
10-29-2014
|
 |
مدیر بخش مکانیک - ویندوز و رفع اشکال  
|
|
تاریخ عضویت: Sep 2009
نوشته ها: 2,586
سپاسها: : 5,427
6,159 سپاس در 1,794 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
جدا از این شرکتها نام شرکتهایی چون بلو اوریجین، سیئرا نوادا و بوئینگ هم هستند ، اونهایی که با بوئینگ آشنایی ندارند باید این رو بگم که پیمانکار وزارت دفاع آمریکا شرکتی هست به نام لاکهید مارتین ، الان پروژه ای که این شرکت برای وزارت دفاع در حال کار بر روش هست f35 ولی از همکاری شرکت لاکهید با بوئینگ بود که قدرتمندترین جنگنده جهان یعنی f22 raptor تولید شد ، بوئینگ یک شرکت مرموز هست که همیشه اسرارش رو به خوبی حفظ میکنه ، بگذریم از گنده ها فاصله بگیریم یک شرکتی دیدم به نام xcor که خیلی به نظرم جالب اومد
بزارید یک مطلب تو سایت آفتاب دیدم از این شرکت میزارم و بعد از اون عکسهایی رو از این شرکت آپلود میکنم ، این که یک شرکت آمریکایی چطور افتتاح میشه و چطور مدیریت میشه به جای شعار دادن آمریکایی ها تو این زمینه اهل عمل هستند ، البته دروغ چرا اینجور کارا پول میخواد که ما فعلاً بضاعتمون نمیرسه
اما مطلب سایت آفتاب :
پایگاه فضایی موهاوی با وجود افرادی همچون جرمی وویجت، مهندس بیست و شش ساله شرکتXcor بیشتر شبیه محیط های دانشگاهی به نظر می رسد تا یک مرکز فضایی. جرمی با افتخار یکی از موتورهای موشک را ـ که به کمک او توسعه یافتند ـ نشان می دهد و می گوید فعلا این موتور توده ای از سیم ها و لوله ها به نظر می رسد. او می گوید: این شغل رویایی یک مهندس است. اکثر مهندسان در تمام روز پشت یک میز می نشینند، اما من نه. من از پشت میز به کارگاه می آیم و آچار به دست گرفته و موتورهای موشک را روشن می کنم.
او به دور و اطراف آشیانه شلوغ نگاه می کند که انباشته از موتورهای کهنه راکت و برخی فضاپیماهای نیم ساخته است و می گوید: اگر من در ناسا بودم بخشی از تیم بزرگ مهندسان بودم که روی موضوعی کار می کردم. سپس با هیجان می افزاید: اما اینجا تست موشک ها را رهبری می کنم و می توانم براحتی دکمه آتش آخرین موتوری را که ساخته ام بدون کاغذبازی و کسب اجازه از این و آن، فشار دهم.
روش کار تیم های کوچک با منابع محدود در موهاوی کاملا با روش کار آژانس های بزرگ فضایی فرق می کند. بسیاری از افراد شرایط فعلی موهاوی را با روزهای اول دره سیلیکون مقایسه می کنند و براحتی می توان تصویری موازی بین گاراژی که استیو جابز و استیو وزنیاک در آن اولین کامپیوتر اپل را ساختند و کارگاه Xcor ترسیم کرد. شاید مهندسان جوان اینجا بتوانند به همان اندازه مهندسان اپل در جهان تغییراتی ایجاد کنند.
و در ضمن سوای 360 درجه اونا اینطوری شرکتشون رو افتتاح میکنند :
ویرایش توسط bigbang : 10-29-2014 در ساعت 01:35 AM
|
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|