08-10-2014
|
 |
مدیر بخش مکانیک - ویندوز و رفع اشکال  
|
|
سپاسها: : 5,427
6,159 سپاس در 1,794 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
خوب بزار از فاز خدمت بیایم بیرون و به مطالب و مباحث خودمون بپردازیم ظاهراً من اینجا متکلم الوحده هستم و کسی هم پستهای من رو غیر از مدیر محترم نمیخونه ، هیچ کی هم که فروم ما نمیاد پس مینویسم اینقدر که فروم ارور بده یا کلمات قاصر باشه نوشتی شایسته ، اول از همه به زعم خودم از طرف همه کاربرای پیسی هم به خودمون و هم به هر کسی که این مطلب رو میخونه سقط هواپیما آنتانوف 140 در مهرآباد رو تسلیت میگم که واقعاً و حقیقتاً یک فاجعه بود و عکسهاش رو دیدم و نیازی نیست که عکسها رو اینجا بزارم که همه این ها موید این مطلب هست که واقعاً ناوگان هوایی ما نیاز به یک سرویس و بازآوری و داره ، مخصوصاً در زمینه قطعات و تعمیرات بهتر هست از این فرصت استفاده کنیم تا بیشتر از این با جون مردم شریفمون به دلیل بی کیفیتی هواپیماهای خطوط هواییمون بازی نکنیم ، این خوب نیست که کشور همسایه ما که واقعاً در مقایسه با ما از بسیاری از جهات کمتر هست بهترین خطوط هوایی جهان رو داشته باشه ( fly emirates ) ولی ما وضعمون این باشه ، این از این گفتم که بگم تو دلم مونده بود
------------
اما بعد از اون میخوام در مورد چند مسئله صحبت کنم ب
1- در مورد فایرفاکس و افزونه های مفیدش ، چون در بخش آی تی کسی حوصله مطالعه مطالب رو نداره و اصلاً کسی اونجا سر نمیزنه و این جا مطالب بیشتر دیده میشه
2- در مورد گوشی های اندروید میخوام صحبت کنم و یکسری چیزهایی که معمولاً به چشم نمیاد مثلاً همین جی ال ایکس که خیلی از هموطن های متاسفانه در شبکه های اجتماعی دست از مسخره کردن اون برنمیدارن باید صحبت کنم
3- در مورد ویندوز 9 میخوام همین جا صحبت کنم
4- و در مورد مسائلی که امروز در جامعه کاری ما هست و خود اشتغالی و اینها
البته ممکن هست حین صحبت چیزهای جدیدی به ذهنم برسه و اضافه کنم شماره میزنم که یادم بمونه
اول از فایر فاکس شروع میکنم این مرورگر متن باز بسیار معروف متعلق به پروژه بزرگ موزیلا ، ممکنه شما ندونید ولی پروژه های مشابه دیگه ای هست که موزیلاً یا گروهای دیگه برپایه موزیلاً اون رو توسعه دادند مثلاً برای ویندوز های 64 بیت cyberfox و waterfox و .... که با یک سرچ ساده شما میتونید اینها رو دانلود و نصب کنید
اما firefox به دلیل جامعه آماری بزرگتری که داره و بازخوردهای بیشتری که میگیره و انتظاراتی که ازش میره و حجم پروژه و تعداد برنامه نویس های که روی مغز این مرورگر کار میکنند معمولاً در همه مولفه از نسخه های دیگه جلوتر و بهینه تر برنامه نویسی شده
و نسخه های بتای اون بیشتر مورد تست و آزمایش قرار گرفتند من به شخصه هیچ مرورگری جامعتر و کاملتر از فایرفاکس ندیدم خیلی ها اینترنت اکسپلورر استفاده میکنند که اونها نسلشون در حال انقراض هست و خیلی ها کروم استفاده میکنند کروم مرورگر خوبی هست سرعتش خوب هست اما پخته نیست ، اخیراً مطالبی در نت خوندم که مرورگر های کروم در ویندوز باعث زودتر خالی شدن شارژ لپ تاپ میشن که حجم گسترده ای از اعتراضات رو به همراه داشت و در عین مثلاً امتحان کنید برای کار با همین فروم کروم رو امتحان کنید و این فایرفاکس رو امتحان به وضوح تفاوت رو احساس میکنید
من تعصب ندارم همیشه اعتقاد داشتم و دارم که باید از ساده ترین و سریعترین راه آدم نیازهای خودش رو برطرف کنه و مرورگر فایرفاکس بهترین گزینه هست
زیاد صحبت نکنم ، یکی از دلایل موفقیت فایرفاکس وجود گستره ی عظیمی از افزونه ها یا همون adds on ها هست که کاربردهای مختلفی که به صورت پیش فرض در مرورگر نیست حالا یا از کم کاری توسعه دهنده ها یا نیاز گسترده ای که ممکن هست به اونها نباشه تعبیه نمیشه رو میشه به صورت جداگانه به مرورگر الحاق کرد مثل بازیهای جورچین که قبلاً داشتیم یعنی مرورگر طوری درست کردن و برنامه نویسی شده که به صورت ماژولار عمل میکنه و تکه ها به راحتی روی مرورگر سوار میشن
پسوندفایلهای که این افزونه ها ازش استفاده میکنند xpi هست و به راحتی به مرورگر الحاق میشند و بزرگترین شبکه افزونه ها رو خود فایرفاکس به آدرس addson.firefox.com یا همچین چیزی به کاربران عرضه میکنه ، من نمیخوام بیشتر از این ریز بشم فقط میخواستم مختصر آشنایی داشته باشید تا بتونم وقتی افزونه معرف میکنم متوجه بشید چی دارم میگم
با فشردن کلید ctrl+shift+A وارد بخش addson manager میشید که میتونید افزونه هایی که روی مرورگر شما سوار هست رو ببینید
شماره 2 افزونه هایی هست که درحال حاضر روی مرورگر شما نصب هست و شماره 1 محلی هست که شما میتونید از اونجا افزونه دانلود کنید
من کار رو یکسره کردم و شما میتونید افزونه های مرورگر من رو در این عکس ببینید میتونم به شما توضیح بدم و اگر سوالی داشتید میتونم بهتون پاسخ بدم
بزارید در مورد افزونه هایی که خود من روی مرورگرم نصب کردم به شما توضیح بدم
idm رو که هر کدوم از شما اگر از اینترنت دانلود منیجر استفاده کرده باشید مطلع هستید که این افزونه به صورت اتوماتیک روی مرورگر شما نصب میشه
اما افزونه های دیگه پیش فرض نیستند
یکی از افزونه های مفیدی که به شما معرفی میکنم افزونه معروف adblock هست مدتها پیش این معرفی کردم میتونید adblock رو از این آدرس روی مرورگرتون سوار کنید فقط کافی هست وقتی وارد صفحه شدید رو این آیکون :
کلیک کنید بقیه تغییرات رو خودتون به راحتی و با زدن کلیک allow میتونید انجام بدید و مرورگر به صورت خودکار خودش این افزونه رو نصب میکنه و بعد پیغام ریستارت میده
کاری که این افزونه انجام میده از اسمش معلوم هست از نشون دادن تبلیغات اضافی سایتها جلوگیری میکنه ، و معمولاً هم طوری نیست که اذیت کنه منتها گاهی اوقات بعضی سایتها ممکنه با فعال کردن این افزونه کار نکنند مخصوصاً سایتهای فارسی که شما میتونید به راحتی اون سایت رو در لیست allow این افزونه قرار بدید تا دیگه شما رو اذیت نکنه در کل افزونه خوبی هست ، برای حرفه ای ها یک افزونه دیگه هست به نام script blocker که شکلش در عکسی که در بالا نشون دادم به خوبی معلوم هست این افزونه همون کار رو انجام میده ولی یک جورهایی کاربردش بسیار پیشرفته تر هست نه تنها جلوی تبلیغات رو میگیره بلکه جلوی اجرای script خیلی از سایتها رو میگیره ، مثلاً مثال میزنم ممکنه در گذشته از سایتی بازدید کردید مثلاً یک وبلاگ ، به محض ورود به وبلاگ یک دفعه یک آهنگ گوش خراش پخش میشه یا یک پیغام یخ خوش آمدید ، یا وقتی کلیک راست میکنید اجازه کپی مطالب داده نمیشه بهتون مثلاً عکسی رو نمیتونید save کنید خوب کار این افزونه هم همین هست ! که تو دهن این سایتها بزنه
تا بتونید با خیال راحت نت گردی کنید و البته خیلی کاربردهای دیگه که از حوصله اینجا خارج هست که من توضیح بدم میتونید از این آدرس این افزونه رو با کلیک بر روی آیکون نصب کنید باقی مراحل روتین هست
ویرایش توسط bigbang : 08-11-2014 در ساعت 12:09 AM
|
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|