10-10-2014
|
 |
مدیر بخش مکانیک - ویندوز و رفع اشکال  
|
|
سپاسها: : 5,427
6,159 سپاس در 1,794 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
نمیدونم چرا دارم مینوسم ! ولی الان بهانه برای نوشتن برای من زیاد هست و دوست دارم که بنویسم برای همین بهتره که خودم رو یها کنم و هر چیزی که لازم هست رو اینجا قرار بدم ، ما یک درسی داریم به اسم طراحی بهینه قطعات مکانیکی حالا من نمیخوام در مورد این درس زیاد توضیح بدم خوب ، یک حرفی این استاد زد که خیلی برام جالب بود گفتم بیام اینجا بگم شما هم استفاده ببرید ، گفت چیکار کنیم که از زندگیمون راضی باشیم ؟ بدون این که تغییری در بیرون از محیط داشته باشیم ، همینجوری که هستیم همینجوری باشیم و بمونیم ، چیکار کنیم ؟ بعد از بچه ها پرسید کی راضی هست ؟
یک دانشجوی دختر بیشتر در بین ما نبود جواب همه ما منفی بود ولی جواب اون مثبت بود ، خیلی راحت جواب داد : من راضیم ! نمیدونم چجوری اینطوری جواب داد
شاید داشت وانمود میکرد، من که کلی غرغر کردم در جواب استاد و هر چی خواستم گفتم ، ولی این سوال و اون روز این فکر رو در ذهن من تداعی کرد که خوب دنیای بیرون با توجه به امکاناتی که ما داریم و محدودیت هایی که داریم تا مرزی برای ما قابل تغییر هست ، بیشتر از اون دیگه به ما وابسته نیست ، یا به دیگران وابسته هست ، یا به شرایط محیطی ، زمانی ، چیکار کنیم که فرقی برامون نداشته باشه که چه شکست خوردیم چه پیروز شدیم ناراحت نباشیم مثلاً به خودمون بگیم خوب من که تلاشم رو کردم نشد دیگه ! نشد ! چیکار کنم ؟ گریه کنم ؟ نشد دیگه ، تحمل نکنیم یه جورایی بیخیال باشیم ، میخواستم اگر کسی این متن رو میخونه بهم جواب بده میتونید اینطوری بیخیال باشید ؟ حقیقتش من فکر کردم پیش خودم گفتم تو این 20 و چند سال عمری که داشتم هیچوقت راضی نبودم و ناراحت بودم شاید این متد روم جواب بده و زندگیم شادتر بشه یا بهتر بشه این که بیخیال باشم ، نه بیخیالی بدها ! بیخیالی خوب آدم پیش خودش بگه من که زورم و زدم نشد دیگه چیکار کنم ؟ نشد ! دیگه غصه نخوریم ، ناراحتی نکشیم
چیزی که نمیشه ، نمیشه دیگه ، این خیلی خوبه که آدم از زندگی خودش راضی باشه از شرایطی که داره از امکاناتی داره راضی باشه ، یکی ازش پرسید اوضات چطوره وقتی میگه شکر راضی هستیم ، واقعاً بگه ! البته خیلی کم هستند که حتی این جمله رو هم به کار میبرن ، پیشرفت خوبه ولی به هر حال یه محدودیت هایی هست آدم از اون محدودیت ها ناراحت نباشه ، از نشدها و اینها
-------------------
دوستم یک ماشین شورلت کاپریس 1986 داره ، داشتیم از دانشگاه میومدیم من رو سوار کرد من اینقدر مجذوب این ماشین شدم که ازش با موبایلم عکس گرفتم ، ماشین قدیمی هست حداقل مال 28 سال پیش به اینور هست ، عمری ازش گذشته ، یکسری مشکلاتی داشت مثلاً برف پاک کنش یک مقداری ریپ میزد ، اون روزی که ما داشتیم میومدیم بارون میزد ، حالا شاید عکس ها رو گذاشتم الان حس عکس گذاشتن از موبایل تو کامپیوتر و آپلود نیست ، این مسیری ما داشتیم میومدیم کلی دست انداز داشت 2 تا خصوصیت بارز این ماشین اولی این بود که از اتاق این ماشین هیچ صدایی از بیرون نمیومد ! دوم سیستم فوق العاده تعلیق این ماشین بود ، که رو دست انداز که چه عرض کنم بار انداز ! رد میشدیم اصلاً حس نمیکردیم ! بزارید واسه شما تعریف کنم ماشینش چی بود ، داخلش چرم قرمز تو دوزی شده بود ، یعنی قرمز ها! بعد 2 ردیف صندلی داشت در حد مبل 3 نفره ! ماشین نگو کشتی ، بعد بغل هر کدوم از درها ( 4 تا در ) جاسیگاری بود ، شیشه بالابر های برقی که آپشن عادی بود ، یک جوی استیک بغل راننده که با اون جای صندلی رو بالا و پایین و جلو و عقب جابه جا میشد ! علاوه بر آمپر و نمیدونم درجه کیلومتر و اینها که عادی هست یک چیز داشت به ( fuel economy ) که مصرف بنزین رو نشون میداد ماکس و مینیمم بود 2 طرفش ، ماشین دنده اتومات بود ، یعنی فقط گاز و ترمز داشت ، 2 تا حالت drive و overdrive داشت حالت اولی همون معمولی ماشین بود که فکر کنم 100 ای 12 ، حداکثر 15 مصرفش بود ، حالت overdrive مثل این گشتاور رو کاهش میداد سرعت ماشین حفظ میشد ولی زورش کم میشد ولی مصرف بنزینش کاهش پیدا میکرد ، جای دنده اتومات هم روی فرمون بود عین بقیه ماشین های آمریکایی اون زمان یعنی دنده وسط صندلی نبود من هم صندلی هاش رو دیدم هم صندلی پشت نشستم هم جلو ، یعنی مجبور شدم پشت بشیم مثل این که آب چکه میکرد از شیشه جلو گوشش ، مثل این که شیشه فابریکش نبود مجبور شدم پشت بشینم ، من عکس گرفتم حالا ممکنه بزارم ، ماشین چند اسب بخار فکر میکنید ؟ 250 200تا اسب بخار فکر کنم ، در حد یک ماکسیمای الان ما
پیش خودم گفتم خدایا این ماشین جون میده برا مسافرت بخاری و کولرش سالم بود فقط یک سرویس 2 تومنی لازم داشت کل ماشین
حالا فرض کن این مال 28 سال پیش بود ، گفتم شورلت الان چه ماشینهایی میزنه رفتم تو سایتشون کاپریس مدل 2014 بود ، حالا من عکسهای 1986 و 2014 رو میزارم این ملت آمریکا 28 سال هست سوار اینطور ماشینهایی میشند ! با همون پولی ما صررف خرید ماشین های چرت و پرتی میکنیم که ارزش ندارند زراید . پژو عهد بوق و ... اگه اینها دارند زندگی میکنند پس ما داریم چیکار میکنیم لامصبا ؟ ها ؟ ماشین رو من الان توش رو نشون بدم کف بر میشید ! با 50 تومن پول بهترین ماشینها رو صاحب میشید با 30 تومن یا 40 تومن مجبور نیستید پرشیا بخرید ماشین میخرید ! ماشینها !
آخه این چه وضعیه ما داریم ؟ این چه وضع ماشین یزر پای ما هست پراید 2.5 به عراق میدیم 3.5 میفروشه به مردمش ما اینجا 18 تومن پول این آشغال رو باید بدیم
این چه وضعه زندگی ما داریم ؟
|
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|