نمایش پست تنها
قدیمی 08-11-2014
bigbang آواتار ها
bigbang bigbang آنلاین نیست.
مدیر بخش مکانیک - ویندوز و رفع اشکال

سپاسها: : 5,427

6,159 سپاس در 1,794 نوشته ایشان در یکماه اخیر

اما موضوع دوم که میخواستم راجع بهش صحبت کنم ، اندروید و گوشی های اندرویدی
من نمیخوام به صورت تخصصی در مورد اندروید صحبت کنم یا این که اندروید چی هست و چه کاربردی داره و ... اندروید سیستم عامل شرکت گوگل هست ، و امروزه سیستم عامل اکثر گوشی های هوشمند همین سیستم هست ، البته سیستم عامل های دیگه هم هست ، مثل ویندوز فون یا آی او اس اپل ، اما اندروید با یک شعار وارد بازار شد
منبع باز ! دیگه توسعه دهنده های نرم افزار برای تولید نرم افزار نیاز به پرداخت حق امتیاز نیستند و حتی میتونند خودشون این سیستم عامل رو دستکاری و شخصی سازی کنند به دلیل این سورس کدهای این نرم افزار در دسترس هست
همین عامل باعث شده ، تا یک شرکت که تا دیروز کارش مونتاژ ال سی دی ، یا بوردهای هوشمند بوده وارد عرصه موبایل بشه ، از شرکت بزرگ و غولی مثل سامسونگ تا شرکت های نوظهوری مثل همین شرکتهای چینی و موبایلهاشون ، که مونتاژ و طراحی یک برد مخصوص کار نه چندان مشکلی هست که حتی یک عده دانشجو علاقه مند هم میتونند انجام بدند ، شرکتها گوشی های مختلفی با معماری های پردازنده متفاوت و دوربین های متفاوت و امکانات مجزا ارائه دادند و سیستم عامل اندروید رو برای گوشی خودشون شخصی سازی کردند ، اما متاسفانه در ایران تولید و مونتاژ گوشی علارغم توانایی متخصصان داخلی ما در تولید اجناس الکترونیکی با شانس و اقبال خوبی مواجه نشد نه فقط در این نسل که حتی در نسل های قبلی ( موبایل های صاایران ) هم موفقیت خوبی وجود نداشته ، الان هم این تقریباً شکست رو ما در جی ال ایکس میبینیم که اسباب تمسخر همه شده ، مشکل کجاست آیا واقعاً گوشی های اندروید جی ال ایکس بدرد نخور هستند ؟ آیا اون توانایی لازم رو ندارند ؟ یا قیمتشون مبالغه شده هست ؟ بزارید با یک تجربه از طرف خودم این مسئله رو باز کنم من مهندسی که پیشش کار میکردم یک گوشی از آخرین سری گوشی های جی ال ایکس رو داره
یکی از مدل های کارآمد ، خوب این مدل نه تنها صفحه اش بزرگ هست که مجهز به پردازنده چند هسته ای قدرتمندی هست که میتونه در موارد متعدد به کمک گوشی بیاد
گوشی خوش دست هست خودم تو دست گرفتمش و باهاش کارکردم تاچش ایده آل هست و هنگ نمیکنه ، دوبار از دست صاحبش جلوی من افتاد ولی نه شیشه ای صدمه دید و نه گوشی ایرادی پیدا کرد ، قابش هم بدون گوشه های تیز طراحی شده ، سیستم عاملش به خوبی با گوشی هماهنگ هست هر چند نسبت به گوشی من که اچ تی سی هست یک سری امکانات پیش فرض خود اندروید گوگل رو پشتیبانی نمیکنه ! که دلیلی جز کم کاری توسعه دهنده های نرم افزاری نداره ولی در بقیه موارد به لحاظ کارکرد و قدرت پردازشی از خیلی از گوشی های بازار سرتر هست فکر کنم مدل G5 باشه آره اینطور که یادم مونده ، تبلت هم تولید کرده که وارد بحث اون نمیشم ، بعد روی گوشی یا پشتش رو که نگاه میکنی اثری از آرم جی ال ایکس نمیبینی ! هر چند که خود نام بی معنی جی ال ایکس که من نمیدونم کی این اسم بی معنی بدرد نخور رو برای یک شرکت تولید گوشی انتخاب کرده که اصلاً ایرانی بودنش رو نشون نمیده یا هیچ شعاری رو به همراه خودش نداره اما همین اسم رو شما نه در پشت گوشی میبینید و نه در جلوش ، خوب یعنی یکی برای اولین بار این گوشی رو میبینه تشخیص نمیده این گوشی سامسونگ هست یا اچ تی سی هست یا ... من خودم واکنش دیگران رو وقتی این گوشی رو میدیدن دقت کردم ، وای فلانی عجب گوشی خریدی دوربینش اینقدر مگاپیکسل هست واییییییییی! چه تاچی داره پردازنده اش n هسته ای هست که این دیگه چیه ، این همه تعریف میکردن بعد میگفتند خوب حالا این گوشی چیه طرف میگفت جی ال ایکس یکدفعه میدیدم لب و لوچه اشون کج و کوله میشد ! جییییییییی اااااللللللللل اییییییییککککس خوبه بد نیست ! آره ............! چرا ؟ چرا ما اینطوری هستیم ؟ آیا واقعاً کاربرد خود گوشی برای ما مهم هست یا اسیر مارک و خود برتر پنداری شدیم دوست داریم به دیگران پز بدیم این خود کم بینی از خود سازنده شروع میشه و به ما که واقعاً عقلمون تو چشممون هست ختم میشه !
شاید چون افسانه ای در ذهن ما شکل گرفته که هر چی تولید ایران هست بی مصرف و بیخوده ! چرا حاضریم برای گوشی که حتی به لحاظ قدرت پردازش و کارآیی کمتر از این گوشی هست هزینه ای بیشتر بپردازیم ؟ به جای 600 تومن که این سری شنیدم تو یک جشنواره 450 تومن به فروش رسید حاضریم یک میلیون خورده ای هزینه کنیم !
بیایم قبول کنیم ما اسیر مارک هستیم و مردم دهن بینی هستیم مثل خیلی از آمریکایی ها که طرفدار اپل هستند این گوشی واقعاً رو اعصابه من باهاش کار کردم وقتی میکردم رو اعصابه باید به من اعتماد کنید اگر با اندروید کار کنید امکان نداره دیگه از اپل خوشتون بیاد ! همش فیس و افاده هست ! خوب تو ایران همه کشته مرده اپل هستند اما هیچوقت به خودشون زحمت نمیدن که گوشی وطنی داخلی رو حتی یک بار امتحان کنند این انصاف نیست ! اییییییییین انصاف نیست ! به نظر من گوشی ایده آلی هست
الان یک مدل جدید دارن میدن بیرون به نام spider که من حتماً میخوام ببینم چطوری هست اگر ندیدیم لااقل مسخره نکنیم پراید رو مسخره میکنیم و من حتی مسخره میکنم چون پشتش نشستم ، چون باهاش روندم و تصادفاش رو دیدم و میدونم این ماشین یک تابوت متحرک هست ولی این موبایل نه تنها بد نیست که از اون چیزی که من فکر میکردم هم بسیار بهتر و ایده آل تر هست ، منتها روی توسعه نرم افزاری و شخصی سازی بیشتر اون باید کار بیشتری صورت بگیره و بازاریاب
ی بهتری داشته باشه
امیدوارم میان این همه گوشی های رنگ و وارنگ این گوشی وطنی جای خودش رو تو بازار پیدا کنه اون جایی که شایسته اش هست

احد،صمد، قاهر، صادق ...
عاشقشم

لا تقنطوا من رحمة الله

هیچ چیز تجربه نمیشه اینو یادت باشه !!
ترفند هایی براي ويندوز 7

عیب یابی سخت افزاری سیستم در کسری از دقیقه

جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید