08-14-2014
|
 |
مدیر بخش مکانیک - ویندوز و رفع اشکال  
|
|
سپاسها: : 5,427
6,159 سپاس در 1,794 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
گاهی میان اون چیزی که اتفاق می افته با اون چیزی که بازگو میشه تفاوت هست ، این تقصیر ما آدمها نیست ، این مربوط به زاویه دید و نوع نگاهمون هست
من خیلی سعی کردم کارم تو سپاه درست شه ولی به خاطر فکر مشغولم ، فراموش کردم برگه اعزامم رو زود بدم به خاطر این که سال قبلش فوق لیسانس شرکت نکردم
تا از یک سال معافیت تحصیلیم بیخود سپری نشه ، خودم تزم این بود بزار یکبار برای همیشه سربازی برم و تموم شه ، متها الان غیبت کارم رو خراب کرده نه میتونم اعزامم رو تمدید کنم و نه این که انتقال کد بگیرم تا یک جای نزدیکتر برم سربازی ، اینها به خاطر غیبت هست ،و حالا پیش اومده تمام راه های ممکن رو امتحان کردم ولی وقتی به یک نقطه ای میرسی میبینی فایده ای نداره آدم بیشتر خودش رو کوچیک میکنه
حاضر نیستم عزت نفسم رو به خاطر یک خدمت سربازی ببرم زیر سوال ، به احتمال زیاد همون ارتش حتمی هست ، تو مملکت ما با تموم کردن سربازی بسیاری از فرصت ها برات ایجاد باز میشه ! مثل این بازی ها هستند اگر تو بهترین حالت ببری یک مرحله به عنوان bonus باز میشه ، سربازی هم مرحله ای هست که بعد از طی اون گرفتن گذرنامه ، گرفتن کار و ازدواج و بسیاری مسائل دیگه میتونه محقق بشه
عععععععههههههه میخوام صحبت کنم ولی این سربازیه هی میاد تو ذهنم وقتی یک چیزی ذهنم رو مشغول میکنه نمیتونم جلوشو بگیرم
فعلاً همین رو مینویسم تا ببینم بعداً چی پیش میاد ! باز دوباره بیام بنویسم
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|