10-10-2014
|
 |
مدیر بخش مکانیک - ویندوز و رفع اشکال  
|
|
سپاسها: : 5,427
6,159 سپاس در 1,794 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
هر چند خوشمزه هست ، ولی وزن آدم رو افزایش میده ، افزایش وزن هم که مشخص هست چه دردسرهایی داره ، نمیخوام نقش ضد حال باشم ولی این عکسها حال من رو میگیره چون دارم تصور میکنم با خوردن هر کدوم از اینا چند کیلو به وزنم اضافه میشه !
البته بعضی از انواع چربی هستند که به جای این که چاق کنند لاغر میکنند ، نمیدونم اسمشون رو چی بزارم چربی لاغر کننده ! مثلاً آواکادو میگند چربیش لاغر میکنه ، حالا باید چربی آواکادو کجا گیر بیاریم خدا میدونه ، البته این بیشتر در حالت فرضی هست که که با خوردن یک ماده ای لاغر بشیم ، اگر بین لاغری و خوراک رابطه ای باشه اون نخوردن هست ، و من از اونجایی که پیش کسوت این مسئله هستم ، به شما میگم تنها با نخوردن مواد کربوهیدراتی مثل پلو و نون به مرز 6 تا 7 کیلو اضافه وزن به راحتی میرسید 6 ، 7 کیلوی آخر که میخواید از دست بدید با تحریم خوراک یا نخوردن قابل حل نیست ! چرا ؟ چون گرسنه میشید بدنتون به شما فشار میاره ، از شما ماده خوراکی میخواد باید جواب معده رو بدید ، و این چیزی نیست که موندگار باشه ، 6 ، 7 کیلوی آخر تنها با تغییر شیوه خوراکی خوردن ما قابل تغییر هست ، و اون هم این هست که باید دقت کنیم که چه زمانی در آستانه سیر شدن هستیم همون لحظه دست از غذا خوردن برداریم ، بعضی ها این تز فکری رو دارند که بزار بخوریم ممکنه بعداً گرسنه امون بشه ، دیگه کی حوصله داره دوباره غذا بخوره اکثر ما ایرانی ها خواب نیم روزی داریم که این خواب نیم روزی ناشی از حجم زیاد مواد خوراکی هست که وارد بدنمون میشه ، میدونید برای لاغری چی سم هست ؟ این که دقیقاً بعد از خوردن بخوابید ! اگر بخوابید به جای این که مواد خوراکی که مصرف کردید صرف مصرف انرژی که در طول روز لازم دارید بشه ، ذخیره میشه ، و شما دوباره گرسنه میشید و این دور باطل ادامه پیدا میکنه چرا میگند صبحانه خوب بخورید اما شام کم ؟ به خاطر این که ماهر چیزی که در طول صبحانه مصرف میکنیم تبدیل به انرژی میشه به خاطر این که بیداریم ، میشه با یک صبحانه نه چندان شاهانه هم نه ناهار نخورد و نه شام ؛ حالا پیشنهاد من برای لاغری که اصلاً پزشکی نیست و شما قطعاً منقرض میشید ولی من 4 بار امتحان کردم و نتیجه هم گرفتم ولی خودم پرهیزم رو کنار گذاشتم به خاطر شرایط روحی که داشتم و دوباره کمی چاق شدم این هست :»برای لاغری در ابعاد زیاد ( اگر اضافه وزنتون زیاد هست )صرفاً به این روش اکتفا کنید به پلو و نون اعتنا نکنید ! هر ماده ای که شامل ترکیبات این 2 هم میشه باعث چاقی شما هست پلو و نون مناسب برای اونهایی هست که کارهای بدنی سنگین انجام میدند ، شما پلو نخورید ، نون هم نخورید شیرینی هم نخورید ( مگه میشه ؟ آره میشه ! من امتحان کردم بارها و شد !) برا تامین ویتامین B که مناسب برای رشد و سلامت مو هست سعی کنیداز همین بیسکوییت های ساقه طلایی استفاده کنید سبوسهای اونها 10 برابر بیشتر این برنج و نونی هست که ما میخوریم ، با توجه به شیوه هایی که ما برنج رو طبخ میکنیم برنج که تقریباً سبوس نداره ، نون هم ممکنه داشته باشه ممکنه نداشته باشه ، پس یک ساقه طلایی کار شما رو برای جایگزین ویتامین ایفا میکنه ، غیر از برنج و پلو و نون و شیرینی همه چیز مصرف کنید فقط اینا رو بزارید کنار
اگر شما پای بند به این قانون باشید خودبه خود به مصرف به مواد مغذی روی میارید ، موادی که حجم کمی دارند ولی انرژی زیادی دارند ، و به صورت چربی یا قند هم ممکنه ذخیره نشند ، من ماده ی خاصی رو مثال نمیزنم از بادوم هندی و بادوم معمولی تا هر مادهی غذایی دیگه اگر کارگر هستید یا کار بدنی زیادی دارید این رژیم مناسب نیست ولی در غیر این صورت ادامه بدید و تا آخر عمرتون به این رژیم پای بند باشید
من از خیلی میشنوم که آدم باید اصولی عمل کنه ! این اصولی عمل کردن یک معنی بیشتر نمیده ! و اون هم این هست که یا تمام کار زندگیتون رو بزارید کنار تا برنامه رژیمی که دکتر به شما داده رو عمل کنید یا این که اصلاً عطای رژیم رو به لقاش ببخشید
یک اطمینان دیگه هم به شما بدم ، از این به بعد ورزش میکنیم تا لاغر شیم و این داستانا کشک هست ، ورزش برای لاغری خوب نیست ورزش برای سلامتی خوب هست ، و البته تناسب اندام ، اگر میخواید لاغر بشید باید فکری به حال یک رژیم خوراکی مناسب کنید چون قطعاً شما نمیتونید برای همیشه ورزش کنید و ورزش رو رها میکنید
شما با ادامه این برنامه به مرز 6 ، 7 کیلوی آخر میرسید ، اینجا باید برنامه جدیدی پیاده کنید تا از شرش خلاص بشید که من خودم هنوز رو این قسمت موندم ، اگر نتیجه گرفتم میام و اینجا شرح میدم من چیزی رو به شما پیشنهاد میدم که موندگار هست خیلی ها رژیمی رو میگیرند که لاغر میشند ولی دوباره سریع چاق میشند ، اینها برنامه موندگار نداشتند من به شما پیشنهاد برنامه موندگار میدم
بستنی هفته ای یک بار ! نه هر روز ! شما بدنتون رو به چشم یک چاه نگاه نکنید این بدن یک ورودی داره یک خروجی کاری که شما میخواید انجام بدید طراحی یک سیستم کنترلی روی ورودی و خروجی هست که با این سیستم کنترلی به وزن ایده آل خودتون برسید چیز پیچیده ای نیست ، شما به راحتی میتونید به بدنتون فرمان بدید که چربی های ذخیره شده رو آماده سوختن کننده اگر با توجه به شیوه زندگیتون روش درست رو انجام بدید من سر 7 کیلوی آخر سیستم کنترلیم جواب نمیده باید یک سیستم جدید طراحی کنم یا همین رو بهینه سازی کنم ! که همین کار رو هم انجام میدم !
|
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|