نمایش پست تنها
قدیمی 10-06-2014
bigbang آواتار ها
bigbang bigbang آنلاین نیست.
مدیر بخش مکانیک - ویندوز و رفع اشکال

سپاسها: : 5,427

6,159 سپاس در 1,794 نوشته ایشان در یکماه اخیر

راستی صحبت تویوتا شده بود ! نمیدونم چه ربطی داشت ولی این یکی از مدلهای محبوب من و خیلی ها تو ایران هست ، من عاشق این مدل تویوتا هستم
من نمیدونم تو دهه 70 میلادی چه اتفاقاتی افتاد ، که طراح ها ترکوندن ! ماشین هایی که اون سالها تولید شدند یکی از بهترین ماشین ها برای همه زمان ها شدند
ماشین های آمریکایی دهه 70 هم یک چیز دیگه بودند
-------------
پایان صحبتم رو با این حرف ادا میکنم :
امروز جنگ ها سخت افزاری و با بمب و موشک نیست ، امروز درگیری ها اقتصادی هست امروز کشورها به خاطر حجم عظیم سرمایه گذار هایی که از کشورهای دیگه دارند دیگه نمیتونن مثل سابق مستقل رفتار کنند بازار ها محلی نیست بلکه جهانی هست
درگیری ها به خاطر انرژی و سود و منافع بیشتر هست و هر کشوری که شرکتهای بزرگتر فناوری ها نوتر و برگهای برنده اقتصادی بیشتری داشته باشه ، سمبه اش پر زورتر هست
امروز این هست ... ولی این جبر تاریخ و طبیعت هست هر حالت نامتعادلی به حالت تعادل برخواهد گشت ، نابرابری یک عدم تعادل هست و این عدم تعادل ماندنی نیست
همه چیز به سمت منطقی شدن و متعادل شدن پیش خواهد رفت کشتن برای بردن احمقانه هست و محرومیت جنایت هست ، تعامل جای تقابل رو خواهد گرفت چون هوشمندانه تر و بهتر هست ، چون ما باهوشیم این راه رو انتخاب میکنیم ما خودمون رو از بین نمیبریم ما باهوشیم نیاز به سفر به یک سیاره دیگه نداریم

احد،صمد، قاهر، صادق ...
عاشقشم

لا تقنطوا من رحمة الله

هیچ چیز تجربه نمیشه اینو یادت باشه !!
ترفند هایی براي ويندوز 7

عیب یابی سخت افزاری سیستم در کسری از دقیقه

3 کاربر زیر از bigbang سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید