نمایش پست تنها
قدیمی 10-05-2014
bigbang آواتار ها
bigbang bigbang آنلاین نیست.
مدیر بخش مکانیک - ویندوز و رفع اشکال

سپاسها: : 5,427

6,159 سپاس در 1,794 نوشته ایشان در یکماه اخیر

خوب من دارم ، درس میخونم طبق معمول و هیچکس هم اینجا نیست ، طبق معمول !
باید یک تمرین احمقانه در مورد ماتریس ها رو حل کنم ،دوست ندارم حتی یک لحظه از وقت با ارزش و عمرم رو صرف همچین مطالب احمقانه بدرد نخوری بکنم ، از ریاضی پایه گرفته تا یادگیری کار با متلب و از این جور چرت و پرت ها مثلاً اومده بودم در مورد قاعده ماتریس ها جستجو داشته باشم ، تا مطمئن بشم دارم درست مینویسم
ریاضی شیرین هست ولی نمیدونم چرا کارش به نماد گرایی نماد نویسی کشیده میشه خسته کننده میشه ، البته من درگیر یک سری مسائل پیچیده تر هستند اینها حتی به من انگیزه نمیدند فکر کنم بهشون
خوب ول کن بزار رشته کلام رو دوباره از سر بگیرم ، یک جستجویی داشتم تو نت ،در مورد منابع انرژی بود این که ما چقدر برق نیاز داریم تولید کنیم ، پیک مصرف ما چقدر هست ، و چرا نیروگاه های ما که میگن ظرفیتش تا 72 هزار مگاوات افزایش پیدا کرده ، از پس 50 هزار تا بر نمیاد ، چقدر برق در سطح دنیا از انرژی های تجدیدپذیر و هسته ای تولید میشه ، تولید برق کشور ها رو هم مقایسه کردم ، مثلاً چین و آمریکا و روسیه رو دیدم و کشورهای دیگه ولی این سرچ منافذ جدیدی به ذهن من باز کرد ، که خوب این میزان و حجم تولید یک بازاری خود به خود داره بهش میگن بازار انرژی سرچم به شرکتهای فراملیتی و بزرگ کشیده شد همزمان یک جستجوی دیگه هم داشتم که در مورد ذخایر بود ، مطالب و حرفهای جالبی دارم که بزنم!
خوب از کجا شروع کنم ؟ بزار اول از کشور خودمون شروع کنم ما ایران با جمعیت تقریبی 80 میلیون ( با احتساب مهاجر و مسافر و این داستانا دارم میگم ) دارای چندین نیروگاه در سطح کشور هستیم
نیروگاه های ما از 4 مگاواتی شروع میشه تا حدود 2800 مگاواتی که نیروگاه دماوند هست ، این نیروگاه ، یک نیروگاه سیکل ترکیبی هست ، بعد از اون شهید سلیمی نکا هست یک لیست 91 عددی هست که نام تمامی نیروگاه های ایران در اون برده شده
میتونید این لیست رو از اینجا نگاه کنید البته وقتی میگم 91 منظورم نیروگاه های فسیلی ما هست ، چون سهم برق آبی و زمین گرمایی و هسته ای بسیار کم هست اینها رو ذکر نکردم ، نیاز مبرم ما به انرژی و مصرف بالای اون و بهینه نبودن خطوط انتقال فشار قوی باعث شده که ما مخصوصا در فصول گرم سال مثل تابستون ، نتونیم از نعمت برق به طور کامل بهره مند بشیم در آخرین آمار مصرفی در مورد رکورد پیک مصرف که شنیده بودم 48 هزار مگاوات بود ، ظرفیت تولید برق ما تا اونجایی که من فهمیدم الان فکر کنم 72 هزار مگاوات هست ، این که چرا ما از پس 48 هزار تا برنیومدیم دلیلش اینطور ذکر شده که دمای کاری نیروگاه ها یک چیزی حدود 25 درجه هست وقتی دمای هوا تا 50 درجه افزایش پیدا میکنه ، این نیروگاه ها نمیتونن از تمام ظرفیت خودشون استفاده کنن
برای همین با قطعی برق در ایام تابستان مواجه هستیم
تا پایان برنامه ششم توسعه اینطور پیش بینی شده که ما باید 100 هزار مگاوات برق تولید کنیم ، که با وعده وزارت نیرو در مورد بهینه سازی مصرف برق و خطوط توزیع ممکن هست به 90 هزار تا کاهش پیدا کنه
پس ما الان نیاز مبرمی به تولید برق داریم ، این هسته ای هم که داریم خیلی زحمت میکشیم براش هنوز اونطور به بار ننشسته سهم قابل توجهی در تولید برق ما داشته باشه الان نیروگاه بوشهر 1000 مگاوات برق تولید میکنه و نیروگاه های آب سنگین ما هم حدود 400 مگاوات تولید میکنند البته تا 2016 ! و این ظرفیت به 2000 هزار مگاوات خواهد رسید با احداث یک نیروگاه جدید ، من گفتم ما حتماً یک کشور عقب افتاده هستیم که سهم زیادی از برقمون رو از انرژی فسیلی تامین میکنیم آمار و ارقام کشورهای دیگه رو مورد بررسی قرار دادم بیش از 70 درصد برق تولیدی ایالات متحده آمریکا از انرژی فسیلی هست ! و بدتر از اون چین و بدتر از اون هم روسیه ! گرم تر شدن زمین چیز عجیبی نیست ! و این افتضاح هست ! سهم انرژی های تجدیدپذیر یک سوم هست برای ایالات متحده و برای چین و روسیه کمتر ، البته باید ظرفیت تولید این انرژی ها رو هم مورد بررسی قرار داد ، چیز دیگه ای که توجه من رو جلب کرد این بود ، ما چقدر پر مصرف هستیم ! ما در واقع پر مصرف نیستیم ! این توسعه اقتصادی و پیشرفت صنعتی ما بوده در این سالها که باعث شده در منابع انرژی دچار مشکل بشیم ، ما پیشرفت کردیم ! برای همین هم کم آوردیم ! آمریکا پرمصرف ترین در سطح جهان هست ولی فکر نکنم هنوز بیشترین تولید کننده باشه فکر کنم چین داره جاش رو میگیره ، و روسیه هم ایضاً!
این که این سالها تبلیغ میشده که مردم عزیز دقت کنند و محبت کنند کمتر مصرف کنند تقصیر مردم نیست ، مهاجرت از روستا به شهر زندگی شهری و صنعتی توسعه خدمات الکترونیک ، و از همه مهمتر ، افزایش بی سابقه گرمای هوا دور باطلی هست که مصرف انرژی ما رو مدام بالا میبره ، اما مصرف ما یک پیکی داره که بیشتر از اون دیگه حتی اگر خودمون هم بخوایم نمیتونه ، اتفاق بیفته جمعیت تا مرز 100 میلیون خواهد رسید
با همین وضعیت ... البته شاید هم اینطور نشه ، خوب این جمعیت 100 میلیونی نیازمند منابع گسترده ای از انرژی هستند با شعارهایی مثل صرف جویی و یا قطع اجباری برق و سهمیه بندی و این مسائل نمیشه ملت رو اقناع کرد ، ما باید برق بیشتر تولید کنیم ، چون دنیا هم همین کار رو انجام میده ، منتها باید تولید برقمون به صرفه تر و بهینه تر باشه و بازده بیشتری داشته باشه و شبکه توزیعمون و استفاده از فناوری های نو به روز باعث میشه دیگه گرمای هوا و مولفه های محیطی روی توانایی تولیدمون اثر گذار نباشه

میدونید وقتی جدول تولید و مصرف کشورهای دنیا رو مقایسه میکنم میزان تولید و مصرف خودمون رو مییبنم در حد فیل و فنجون هست ! ما فکر نکنم حتی در پایین ترین هرم تولید و مصرف دنیا هم جایی داشته باشیم ، و این عجیب نیست که بازار ما فقط نفت هست و گاز ! تولید ناخالصی نداریم و بازار مصرف بزرگی نداریم که بازار تولید بزرگی داشته باشیم
با صرفه جویی و شعار دادن این مسئله حل نمیشه و نیاز به مهندسی و افزایش قدرت و ظرفیت داریم نمیشه دهن مردم و بست ! ما نیاز داریم ما بدجور هم نیاز داریم
اما نقاط خنده داری هم در این جداول بود مثلاً میزان تولید برق هند ! اون هم نسبت به جمعیت میلیاردی که داره ، مثلاً ما رو رنج 250 تا هستیم هند رو 800 ، ایالات متحده 4هزار و خورده ای و چین 3 هزار و اندی ، البته وقتی میگم خورده ای 250 تا ما هم جزو اون خورده محسوب میشه این میزان تولید برق در هند و شاخص های دیگه که قبلاً من دیدم نشان از عمق توسعه نیافتگی و عقب موندگی این کشور داره با توجه به ظرفیت های عظیمی که این اقلیم داره ! من فکر کنم اگر مردم هند خونه هاشون یک دوچرخه متصل به دینام داشته باشند و یک ساعت پا بزنن بیشتر برق تولید شه در مقایسه با این میزان تولید برق !!!!!!!!!!!! قطعاً بازار آینده شرکتهای فراملیتی هند ، هست و هند تبدیل به یک بازار چند صد بیلیاردی میشه البته اگر رهبرانش خنگ بازی در نیارند همین که فرهنگ بوداییسم و بسیاری از مرتاض بازی هاشون رو کنار بگذارند که به زودی این اتفاق می افته و به مصرف گرایی و سرمایه داری تولید ثروت و این مسائل اخت بشند و یشتر مانوس بشند ، فقط سیر کردن شکم این میلیارد نفر بازار انرژی دنیا رو قورت میده !
چه برسه به بازار انرژی که در این کشور هست
من فکر کنم تا چند سال دیگه با توجه به سرمایه گذاری که در انرژی های تجدید پذیر شده راه های جدید و بهینه تری برای تولید برق پیدا بشه ، و همچنین غیر همجوشی راه های بهتری برای تولید برق هسته ای پیدا بشه تا سهم ذغال سنگ کاهش پیدا کنه

شما فکر میکنید عربستان و ایران و روسیه بیشترین ذخایر نفت خام رو دارند ؟ اشتباه میکنید ! هیچ میدونستید ذخایر نفت خام ونزوئلا به راحتی 2 برابر ذخایر نفت خام ما هست ؟ و به راحتی عربستان سعودی رو قورت میده ؟ منتظر اون روزی هستم که آمریکای جنوبی جولان گاه شرکتهای بزرگ نفتی و گازی باشه
خیلی عجیب هست که ونزوئلا سهم کمی در تولید نفت داره !!!!
ما نیاز به سرمایه گذاری مبرم در صنعت نفت و گازمون داریم تا بتونیم از منابع مشترکمون بیشتر استفاده کنیم ، و البته شما از منابع عظیمی که در افغانستان هست به احتمال زیاد بی خبرید ! اینها اتفاقی نیست !
این بازارها و این مسائل فقط بیشتر ذهن آدم رو مشغول میکنه وقتی سهم ذغال سنگ رو دیدم جداً نا امید شدم این همه های و هوی ، ولی خود ایالات متحده به نظرم عقب مونده هست ! واقعاً حیف نفت و گاز که برای این چیزها بسوزند ! حیف واقعاً حیف !
از بحث شیرین انرژی خارج بشیم الان به احتمال زیاد همتون خوابتون برده برم سراغ بحث شرکت ها

احد،صمد، قاهر، صادق ...
عاشقشم

لا تقنطوا من رحمة الله

هیچ چیز تجربه نمیشه اینو یادت باشه !!
ترفند هایی براي ويندوز 7

عیب یابی سخت افزاری سیستم در کسری از دقیقه

4 کاربر زیر از bigbang سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید