08-18-2014
|
 |
مدیر بخش مکانیک - ویندوز و رفع اشکال  
|
|
سپاسها: : 5,427
6,159 سپاس در 1,794 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
سلام
بسم الله الرحمن الرحیم
به نام آفریننده همه چیز
پروردگارا من فقیرم و به فقرم هم خودم گواهم و هم خودت و آن که از جانب تو مامور شده ، من گواهم که هیچ بودم و به یمن اراده تو فرصت وجود پیدا کردم ، پروردگارا من گواهم که بنده خاطی هستم ، و گواهم بر خطاها و اشتباهاتم
از تو مسئلت توبه دارم ، که توبه پذیرترین خودت هستی
پروردگارا من از شر خودم و از شر وسوسه ها و زمزمه ها ، و هر آن چه که من از را از راه تو منحرف و باز میدارد به خودت پناه میبرم من را مسلمان کردی
پس مسلمان نگه دار و مسلمان بمیران که به هدایت تو نیاز دارم
چراغ راهم را فروزان و اراده ام را قوی کن ، و حافظه ام را تا به یاد داشته باشم که بودم و که هستم ، کجا هستم و در برابر چه وجود پر عظمتی ایستادم
من م.ن هستم ، من م.ن هستم وجودی ناچیز و ذره ای ناچیز و کلمه ای از کلمات بی منتهای تو ، من مخلوق توام و خود را و تاریخ و حق و حقیقت را بر این امر گواه میگیرم ، به حق گواهی میدهم که جز ذات پاک و مقدس تو هیچ وجودی شایسته پرستش نیست ، هرگز نخواسته و نمیخواهم به تو شرک بورزم و بندگی تو را افتخار و تاج سرم میدانم
البته من آدم خوبی نیستم ، من آدم خوبی نیستم ، و خود نیز بر این گواه ام من حقیرم و ضعیفم ، گاهی شایسته ترحمم ، من هم مانند همه انسان ها میترسم و میگریم ، میخندم و خشم وجودم را فرا میگیرد من ضعیفم و فقیرم به درگاه تو من مالک سود و زیان خود نیستم ، من مالک آینده خود نیستم حتی حال خود را هم تسلطی ندارم و همچنین بر قلبم
به تو پناه میبرم از عسر و سختی که من را به وادی کفر بکشاند و از عبادت و بندگی تو بازدارد ، من حقیرم ناچیزم و ادعایی ندارم ، نه تنها ادعایی ندارم که هیچ حقی هم بر گردن تو ندارم این تو هستی که بر گردن من حق داری و من حق بندگی تو را به جا نیاوردم وظایفم را درست انجام ندادم
تو ذات بی منتهای مقتدری که در نهایت اتقان و استحکام خلق میکنی و در نهایت آن چه به امانت بود بازپس میگیری و به حساب میکشی
مهم نیست که ما بپذیریم یا نه اراده تو قالب و کلمه تو جاری و حکومت تو مستدام و قدرت تو بیمنتهاست و حقیقت از هر جانب بر باطل کوبیده میشود و آن را مضمحل میکند ، به تو پناه میبرم از این که در صف باطل قرار بگیرم
من ضعیف و حقیر و مسکینم و من از نطفه ای پستم که تو نعمت وجود بخشیدی و هم تو خود گواهی و هم مخلوقاتت من هیچم ، هیچ اگر کمتر بود میگفتم که کمتر از هیچ نمیشناسم ، من فقیر درگاه توام
من فقیرم همین یک فقیر به درگاه تو ، نه چیزی بیش از این هستم
از زبانه های آتش دوزخت به تو پناه میبرم ، هر کجا که بخواهی اعتراف میکنم و حقیقت را میگویم من معترفم و اعتراف میکنم به آن چه از ناحیه من صادر شده هر چه هست از قصور و کمی من و اشتباهات من هست و من مسئولیت آن را حتی اگر نخواهم باید به عهده بگیرم این با توست که یا ببخشی یا مجازات کنی تو خالق همه و صاحب و مالک همه هستی هر چه هست و هر چه بوده و هر چه خواهد بود تو ابدی هستی و هیچ جز تو نیست و من بر این مسئله گواهی میدم من مخلوق ناچیز توام ، آگاهی ام به قدر دانه ای ارزن نیست ، من نه اهل تواضع هستم و نه خشوع حقیقت را میگویم آری به راستی من کمم و از کم هم کمتر و کمترین نه رجحانی و نه دفاعی و نه بهانه ای برای گناهانم ندارم ، و بر این هم گواهم
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|