نمایش پست تنها
قدیمی 10-23-2014
bigbang آواتار ها
bigbang bigbang آنلاین نیست.
مدیر بخش مکانیک - ویندوز و رفع اشکال

سپاسها: : 5,427

6,159 سپاس در 1,794 نوشته ایشان در یکماه اخیر

نمیدونم چه حرفی بزنم که بدرد خودمون بدرد جمعیت خودمونی ما تو پیسی بخوره ، دوست ندارم از حوادث صحبت کنم از مشکلات صحبت کنم دوست دارم از چیزهایی صحبت کنم که یا ما رو خوشحال کنه یا ما رو وادار به فکر کردن بکنه ، حقیقتش این حالت که یا خوشحال باشی یا در حال فکر کردن خیلی خوب هست اینجوری گذران زندگی هم بهترهست ، من از تمام موضوعاتی که دیگران ممکنه مطرح کنن استقبال میکنم ، خودم خیلی علاقه دارم جستجو داشته باشم و جواب خیلی از سوالات رو خودم شخصاً بگیرم ،و اینجا عنوان کنم ، حقیقتش چند تا موشوع تو سرم بود از قبل چند تا موضوع هم جدیداً وارد کله ام شده نمیدونم به کدوم یکیش بپردازم
بزار از آخرین موضوعی که به ذهنم رسید صحبت کنم تا موضوعات دیگه رو به ترتیب عنوان کنم امیر و خیلی ها قبلاً و حتی الان هم میگن که تو افکارت خیلی درهم هست
خوب حق دارند ، به عنوان اولین گام اگر موضوع دیگه ای به ذهنم رسید سعی میکنم در یک پست دیگه اون رو عنوان کنم ، نه این که وسط پست دیگه اون رو بگم
موضوع به تفکیک پست عنوان میکنم از الان این مدل و متد رو انتخاب کردم
خوب این از نظم جدید ، حالا صحبت در مورد موضوع جدید :
نشسته بودم و در حال فکر کردن بودم که کاملاً ناگهانی به ذهنم رسید در مورد ماهواره های فضایی یک مطالعه ای داشته باشم البته همچین بی ربط نبود ولی خوب خیلی ذهنم رو مشغول کرده بود دلیل این دل مشغولی هم این بود که تو یک خبری خونده بودم روسیه برنامه پرتاب 20 ماهواره جدید به فضا را دارد و نوسازی یگان فضایی خود را دارد
منظورش ماهواره هایی بودند که در مدار زمین بودند ، گفتم برنامه روسیه این هست برنامه آمریکا چی هست ؟ جستجو کردم و نگاه کردم به اسامی مختلفی رسیدم
و مطالب جالبی رو دیدم ، اول در مورد برنامه فضایی آمریکا سرچ داشتم بعد خود به خود در مورد انواع خود ماهواره ها کنجکاو شدم بعد مسیر جستجوم به سمت ماهواره های ایران معطوف شد ، اگر جستجویی در مورد برنامه های فضایی ایالات متحده داشته باشید خود به خود به یک اسم بزرگ میرسید ناسا ! اسمی که هممون باهاش آشنایی داریم و سفر به ماه که حتی پدربزرگ و مادربزرگ های ما هم الان از جریان اون با خبر هستند
سوایی فضای تبلیغاتی و های و هوی جنگ و سرد و مطالب تکراری که هممون بلدیم و قبلاً خوندیم تو صفحاتی که مطالعه داشتم به مطالب جالبی رسیدم
ما همون میدونیم که اولین ماهواره فضایی رو روسیه به مدار زمین فرستاد و متعاقب اون ایالات متحده با آزمایشات متعدد ماهواره بعدی و هر سری طرف بعدی گام بلندتری برمیداشت ، تا کار به سفر به ماه کشید که این رقابت یک جورهایی متوقف شد

سرمایه گذاری در برنامه های فضایی سوای اون تصویری که در بیرون داره دلیل عمده اش کشف فضا و نجوم و اینها نیست ، دلیل عمده اش نظامی یا مخابراتی هست و یا هواشناسی هست و بودجه های کمی صرف عملیات های اکتشافی میشه ، این بودجه در ایالات متحده کم هست و در روسیه تصور من این هست که اصلاً تقریباً میشه گفت وجود نداره ، تا قبل از جنگ سرد فعالیت های فضایی دو قطب داشت شوروی و ایالات متحده که این سیستم امروز تقریباً تک قطبی شده ، تا قبل از هم پاشیدن شوروی ، بلوک شرق پایگاه فضایی به نام ایستگاه میر درست کرده بود به زیبایی ایستگاه فضایی بین المللی الان نبود ولی در نوع خودش منحصر به فرد و تازه بود ، که با پاشش دیوار بین شرق و غرب با انعقاد قرارداد جدید میر منهدم شد و یک ایستگاه فضایی بین المللی ساخته شد ،

جنگ ماهواره ها هرگز متوقف نشد و حتی امروز هم پا برجاست ، و روسیه با با داشتن 1440 ماهواره فعال در سطح زمین و مدار اون حرف اول رو در دنیا میزنه و بعد از اون ایالات متحده و بعد از اون بریتانیا با فصاله فاحش 30 ماهواره هست

برنامه های فضایی بخش عظیمیش برای مدار زمین هست
امروزه با تعداد و انواع مختلفی از ماهواره ها آشنا هستیم ، ماهواره های ناوبری یا GPS و ماهواره های جاسوسی و نظامی و ماهواره های مخابراتی که امروز هر کسی رسیور داشته باشه با نام های اونها آشنا هست ، البته انواع دیگه ای هستند که کمتر شناخته شده هستند و نیازی نیست در مورد اونها اینجا صحبت کنم

ماهواره های زمین شناسی و هواشناسی و ... مطالعاتی کلاً ، یکسری هزینه ها برای اسکان فضانوردان به ایستگاه فضایی هست که خوب شما با سفر پر خبر انوشه انصاری آشنا هستید که نمیدونم دقیقاً فکر کنم بالای یک میلیون دلار هزینه کرد برای سفرش و برای بعد از اون ، به عنوان یک توریست به فضا رفت ، خوب اگر انوشه انصاری اینقدر هزینه داره قطعاً فضانوردان دیگه هم هزینه های خودشون رو دارند و برنامه های تحقیقاتی و مطالعاتی و برنامه های توسعه ایستگاه بین المللی و تعمیرات ، سوای اینها تعمیرات ماهواره ها ، بحث تعمیر اینها بحث از رده خارج کردن اینها همه اینها هزینه بردار هست
هر ماهواره عمر مفیدی داره و بسته به کلاس مداریش هزینه ای برای ساختش میشه و عمر مفیدی برای اون در نظر گرفته میشه بعضی ماهواره ها با قابلیت تغییر مدار هستند

که قطعاً این هزینه اونها رو بالا میبره ، شما به راحتی ویدیوی ناسا رو از حرکات مداری ماهواره ها میتونید در سایت ویکی پدیا ببینید ، هماهنگی مداری برای این که اینها با هم برخورد نداشته باشند ، و پایداری اونها در شرایط جوی و شارژ برق اونها که با استفاده از انرژی خورشیدی صورت میگیره یک بحث بسیار پیچیده فیزیکی و یک فناوری پیشرفته محسوب میشه ، سیکرون کردن و هماهنگی این ها با ایستگاه های زمینی همه اینها بحث های بسیار پیچیده ای هست دقت کنید من در مورد آنتن تلویزیون یا دیش صحبت نمیکنم که اگر خراب شد برید بالا پشت بوم سریع درست کنید دارم در مورد دستگاه های بسیار پیچیده تر از همین سیستمی که شما پشتش نشستید و صد برابر حساس تر از اون صحبت میکنم ، شاید شما هم دیدید افرادی رو که میخوان ماهواره رو آماده کنند لباس های مخصوص میپوشن و همه محیط قرنطینه شده هست برای جلوگیری از بروز هر گونه اختلال بعد تصور کنید این دستگاه باید با موشک چند هزار کیلومتر بره بالا سالم باز بشه و شروع به کار موفقیت آمیز داشته باشه کلا این کار یک بلند پروازی بسیار متحورانه هست که شما باید از قبل همه چیز رو پیش بینی کنید
بحث من در مورد ماهواره های هست که در رنج مداری زمین فعالیت میکنند حالا این بحث رو شما در مورد ماهواره های اکتشافی ببینید ، که چه بحث پیچیده ای دارند و چه هزینه ای برای ساخت اونها میشه و باید از چه ضریبی از دقت برخوردار باشند
ماموریت های مختلفی در آینده برای ناسا تعریف شده که خیلی از این ماموریت ها مربوط به مریخ هست و بیشترشون مطالعاتی هست ، البته ماموریت های مطالعاتی بر روی سیارات دیگه مثل پلوتو و نپتون هم دارند و ماموریت های خارج از منظومه شمسی
کلاً وقتی بحث به خارج از مدار زمین کشید میشه ناسا ترجیح میده ماموریت اکتشافی داشته باشه تا اعزامی ! به دلیل ریسک بالا و هزینه های سرسام آور
هزینه های ناسا و برنامه ریزیش به راحتی از طریق سایتش قابل دسترسی هست
مطالب کسل کننده و تکراری ممکنه اذیتتون کنه مثلاً فلان کاوشگر بیدار شد دنبال ستاره دنباله دار رفت و طرح مطالعاتی بر روی ستاره های دنباله دار یا قمر فلان سیاره
یا هزینه هایی برای توسعه تلسکوپ و راه اندازی دوباره ، چیزهایی که شما خوشتون بیاد وجود نداره و چیزهایی هست که بیشتر برای محققان دانشمندان ممکنه محل توجه باشه
ه اما قبل از اون با برنامه های فضایی ایران هم میخوام آشناتون کنم ما جزو 9 کشوری هستیم که دارای فناوری پرتاب ماهواره هستیم و به زودی با برنامه هایی که تنظیم شده قصد اعزام انسان به مدار زمین رو هم داریم
قبل از این که برنامه های بومی فضایی ما شروع بشه به سفارش کشور ما در روسیه ماهواره ای به نام سینا ساخته شد و به فضا پرتاب شد ، روسها ادعا کردند که رد ماهواره رو گم کردند و غیر قابل ردگیری شده ، همین انگیزه ای شد برای ما تا بر پایه طرح های موشک هایی که از پیش داشتیم همون ها رو توسعه بدیم و با افزایش برد اونها خودمون قدرت پرتاب ماهواره رو پیدا کنیم ، ما بهترین طرح برای توسعه رو موشکهای شهاب دیدیم که فناوری اون رو از یک کشور دیگه ای گرفته بودیم که البته بعداً بهینه شده همون فناوری رو به اونها پس دادیم ، ما روی شهاب ها کار کردیم و اونها رو توسعه دادیم و قدرت پیشرانه اونها و دقتشون رو افزایش دادیم همزمان در داخل پروژه های مطالعاتی بر روی ساخت انواع ماهواره رو گسترش دادیم ، و چندین ماهواره رو پروژه ساختشون رو در داخل کشور کلید زدیم که حاصل اونها ماهواره هایی شدند که اگر علاقه دارید از نام ماهواره های ایرانی با خبر بشید و کاربرد اونها به اینجا برید
اولین ماهواره ارسال ما با راکت سفیر ارسال شد اسمش امید بود و حقیقتاً برای ما امید آورد چون تو تلاش های بعدی که موفقیت آمیز بودند به هدفهامون رسیدیم نمیخوام در مورد نام ماهواره و اولی یا دومی اونها صحبت کنم فقط میخوام بگم تونستیم وارد توسعه فضایی بشیم و البته راه زیادی داریم برای توسعه به اندازه کافی در لینکی که گذاشتم توضیح هست و نیازی نیست که دوباره همه رو اینجا بگم ، از بحث کشورمون خارج بشم

تا اینجا هیچ موضوع هیجان انگیزی رو عنوان نکردم ، ولی معجزه بازار و خصوصی سازی شاید کمک بتونه بکنه به بلند پروازی های ما و نقشه راه ما برای سفر به سیارات دیگه یا شاید منظومه های دیگه باشه من نیاز بود ابتدا این مقدمه رو بگم که تصویر رو آماده کنم بعد بیام صحبت کنم
من در پستهای متفاوت در مورد این موضوعات بسته به وقت و شرایط صحبت میکنم :
1- طرح سفر به فضا برای همه یا آژانس فضایی
2- طرح هتل های فضایی
3- اسکان انسان به مریخ
4- طرح توسعه فضاپیما ، یا شهر فضایی ( البته در تئوری و دیدگاه )
فعلاً در مورد این 4 موضوع صحبت میکنم اگر مجال بود بیشتر باز میکنم موضوع رو

احد،صمد، قاهر، صادق ...
عاشقشم

لا تقنطوا من رحمة الله

هیچ چیز تجربه نمیشه اینو یادت باشه !!
ترفند هایی براي ويندوز 7

عیب یابی سخت افزاری سیستم در کسری از دقیقه

ویرایش توسط bigbang : 10-23-2014 در ساعت 12:26 AM
کاربران زیر از bigbang به خاطر پست مفیدش تشکر کرده اند :
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید