08-11-2014
|
 |
مدیر بخش مکانیک - ویندوز و رفع اشکال  
|
|
سپاسها: : 5,427
6,159 سپاس در 1,794 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
موضوع بعدی در مورد ویندوز هست ، ویندوز 9 ، ویندوزی که ساتیا نادلا مدیر جدید مایکروسافت میخواد با سیاستهای جدید اون رو در بازار موفق کنه ، خیلی ها میگند در این پروژه خود بیل گیتس هم مشارکت داره ، خبرهایی هست از عرضه آپدیت مجانی این ویندوز برای هفت و ویستا تا همه کاربر 7 بشند ، گاهی این تلاش هایی که مایکروسافت انجام میده ، بیشتر ازش بوی مسائل امنیتی و اطلاعاتی میاد تا توسعه نرم افزاری !
نمیدونم شاید قدیمی شدن یک سیستم عامل باعث افزایش احتمال لو رفتن ساختار ها و نحوه کارکردش و کد منبع اش رو داره که با عوض کردن کل هسته اصلی در هر سری این ریسک کاهش پیدا میکنه ، نمیدونم چه اصراری دارند که این همه شماره جدید بدند بیرون ، واقعاً ویندوز 8 برای لمسی بود و برای کاربرهای پیسی یا لپ تاپ نبود و 8.1 هم دردی رو دوا نکرد ، الان هم ویندوز 9 داره عرضه میشه که به نظرم باز هم زود هست
و به احتمال زیاد یک اسم هست و هیچ سورپرایزی در بتن اون نهفته نیست !
جدای از این مسائل شما خودتون آگاه هستید حق استفاده از driver signing در هر سری از ورژن های مایکروسافت سخت گیرانه تر میشه ، البته این توجیه درستی نیست ولی ما تو ایران از نرم افزار های قفل شکسته استفاده میکنیم ، مثلاً من برای یک نرم افزاری مثل مستر کم نیاز به یک dongle key دارم ، یا یک شبیه ساز usb که سر نرم افزار شیره بمالم که بگم آره یک کلید الان به سیستم من متصل هست
این کرک روی ویندوز 8 بنا به هر دلیلی کار نمیکنه یا اگر کار با اما و اگر هست
هر سری ویندوز جدید یکسری نرم افزارهای قدیمی حتی اگر مشکل کرکشون حل بشه باز سازگاری ندارند ، یا درست کار نمیکنند ، الان مثلاً من عادت کردم با powermill 6 و 10 کار کنم ، به احتمال زیاد 10 مشکل کرک نداره ولی مسترکم این مشکل رو داره
همین پاورمیل ورژن 2012 اش یک افتضاح به تمام معنا هست مثال میزنم حالا فرض کنید علاوه بر 6 ( که واقعاً نصب هم نمیشه ) ورژن 10 هم کار نکنه روی سیستم عامل اون وقت یا من باید از ورژن 2012 که یک افتضاح به معنای واقعی هست استفاده کنم یا از یک ویندوز قدیمی تر استفاده کنم ، اینها همه سوای مشکل کرک هست که اصلاً به اونا مربوط نیست ، کاری که جدیداً دلال های عوضی مایکروسافت شروع کردند این بود که با همه شرکتهای تولید سخت افزار هماهنگ کردند که درایور هماهنگ با ورژن های قبلی ویندوز ارائه ندند ! مثلاً لپ تاپ های جدید هیچ کدومش درایور هماهنگ با ویندوز 7 ندارند و همه با ویندوز 8 هماهنگ هستند نه رو دی وی دی و نه در اینترنت !
اونی که لپ تاپ میخره باید چیکار کنه ؟ باید صبر کنه یک کرک هماهنگ با ویندوز 8 بیاد یا اگر مشکل کرک نداشته باشه ، باید یک راهی برای نصب نرم افزار قدیمی روی سیستمش پیدا کنه ، هنوز ویندوز 8 که سهمی در بازار نداشته به خط پایان نرسیده که الان صحبت از ویندوز 9 هست خودتون تصورش رو بکنید دیگه ! الان به زور میخوان همه رو مجبور کنند از سرویس ابری استفاده کنند ، بیشتر از این که این که رنگ و بوی تکنولوژی داشته باشه دیکتاتوری نوین هست !گور پدر سرویس ابری من اینترنت ندارم باید چیکار کنم ؟ شاید دوست نداشته باشم فایل هام رو به اشتراک بزارم
شاید ادوارد اسنودن دیگه ای در حال مانیتورینگ اطلاعات شخصی من هست !
این قشنگ نیست !!! این زیبا نیست و نوعی سوء استفاده هست
دیگه هیچ رنگ و بوی سابق رو نداره و بوی دخالت نهادهای امنیتی و اطلاعاتی و حکومتی در تکنولوژی ها میاد ، دست اندازی سیاست مدارها و دولت ها و سازمان ها ی دولتی و عینک به چشم ها! پیمانکارهای امنیتی همیشه مخرب بوده ، جز تخریب و سوء استفاده اثر دیگه ای ندارند و تمام این کنترل ها به بهانه امنیت صورت میگیره ولی پشتش کنترل بیشتر مردم هست خوب اینطوری میشه که مردم به مایکروسافت و محصول جدیدش بی محلی میکنند ، شاید بهتر بود به جای فلان Tuesday بیشتر روی 7 بودید تا حرفتون باور پذیر تر بود ؛ البته هر کسی دلایل خودش رو داره و توجیهاتش خودش ، همیشه یک توجیهی هست اما .............
|
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|