نمایش پست تنها
قدیمی 08-11-2014
bigbang آواتار ها
bigbang bigbang آنلاین نیست.
مدیر بخش مکانیک - ویندوز و رفع اشکال

سپاسها: : 5,427

6,159 سپاس در 1,794 نوشته ایشان در یکماه اخیر

افزونه ی دیگه ای که میخوام بهتون معرفی کنم session manager هست ، ممکنه برای شما پیش اومده باشه که در حال سرچ در مورد موضوع خاصی هستید و تعداد زیادی تب باز شده و تا دیروقت بیدار موندید و حوصله ندارید همه رو ببینید از طرفی اگر همه صفحه ها رو بوک مارک کنید گیج میشید و کلاً اعصابتون بهم میریزه ، چون ممکن هست تب ها رو با ترتیب خاصی باز کرده باشید ، مثلاً اول باید یک سایت رو ببینید بعد سایت بعدی رو تماشا کنید یا این که اصلاً تعداد بوک مارکهای زیاد ممکن هست شما رو گیج کنه مشکلی نیست این افزونه به سادگی مشکل شما رو حل میکنه
ترتیب کارش اینطور هست که مرورگر شمارو دقیقاً با تمام تب هایی که باز کردید تمام کوکی های که فعال هست همه رو بدون هیچ گونه کم و کاستی دوباره برمیگردونه فقط کافی کلیک سیو رو این افزونه بزنید و کارهاتون رو بسته به دسته بندی خودتون سیو کنید مثلاً من تو خود فروم یک پست گسترده به نام فورد زدم که تعداد زیادی عکس هست
خوب من این پست های وسیع رو در یک نوبت نفرستادم بلکه تبهای زیاد باز شده مثلاً 50 تا تب باز شده رو با نام فورد سیو میکردم دفعه بعد میشد 30 تا روی همون سیو میکردم حتی کار با این افزونه هم بسیار ساده هست حتماً باید یک بار ازش استفاده کنید تا متوجه مفید بودنش بشید
میتونید این افزونه مفید رو از این آدرس
طبق روال های قبلی دانلود و نصب کنید
من مدتی قبل فکر کنم 2 هفته پیش بود که یکی آشنایی از من درخواست کرده بود کل محتویات فایرفاکسی که روی یک لپ تاپ بود رو پاک کنم که شامل history تمام cooky ها تمام فرمهای آماده و البته تمام بوک مارک ها بود لپ تاپ مال خودش نبود و مال اداره بود یک نفر دیگه نیاز داشت ، الغرض دوباره این لپ تاپ به آشنای من برگشت
و کلی تاسف خورد که اون سایتهای خوبی که جمع کرده بود و بوک مارک کرده و اون همه افزونه نصب کرده بود ، اون تنظیمات شخصی سازی روی فایرفاکس انجام داده بود همه پریده و دوباره باید کلی سایت پیدا کنه و بوک مارک ها رو دوباره سازی کنه ، کلی تنظیمات انجام بده یا تم بریزه ، بعضی پسوردها یادش رفته بود و خلاصه خیلی دردسر داشت ، خود فایرفاکس یک قابلیت پشتیبانی داره که بیشتر شامل بوک مارک میشه و اونقدر گسترده نیست ، و یک قابلیت sync داره که اون هم از طریق اینترنت کار میکنه پس باید چیکار کرد راه حل استفاده از یک افزونه بهینه برای این کار هست افزونه ای به نام FEBE که کارش این هست که تمام مرورگر شما با تمام افزونه ها و. اکستنشنها تمام تنظیمات از ****** و .... تمام بوکمارک ها فرم های آماده که دیگه نیازی نیست پسورد وارد کنید و اینها و حتی افزونه ها رو به صورت XPI! در یک فایل با یک پسود خاص ذخیره میکنه و شما کافی هست این فایل رو در فلش همراه خودتون داشته باشید اونوقت هر کجا که میرید با نصب افزونه FEBE که به صورت XPI هست ( حتی از خودش هم پشتیبان میگیره ! ) روی فایرفاکس در عرض 3 سوت فایرفاکس خودتون جلو چشماتون ظاهر میشه
کار کردن باهاش هم بسیار ساده هست و میتونید این افزونه رو از این آدرس دانلود و نصب کنید روند کارش همانند روتین های قبلی هست و به خوبی همه چیزها در این افزونه در نظر گرفته شده یک عکس هم از زیر منوی ساده این نرم افزار میگذارم تا ببینید کار با اون چقدر ساده هست مخصوصاً اگر زبانتون هم خوب باشه

افزونه بعدی و آخرین افزونه ای که میخوام بهتون معرفی کنم افزونه FOXREPLACE هست
این افزونه همون کاری میکنه که در فروم ما وقتی یک واژه نامربوط تایپ میکنیم صورت میگیره ! بله درست حدس زدید سانسور کلمات رکیک ممکن هست فرزندتون در حال وبگردی در فروم های متعدد باشه ، یا در یکی از این شبکه های اجتماعی باشه
که معمولاً فحش های رکیک زیاد در اون مورد استفاده قرار میگیره میتونید با استفاده از این افزونه و تنظیمات ساده ای که داره کلمات مورد نظرتون رو در لیست قرار بدید
البته من نمیتونم تنظیماتش رو به خاطر کلمات نشون بدم میدونید اینطوری با یکی هر چقدر که دلتون خواست بحث کنید و هر فحشی که داد خود به خود سانسور میشه و اعصاب شما آرام هست چون آدم بی تربیت زیاده !
میتونید این افزونه مفید رو از این آدرس دانلود کنید ، یک افزونه دیگه ای تو عکس میبینید که برای عکس گرفتن از کل صفحه یک وب پیج هست ، معمولاً ما برای عکس گرفتن از اسکرین شات استفاده میکنیم ولی این افزونه به شما کمک میکنه که از کل صفحه یا از هر قسمتی که خواستید بدون توجه به محدودیت نشون دادن صفحه ، و رزولیشن صفحه سیستم شما عکس تهیه میکنه حتی از هر کجای یک وب پیج که شما خواستید میتونه برای شما عکس تهیه کنه بدون نیاز به corp کردن چون کاربردش ممکنه آموزشی یا خاص باشه من اون رو به همه توصیه نمیکنم نام این افزونه ABDUCTION هست
که شما میتونید با یک سرچ ساده اون رو دانلود کنید فکر کنم این جا بهتر هست بحث فایر فاکس رو تموم کنم و به مطالب دیگه بپردازم گفتم اینها رو بگم تا شما هم در جریان باشید

احد،صمد، قاهر، صادق ...
عاشقشم

لا تقنطوا من رحمة الله

هیچ چیز تجربه نمیشه اینو یادت باشه !!
ترفند هایی براي ويندوز 7

عیب یابی سخت افزاری سیستم در کسری از دقیقه

جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید