نمایش پست تنها
قدیمی 08-25-2014
bigbang آواتار ها
bigbang bigbang آنلاین نیست.
مدیر بخش مکانیک - ویندوز و رفع اشکال

سپاسها: : 5,427

6,159 سپاس در 1,794 نوشته ایشان در یکماه اخیر

داشتم میومدم فروم گفتم خیلی چیزها رو مینویسم ، ولی خوب نشد که بنویسم ، یعنی الان هم که دارم مینویسم اصلاً حال ندارم ، من رفتم سربازی 01 تهران ، باید بگم خیلی جای شیک و باکلاس و تمیزی بود دور از انتظارم بود ، و اصولاً مسئولیت اونجا رو هم لیسانس به بالاها دارند ، و یک محیط خیلی منضبط و بسیار باکلاسی هست از شهر هم زیاد فاصله نداره ، روز اول رفتیم لیستها و فرم ها رو پر کردیم ، اسممون رو نوشتیم و وسایل رو تحویلمون داد همون اول گفتن برید تا 8 ام یعنی شنبه هفته بعد مرخصید برگه مرخصی هم دادند بزار این پست رو مینویسم از وسایلم عکس بگیرم
خوب داشتم میگفتم تا 8 ام مرخصی دارم و تا اون موقع نتیجه ها اعلام میشه یعنی فردا منظورم هست ، خلاصه هر چه پیش آید خوش آید مهم نیست یعنی مهم که هست ولی خوب به بیخیالی دارم طی میکنم دیگه .... هنوز کاری انجام ندادیم و وسایلمون رو کامل تحویل ندادند ، هنوز تفنگ دست نگرفتیم و کامل آموزش ندیدیم ، ولی در عین حال با محیط اونجا آشنا شدم ، بهترین بوفه بهترین امکانات ، بهترین فضا ، شاید باید اینطوری بگم که بهترین کمپ آموزش در ایران 01 هست در ارتش امکانات کاملی داره
تا 45 روز آموزشی داریم بعدش محل اعزاممون مشخص میشه من کاملاً و مستقیماً درگیر این مسائلم ، اما مهمترین اتفاق امروز اینها نبود ، مهمترین اتفاق امروز چپ کردن ماشین پسر داییم بود که 3 تا ملق خورد ماشین و متوقف شد شانسی که آورده بود این بود که کمربندش رو بسته بود ، در ماشین باز نمیشد ، مردم هم بودن اون رو از پنجره آوردن بیرون ، سرش آثار ضرب دیدگی داشت ولی چیزی نبود ، یک خراش بزرگ روی سرش به رنگ قرمز بود ، و آثار خراش های سطحی و کوفتگی روی بدنش بود ، زبونش هم یک مقداری پارگی داشت من دیروز برگشتم خونه یعنی همون روزی که رفتیم اعزام برگشتم خونه 1 ام رفتم 1ام برگشتم ، این فرصت البته برای این هست که وسایلی که بهمون دادند رو درست کنیم یا تعویض کنیم ، مثلاً من تقریباً هیچکدوم از وسایلم اندازم نبود مجبورم همه رو عوض کنم و یا دست کاری کنم
بیخوابی شدید داشتم ، برای همین خواب بودم 8 صبح یا 9 بود که پدرم سریع اومد سراغم گفت ممد بیا که پسرداییت تصادف کرده فهمیدم داییم باهاش تماس گرفته ، و خبر داده 2 تایی رفتیم بیمارستان ماشین که داغون شده بود ، متاسفانه بیمه بدنه هم نشده بود ، میگن باتری ماشین به بیرون پرت شد ، تصادف بدی بود
بیمارستان هم که میری صحنه های خوب که نمیبینی همش صحنه های وحشتناک یکی سرش شکسته ، یکی لت و پار شده ، مثلاً هم اتاقی پسر داییم ترک موتور بود با سرعت از رو دست انداز رد شدند محکم زمین خورد یک طرف صورتش کاملاً نفله بود ، و ضرب دیدگی شدیدداشت کلاه هم نپوشیده بود خلاصه کارش تا ساعت 2 طول کشید بعد هم اومدیم خونه این مهمترین اتفاق امروزم بود

احد،صمد، قاهر، صادق ...
عاشقشم

لا تقنطوا من رحمة الله

هیچ چیز تجربه نمیشه اینو یادت باشه !!
ترفند هایی براي ويندوز 7

عیب یابی سخت افزاری سیستم در کسری از دقیقه

5 کاربر زیر از bigbang سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید