدم و وقتی که به هم دیگه کمک میکنند
خوشبختی رو تو اون مسافرهای مترویی دیدم که واگن 60 تنی رو تکون دادند تا پای اون مرد رها بشه یا اون مسافرهایی که تو تونل گیر کردند و شروع کردند به آواز
این شر و ور نیست ! این واقعیت هست ، من قبلاً هم گفتم ، هیچ حسی شبیه یک وجدان راحت و یک رضایت نیست ، رضایت از اون چه در حتی یک لحظه کوتاه برای شما اتفاق می افته خوشبختی رو اگر یک زندگی بدونیم یک عمر بدونیم باید این لحظه ها رو هم جمع کنیم اون وقت ببینیم چقدر خوشبخت بودیم چقدر میتونستیم آدم خوبی باشیم ؟ و بودیم ؟ خوب بودیم ! بد نبودیم ! خوبی و بدی نسبی نیست ، خوبی و بدی رو هر آدمیزادی تشخیص میده ، همونطور که گریه و خنده رو تشخیص میدیم ! همونجوری که گریه الکی و خنده الکی رو میفهمیم .
خوبی و بدی رو به راحتی در قلبمون حس میکنیم قلب واقعی که شاید تو سینه ما نباشه شاید یک جایی ورای اون چیزی که فکر میکنیم هست
بعضی ها قلب ندارند فلج قلبی اند ،دل ندارند بی رحم هستند ، اینها کور هستند کر هستند نه چیزی رو میبینند نه چیزی رو میشنوند ، اینها ماشین هستند ربات هستند
ولی یک عده ای هم قلب دارند ، دل دارند اینها خوبند یا بدند ولی میفهمند //// خوب هم میفهمند ، داشتم میگفتم شاید 80 سال عمر کنیم ولی 5 سال احساس خوشبختی کنیم ، بزارید خیلی ساده تر بگم تو فارسی ما یک لغتی داریم بهش میگیم ایثار ، یعنی از خودگذشتگی خوب این معنی رو از کجا میتونید بفهمید ؟ با تماشای فیلم ؟ با خوندن داستان ، با شنیدن ؟ با دیدن ؟ نه . این یک چیزی هست که تا تجربه اش نکنی معنیش رو نمیفهمی ، یک بار گرسنه باشید و برید یک خوراکی تهیه کنید و بدید به یک نیازمندی بعد پول نداشته باشید برای خودتون چیزی بخرید ، خوردن اون رو تماشا کنید
یا وقتی پول برای یک چیزی دارید که خیلی بهش نیاز دارید ولی اون رو میبخشید به یکی که شاید بیشتر از شما به اون پول نیاز داره
یا مادر باشید مادرها تو 9 ماه خوب معنی ایثار رو میفهمند ! و بعد از اون یک عمر
یا جنگ ، تا وقتی خودت تو جنگ نباشی نمیفهمی ، وقتی بالای سرت یک فرش از جهنم پهن هست و دور برت بوی دود و سوختگی میاد و صدای ناله از هر سمتی هجوم میاره اون طوری که هیچ راه فراری نداری تا نباشی متوجه نمیشی
تو تلویزیون زیاد نشون میدن ، آره اووف باز اینجا رو نشون دادند خسته شدیم حوصله امو سر رفت ، باید باشی اونجا تا بفهمی چه خبره ! تویی که با دیدن اسپایدرمن و سوپرمن جوگیر میشی تو خیالت قهرمان میسازی باید قیافه اونی روببینی که یک تنه تمام قهرماناتو تو دنیای واقعی میزاره تو جیبش ، جنگ زشته بده ، و بدتر از اون خسارات جنگ هست ، مگه میشه نفهمید چی خوبه و چی بده ؟ پس چرا نباید خوب بود ؟ چرا اون 5 سال رو بیشتر نکنیم ؟ چرا بهتر زندگی نکنیم ؟ بالا یا پایین باشی فرقی نمیکنه خوب باش ! آدم باش ، انسان باش وجدان داشته باش بترس و ضعفت رو پنهان نکن چون ما آدمیم ، من راهب نیستم ، من یک آدم پارسا نیستم دست من هم به گناه آلوده هست
من هم مشکلات خودم رو دارم ولی هیچوقت دست از اعتقاد به حق برنداشتم
حق ، هر اون چه که حق هست و حقیقت هست ، چیز زیادی نیست انتظار زیادی نیست آدم بودن سخت نیست ! سعی کنیم بیشتر کارهای خوب کنیم تا بیشتر خوشبخت باشیم ، ندو دنبال چیزی که بالاییاش دارند میدوئن ! به من اعتماد داشته باش اون بالا خبری نیست هیچ خبری نیست همه دنیا همین پایین هست ، همین پائین چیزایی هست که هیچوقت اونا ندارند ، بزار تو کاخ هاشون یله بدند مهم نیست
خودشون هم میدونن هیچی نیستند ! هیچ خبری نیست ، همه چیز تو ذهنت هست تو قلبت هست ، راه درست رو پیدا کن و پیدا کردی برو ، درنگ نکن

احد،صمد، قاهر، صادق ...
عاشقشم

لا تقنطوا من رحمة الله

هیچ چیز تجربه نمیشه اینو یادت باشه !!
ترفند هایی براي ويندوز 7

عیب یابی سخت افزاری سیستم در کسری از دقیقه

4 کاربر زیر از bigbang سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید