نمایش پست تنها
قدیمی 08-09-2014
bigbang آواتار ها
bigbang bigbang آنلاین نیست.
مدیر بخش مکانیک - ویندوز و رفع اشکال

سپاسها: : 5,427

6,159 سپاس در 1,794 نوشته ایشان در یکماه اخیر

شما فازتون چیه چرا هیچ کی حرف نمیزنه روزه سکوت گرفتین ؟ یک بحثی مشارکتی ، من یک ماه کمتر مونده به اعزامم تو این مدت رفتم تو فاز لاغری حرکات کششی از این جور داستان ها ، چشتون روز بد نبینه یکم شنا سوئدی رفتم ، تمام عضلات دست و بدنم هنوز داره درد میگیره ، خیلی فکر کردم چقدر من از ورزش دور بودم که با یکم فشار این همه بدنم درد میگیره ، خیلی بده !
خلاصه این که آره ایول ! همینجوری و این که سیستمم وصل به یک چند ارهی برق هست الان دو بار باعث این چند راهی سیستمم خاموش شه ، خیلی ریسکش بالا هست ولی هنوز با همین کار میکنم ، مثل صندلی که الان روش نشستم ، صندلی میز ناهاخوری قدمیمیمون هست ، کلی موریانه خورده ، بابام با بتونه پوشونده سوراخاشو میخاش شله ، اینقدر رو این میشینم تا مثل قبلی یکدفعه از هم بپاشه
صندلی قبلی هم عین این بود ، که یکدفعه تلنگش در رفت پش سیستم بودم یکدفعه دیدم مانیتور میره بالا و من میرم پایین بعد محکم با لگن سقوط کردم رو فرش
شک شدم با وجود این که آماده بودم من عادتم این هست هیچی از خونه ما دست 2 بیرون نمیره ، کلاً معدوم میشه بعد راهش رو به سمت بیرون از خونه به سطل آشغال پیدا میکنه ، این از سیستم ، داشتم میگفتم تو این مدت یعنی تا 6/1 که تاریخ اعزامم هست دارم ورزش میکنم ، سخت نه زیاد سخت ولی ورزش میکنم ، مثلاً رو موبایلم یک برنامه ریختم اسمش هست caynax a6w و pushup و همینطور یک تایمر تنظیمی به اسم interval timer که همه ی اینها اندروید هست
اسمشونو گفتم تا شما هم اگر گوشی اندرویدی دارید دانلودش کنید ، جالبه مثلاً caynax تمرین های کششی برای شکم داره یعنی برای لاغری نیست بلکه برای عضله سازی شکم هست 6 تا تمرین داره که تو بازه زمانی مشخص هست ، جالبه خودش سوت میزنه بعد خودش زمان استراحت میده ، pushup برای شنا هست ، یک سنسوری هست رو گوشی برای زمانی که گوشی رو میزاری کنار گوشت صفحه خاموش میشه
از همون سنسور استفاده کردند وقتی داری شنا میری میای پایین گوشی رو جاش رو نزدیک دماغ یا سر بزاری خودش سرت رو تشخیص میده و تعداد شنایی که مثلاً رفتی رو نشون میده ، جالب این هست که سازندگان این نرم افزار ادعا کردند که بعد از این که دوره های این نرم افزار طی کردیم میتونیم به راحتی 200 تا شنا رو بریم
چه میدونم شاید راست بگند ! به هر حال من امروز نتونستم شنا برم چون کتفم درد میکنه اما اون تایمری که داشتم در موردش صحبت میکردم یعنی interval خود این لغته به معنای وقفه هست پس interval timer یعنی تایمر وقفه دار ، نمیدونم غیر از حرکات ورزشی کجا میتونه کاربرد داشته باشه ولی به نظرم جالب اومد !
یک تمرینی بود من نرم افزارش رو پیدا نکردم با استفاده از این تایمر اون تمرین رو انجام میدم ، خدمت شما عرض شود که تریدمیل هم میرم 20 دقیقه jog خود دستگاه رو میرم و 20 دقیقه دیگه run که این تمارین خود دستگاه براساس الگوهای استاندارد ورزشی هست جالب این هست که ملت فکر میکنن خودشون علامه هستند وقتی میرند رو تریدمیل خودشون شیب میزنن خودشون سرعت میزنن
در صورتی که برنامه های آماده ای روی هر تریدمیل هست که اینها مطالعه شده و تجربه شده هست بهتر هست از اون برنامه ها استفاده کنیم

میدونید اگر ارشد قبول شم ، اولین کاری که میکنم این هست که دنبال کارت سبز بسیج میرم که دیگه آموزشی نرم ، بعد از اون دنبال امریه میدوئم تا بتونم تو یک سازمانی یک جایی برای خودم جور کنم ، کار اداری چیزی ، کار دفتری که بعد 2 سال ارشدم 2 سال کار دفتری داشته باشم تا این که پاس بدم دم پاسگاه و کلانتری
دوره تخصصی تعمیرات لپ تاپ میرم ، و همینطور موبایل ، موبایلهای جدیدها ! اندروید رو میگم البته بعید میدونم هنوز آموزش تعمیر رسمی برای اینها راه افتاده باشه
اگر رفتم دوره اش رو گذروندم تعمیر سخت افزار رو هم که خودم بلدم یک تعمیراتی هم به عنوان کار فوق برنامه بد نیست چون خودم علاقه دارم
خیلی وقت بود که دوست داشتم یک دوچرخه تمیز چند دنده بگیرم باهاش دور بزنم ، البته با دوچرخه رفتن تو خیابون این روزها خیلی جیگر میخواد بد میرونن ماشین ها !
به بابام رفتم گفتم گفت میدونه چنده ؟ یک جوری گفت حالا مثلاً 60 میلیون هست فوقش 600 ، 700 تومن دیگه 300 تا 350 اش خودم میتونم جور کنم باقیش با پدرم نصف ، نصف
من هم ازش استفاده میکنم بابام هم ازش استفاده کنه
پیش مهندس هم هستیم دیگه میگذره ، عییییییی دیگه مثل سابق سفارش های خفن قبول نمیکنه کارها همه روتین هستند هر روز میریم و میایم
اینها خودش روی ارشد کلی کار هست ، درس خوندن هم داره دیگه
------------------
یک مدتی هست دارم یک pdf ای میخونم اصول عکاسی اینقدر شر رو ور گفته فکر نکنم کسی این رو کامل خونده باشه ! عاخه لامصب تو میگی اصول عکاسی دیجیتال بعد به اندازه 10 کیلومتر در مورد لنزها دیافراگم و از جور چرت و پرت ها صحبت میکنه
یعنی از کل مثلاً 400 صفحه پی دی اف 40 صفحه اش جمعاً مفید هست
اونجاهایی که در مورد سیاست یک عکاس صحبت میکنه این که چطوری عکس بگیریم و برای هر عکسی چه حرکتی بزنیم که خوب از آب دربیاد ، توضیحاتش قدیمی هست مثلاً خیلی با آب و تاب اومده تکنیکهای hdr رو توضیح داده در صورتی که این قابلیت به صورت اتوماتیک در برنامه پیش فرض موبایل اچ تی سی من هست
دمش گرم اچ تی سی خیلی باحال هست ازش خوشم میاد ! همه جور برنامه توش ریخته بود کامل بود من از سری sensation اش اولین سری رو گرفتم واقعاً حال کردم با گوشیش البته الان دیگه یواش یواش هنگ میکنه نمیکشه خوب قدیمی میشن موبایل ها ، از بحث خارج نشم آره مطالبش قدیمی بودند فنی هاش مخصوصاً ، اما یک سری سیاستهای یک عکاس بود برام خیلی مطلبش جالب بود
مثلاً میگفت عکس های سیاه و سفید به شخص نوعی برازندگی میبخشند و یک جورهایی آرتیستیک هستند ، برای عکاسی از بچه ها باید قابلیت چند عکس فعال بشه چون همیشه در حال جنب و جوش هستند ، مثلاً 5 تا عکس پشت سر هم بگیریم بعد هر کدوم که خوب در اومد همون رو انتخاب کنیم بقیه رو پاک کنیم
بعد مثلاً گفته بود برای عکاسی از بچه های از نماهای نزدیک استفاده کنیم یعنی دوربین رو نزدیک تر ببریم به صورت بچه اینطوری عکس جذاب تر و شکیل تر میشه
برای عکاسی از افراد اگر عکس رسمی نیست ، بدون اطلاع بگیریم چون همه خودشون رو آماده میکنند گارد میگیرند تا خوب تو عکس بیفتند ولی عکسهای یهویی ! نمیدونم چه واژه ی دیگه ای به کارببرم اینجور عکسها کاملاً حس افرادی که داخل عکس ها هستند رو جذب میکنه و با دیدن اون عکسها خاطره ها زنده میشه
این عکس ها اگر با فلاش خاموش باشه بهتر هست ، اگر طرف هم خودش متوجه نشه خیلی بهتر هست ،البته میتونیم بعداً بهش نشون بدیم
یا در مورد عکاسی از طبیعت ، عمق دید ، و خیلی چیزهای دیگه اگر به جای 300 صفحه شر و ور همون 40 50 صفحه بود من به خیلی معرفی میکردم پی دی افش رو ولی حیف
این کتاب رو بیشتر به خاطر این خوندم که بهتر با موبایلم عکس بگیرم هنوز تمومش نکردم ولی پی دی افش رو نگه میدارم ، دوست دارم از این به بعد زیاد عکس یا فیلم بگیرم خوبه آدم از هر لحظه ای یک خاطره داشته باشه بعد ها این خاطره ها زنده میشه
یک کتاب دیگه هم گرفته بودم اتفاقاً اسمش فن بیان بود ، طرف رفته رساله دکتراش رو چاپ کرده پول دربیاره ! ضایع من گفتم اصول سخنوری هست ، نگو رفت تو اصول زبان تاریخچه فارسی و قواعد دستوری و از این جور چرتو پرت ها ، اونوقت میگند چرا سرانه مطالعه پایین هست تو ایران ! خوب لامصب تو خودت کتاب چرتی که نوشتی رو خوندی یکبار چرا تیتری انتخاب میکنی که اصلاً ربطی به محتوای کتابت نداره >؟
مرض داری مگه ؟ همینطور مجله های ما الان خوره افتاده به من برم مجله دانلود کنم سایت majaleha.ir مجله های روز دنیا رو میزاره در هر زمینه من بیشتر کامپیوترش رو دانلود کردم ، واقعاً مجله هست ! معذرت میخوام اینطوری میگم ... ولی مجله های ما در مقایسه با مجله های اینها حکم مقایسه عن رو دارند با شکلات !
هر دو تا قهوه ای هستند ولی این کجاو اون کجا ! مطالب دسته چندم رو میگیرن ترجمه میکنن میزارن ، خوب آخه بیشعور من خودم اینترنت دارم زبان هم بد نیست ، تو رو میخوام چیکار یه مصاحبه ای بکن ، یک چیزی رو خودت دربیار ، یکم تحرک داشته باش ضایع !
ولش کن ، فقط برای این که حرف من ثابت بشه برید این سایت دانلود کنید دیگه ! خودتون ببینید بعد قضاوت کنید
---------------------------
چرا عمر اینقدر زود سپری میشه ؟

احد،صمد، قاهر، صادق ...
عاشقشم

لا تقنطوا من رحمة الله

هیچ چیز تجربه نمیشه اینو یادت باشه !!
ترفند هایی براي ويندوز 7

عیب یابی سخت افزاری سیستم در کسری از دقیقه

2 کاربر زیر از bigbang سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید