نمایش پست تنها
قدیمی 10-18-2014
bigbang آواتار ها
bigbang bigbang آنلاین نیست.
مدیر بخش مکانیک - ویندوز و رفع اشکال

سپاسها: : 5,427

6,159 سپاس در 1,794 نوشته ایشان در یکماه اخیر

خوب اینجا تاپیک آزاد کابران بود و من همیشه معروف به این بودم و هستم که خط ها رو جا به جا میکنم بدون این که بی احترامی کنم با توجه به این که اینجا تاپیک آزاد هست بحث در مورد مطالب آزاد بدون توهین خود به خود در ذات خودش داره ولی به دلیل ملاحظاتی که با انتصاب مدیر جدید شده من یکسری مطالبم رو نمیتونم اینجا عنوان کنم
نگید اینجا خانوادگی هست و نباید یکسری مطالب رو عنوان کرد یا توهین آمیز یا عبور از خط قرمز هست ، من یکسری مطالبی گفتم بعداً پشیمون شدم چرا گفتم
اتفاقاً باید چیزهایی رو که لازم هست گفت ، نه این که در مقابلشون سکوت کرد
باعث تاسف هست که من باید نزدیک به 80 درصد حرفهام رو نگم ، نه به خاطر ملاحظه بلکه به خاطر دیدگاه های و سلایق مختلف این حرف رو ادامه نمیدم
0000000000000000000000000000000
خوب من مینویسم ولی اولش یک کاری دارم ، کارم رو انجام دادم و هنوز اینجا لاگین هستم ، بعد از مدتها گفتم یادی از گذشته ها کنم و برم سراغ بازی های قدیمی ، ببینم چه بازیهایی بوده که انجام ندادم ، طبق معمول گشت زدم و جستجوم به نتایجی هم رسید توی نت بازی هایی برای دانلود وجود داره ، بازیهای قدیمی که روی سیستم های قدیمی هم اجرا میشه ، چند تا بازی دانلود کردم مثلاً یک بازی اسمش mortyr که ساخت 1999 بود

بازی اول شخص سبک تیر اندازی ، بازی هایی با گیم پلی زیاد و داستان کم ، اینقدر محیط های طراحی شده در این بازی زیاد بود که شاید تو بازی به اندازه یک روز میتونستید برای هر مرحله گشت بزنید ، میتونید یک دفترچه بگیرید و نقشه مراحل رو روی کاغذ بکشید تا گمراه نشید ! جاهایی اینقدر بازی سخت میشد که راهی که رفتید رو فراموش میکردید ، خیلی زود هم کشته میشید ، غیر از فیلمی که اول بازی و آخر بازی نشون میداد ،بقیش همش درگیری و اینور اونور رفتن و در محیط پرسه زدن ، دنبال کلید گشتن و آدم کشتن هست ، ولی طراحی محیط این بازی اینقدر گشترده بود که من هنگ کرده بودم شاید این بازی به اندازه 3 ماه آدم رو سرگرم خودش بکنه
مثلاً تالار های با سنگ های مرمر و شفاف و عکس بزرگ هیتلر اگر حوصله داشتم براتون اسکرین شات میگرفتم ، پیش خودم گفتم خدایا اینایی که این بازی رو ساختن چه وقتی گذاشتن ! چه انرژی چقدر فسفر سوزوندن ! داستان بازی هم اینطور بود که آلمان ها تو جنگ جهانی پیروز میشن و دیگه حکومتشون رو آغاز میکنن ، مرحله آخرش هم تو مریخ بود ! مثلاً آلمان ها رفتن مریخ واین آقای مامور هست دم و دستگاه و تشکیلات اینها رو تو مریخ بهم بریزه ، خودش هم آخر میمیره اینطور که من از دموش برداشت کردم
برای سال 99 واقعاً این عنوان بزرگی بود و پر بیراه نبود که به عنوان یکی از بهترین بازی های سال شناخته بشه ، البته اگر امروز یک گیمر باشید ،این بازی در مقایسه با بازی های امروزی در حد فوتبال دستی هست ، دیروز یعنی همین دوره سالهای 2000 و 99 و اونطرفها ، یک چیز مهم بود این بود که از حداکثر توانایی سخت افزار استفاده بشه تا محیط سه بعدی بهتر نشون داده بشه تازه تب ساخت بازی های سه بعدی گر گرفته بود و شرکت ها هم برای کنسول و هم برای کامپیوتر بازی میساختن کنسول چون صامت بود و قابل ارتقاء نبود ،پرواضح بود که دست سازنده ها برای ساخت بازی تو کامپیوتر بازتر هست ، برای همین کامپیوتر بهتر بود و فیلم دموی کمتری نیاز بود و توجهی خیلی بالایی به داستان نمیشد ،الان اینطور نیست دقیقاً عین اواخر دوران بازی های 2 بعدی که با ظهور سونیک ، ماریو ، شورش در شهر ، که اوج داستان سرایی در عناوین 2 بعدی بود ، الان محور داستان خیلی مهم هست و دیگه مانور کمی میتونن روی گرافیک یا فریم ریت بدن ، هر چقدر هم که کیفیت بهتر باشه دیگه به یک نقطه ای میرسه که برای بازی باز فرقی نداره اوضاع بحث رو به بیراهه نکشم ، با پیشرفت کنسول ها ورق برگشت و بیشتر بازی ها نسخه کنسولشون دلچسب تر شد ، و ارتقاء دیگه چیزی دلچسبی نبود چون وقتی عناوین به صورت سفارشی برای کنسول ها ساخته میشه دیگه افت فریم یا ناسازگاری بازی معنی نداشت و نداره ، و برای بازی خیلی ها به سمت کنسول ها کشیده شدند و امروز دیگه خرید سیستم برای بازی کاری اشتباه هست و همه کنسول رو پیشنهاد میدن
اما هنوز کامپیوتر یک سری برتری هایی داره ، مثلاً تو بازی های استراتژیک کار کردن با موس و کیبورد خیلی دلچسب تر هست کار کردن با دسته هست مگر این که راهی براش پیدا کنن ، بازی های استراتژیک چون مستقیماً با محیط لمسی سر و کار دارند ، باز قابل تحمل تر هست تا کنسول
اما اینها رو دارم برای شما مینویسم که همتون سیستم دارید و کنسول ندارید پس برای شما این مسائل اهمیتی نداره ، غیر از بازی های استراتژیک بازی هایی هستند که به نظر خودم دارم تاکید میکنم خودم روی سیستم بهتر میشه باهاشون کنار اومد تا کنسول و بهتر میشه ازشون لذت برد تا کنسول
من همیشه 2 تا ژانر مورد علاقه ام بود ، یکی ژانر استراتژیک و یکی دیگه هم ژانر محیط باز یا به قول معروف sand box من در بازی های استراتژیک بازی کاماندوز رو با دوبله نوین پندار بازی کردم و بسیار لذت بردم خیلی دوبله قشنگی بود ،البته از اول شخص هم گاهی اوقات بازی میکردم مثل بازی قلعه ولفنشتاین که قشنگ بود یعنی دوبله اش رو قشنگ انجام دادن اونطوری که از نسخه اصلش هم باحال تر شد همینطور مکس پین که شاه بیت بود و گند زدن تو نسخه های بعدیش رفتن ، از sandbox ، البته نسخه های قدیمیش ها منظورم ورژن 3 و vice city هست که خیلی ها اون رو به اسم ورژن 4 میدونن که اشتباه هست و در واقع پیکیجی برای ورژن 3 بود
من میتونم یک دنیا برای شما از انواع بازی صحبت کنم ولی هدفم از این پست به صورت اختصاصی صحبت در مورد بازی های sand box هست یا بازی های محیط باز ! بازی هایی که میتونی تو یک محیط باز بگردی هر چیزی که خواستی خراب کنی یا هر کی رو بکشی ، خلاصه هر غلطی خواستی بکنی ( که البته بدون عواقب نیست ! ) گفتم من از gta خیلی خوشم اومد بزار ببینم چه عنواوین جذاب دیگه ای میتونم تو این ژانر پیدا کنم که با یک سرچ ساده تو نت تو اولین نتایج با مقاله جالبی از بهترین بازی های sandbox مواجه میشید ، این بازی ها فوق العاده هستن و ایده های اونها برای یک سازنده بازی جاه طلبانه هست ، البته امروز برای کنسول بازی های در ابعاد گسترده ساخته میشه و حجم عناوین کم شده و به گستردگی اونها افزوده شده در واقع وزن بازی ها زیاد شده و تعدادشون کم شده که این اتفاق بسیار خوبی هست
برای نمونه چند تا از این بازی ها میزارم و زیر عکس تو ضیحاتشون رو میزارم تا بهتر آشنا بشید

GTA IV
نیازی به توضیح نداره اونهایی که بازی میکنن میدونن این بازی چی هست ! ولی خوب برای اونهایی که نمیدونن داستان اصلی این بازی از زندانی شروع میشه که از ون حامل زندانی ها فرار میکنه و طی ماموریت های زیاد تبدیل به رییس مافیای و خلاف کارهای شهر میشه ( البته این توضیح خیلی پیش پا افتاده ای هست ! ) داستان بازی داستان قدرت گرفتن یک فرد در دار و دسته های مافیایی و زندگی در محیط شهر و نحوه ماموریت گرفتن و اینها همه در نوع خودش جالب هست ولی خشونت بازی بالا هست و برای هر گروه سنی مناسب نیست ، شما از قایق تا هواپیما و انواع ماشین ها رو در بازی سوار میشید حتی سوار تانک میشید ، اسلحه میخرید پول میدزدید آدم میکشید ، مواد جا به جا میکنید خلاصه هر کار داغونی که به ذهنتون برسه انجام میدید تا در نهایت به ریاست مافیای شهر برسید و تبدیل به یک قدرت بشید که همه شما رو میشناسند بعد علیه رییسهاتون وارد عمل میشید و اونها رو سر به نیست میکنید تا خودتون قدرت رو به دست بکشید ، محیط گسترده لباس ها و انواع مردم ، رنگ ها و ماموریت ها و آپشنهای پنهان همه اینها این بازی رو جذاب میکنه پلیس هم میتونه شما رو تعقیب کنه، میتونید سوار تاکسی بشید و کسب درآمد کنید یا این که آدمها سر به نیست کنید و پولشون رو بالا بکشید ، میتونید فقط ماموریتهاتون رو انجام بدید و تیریپ مرموز بردارید بمب گذاری کنید و فرار کنید ، اینقدر تو این بازی برای شما داستان هست که نگو و نپرس حتی انتخاب دوست و دشمن با شماست !
.

Arma 3

یک بازی جنگی با تمام ابعاد درگیری یک انسان در محیط جنگی !

Just Cause 2شما از هلیکوپتر پیاد میشید و یکسری ماموریت دارید البته این داستان قسمت اولش هست و داستان قسمت دومش نمیدونم چی هست ! ولی خوب برای توضیح محیطش کافی هست

Saints Row IV
یک بازی دیوانه وار ! من توصیه میکنم اگر حوصله دارید دموی این بازی رو دانلود کنید که منظور من از دیوانه بازی رو متوجه بشید ! بلند پروازی بیشتر از gta اینجا فضایی ها حمله میکنند و شما رییس جمهور هستید ، و تبدیل به ابرقهرمان میشید اسلحه های عجیب و غریب دست شما میفته ! و قدرت های عجیب و غریب و حالت های عجیب و غریب تر ! بهتر هست تریلر بازی رو نگاه کنید تا متوجه بشید چه حجمی از کار گرافیکی و منطق فیزیک و طراحی و شخصیت پردازی صورت گرفته تا دنیایی ساخته بشه که فقط سیر در این دنیا خودش یک داستان هست ! چه برسه به خود بازی !البته nudity داره بازی و صحنه های غیر اخلاقی توش زیاد هست !
ولی ابرقهرمانی قدرت های ماوراء الطبیعه دیگه نوبرش هست و چیزهای دیگه !

احد،صمد، قاهر، صادق ...
عاشقشم

لا تقنطوا من رحمة الله

هیچ چیز تجربه نمیشه اینو یادت باشه !!
ترفند هایی براي ويندوز 7

عیب یابی سخت افزاری سیستم در کسری از دقیقه

ویرایش توسط bigbang : 10-18-2014 در ساعت 12:52 AM
2 کاربر زیر از bigbang سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید