نمایش پست تنها
قدیمی 10-31-2014
bigbang آواتار ها
bigbang bigbang آنلاین نیست.
مدیر بخش مکانیک - ویندوز و رفع اشکال

سپاسها: : 5,427

6,159 سپاس در 1,794 نوشته ایشان در یکماه اخیر

این هم یک عکس از شرکت اوربیتال تکنولوجیز !
این شرکت در آمریکا مستقر هست من دقیقاً اون صفحه ای رو آوردم که خدمات اون شرکت هست و ازش عکس گرفتم ، ببینید مشکل گازهای گلخانه ای که موشکها تولید میکنند یکی از دلایل توقف هست مشکلات دیگه هم هست مثل توالت و حمام مثل نظافت و اینها که کار رو مشکل میکنه ، مسئله فقط هزینه نیست ، حالا این شرکت به صورت تخصصی در این 5 زمینه فعالیت میکنه
که 3 تاش به صورت تخصصی مربوط به فضا هست ، human support system and instrumention یا سیستمها و تجهیزات پشتیبانی از انسان که بیشتر مربوط به تولید تجهیزات زندگی و فراهم کردن اتمسفر لازم برای حیات انسان در فضاهای بسته هست که ممکنه حالا تو فضا باشه یا یک جای دیگه , و یکی دیگه در مورد پیشرانه های فضایی هست و سیستم های تامین انرژی که فکر کنم بیشتر مربوط به عمل پیشرانه ها خارج از جو زمین باشه ، 3ومین اون هم مربوط تولید بیویا زیستی هست مثلاً چه نوع گیاهانی رو میشه در محیط اتمسفر محدود پرورش داد یکی از چالش های لاینحل زمان ما همین هست که چطور بتونیم یک سیستم چرخه ای تولید کنیم که قابل بازیافت باشه اون هم برای خوراک تا دیگه نیازی به تامین غذا و ارسال اون از زمین نباشه یا این نیاز محدود بشه
که فعلاً به مشکلاتی دست به گریبان هستیم که نمیتونیم اونها رو حل کنیم
خوب این شرکت در این زمینه های تخصصی فعالیت میکنه پرواضح هست که اگر خبر فضایی شایسته توجهی باشه یا از آمریکا میشنویم یا از روسیه چون بیشترین فعالیتهای فضایی حال و حاضر دنیا در این 2 کشور صورت میگیره
جدای از اون فرض بر غلبه بر تمامی مشکلات رو هم میگیریم ، جمعاً تعداد مشتریانی که برای این طرح تخمین زده شده یک چیزی حدود 40000 نفر هست اگر تا 2018 این مسئله محقق بشه البته ممکنه بیشتر باشند ولی خوب ؟ آیا تمام این 40000 نفر حاضر به سفر هستند ؟ آیا این طرح هزینه هاش پابرجا خواهد موند ؟ یک چیز دیگه ای هم هست مثلاً مثل کامپیوتر که یک روز بسیار گرانقیمت بود اون اوایل رو میگم اون روزهایی که تازه طراحی کی فکرش رو میکرد که امروز سیستم هایی به مراتب قویتر امکان بروز و ظهور دارند که اینطور در دسترس مردم هستند ، شاید یک موبایل هوشمند امروز با کل توان محاسباتی ناسا در سال 1960 برابری کنه ! یا حتی چند برابر اون باشه !
گفتم آغاز یک چیز به معنای مسکوت بودن اون نیست و پیشرفت هم همزمان صورت میگیره ولی فضا یک مشکلی که داره این هست که امکان آزمایش خطا در اون بسیار کم و البته پرهزینه هست ! خیلی پر هزینه هست و امکان بروز صدمات جانی در اون بسیار زیاد هست و ریسکش بالا هست ، پس راه حل چی هست ؟ راه حل در دو مرحله هست مرحله اول مشکل ما برای عبور از جو هست ، موشک و سوخت موشک و مسائل مربوط به اون بسیار پر خطر هست امکان انفجار و صدمات جانی یک مانع بسیار بزرگ در راه پیشرفت سفر به فضا هست و ریسک بالای اون موجب میشه فقط تعداد کمی به دنبال این سفر ها باشند ، شاتل طرحی بود که صعود رو با موشک میسر میکرد و فرود رو به وسیله خود وسیله یا ابزار مورد نظر مسئله سپر حرارتی و مشکلات اون باعث شد کلاً تبدیل به یک طرح مسکوت بشه ، یک مثال میزم روزانه چند میلیون نفر با هواپیما جا به جا میشند ؟ تعداد بسیار زیاد چه عاملی سبب استقبال زیاد شده ؟ سرعت بیشتر ، جا به جایی بهتر و امن تر و البته زیبایی های خود سفر از بیرون آسمان رو تماشا میکنند
ما باید دنبال هزینه و فایده باشیم در این موضوع ، موشک برای ماهواره خوب هست ولی برای انسان نه ! راکت هم به همین سیاق تازه این ها مشکلاتی هست که قبل از رسیدن به جو با اون درگیر هستیم خود جو مشکلات خودش رو داره !
مرحله دوم جواب مشکل ما در فضا هست از مشکلات مواد غذایی تا شیوه زندگی بدنی که برای مدت ها در فضا باشه دچار نقص میشه نمیدونم شما هم در این مورد شنیدید یا نه حتی با ورزش هم نمیشه جلوی تمام مشکلات رو گرفت
ما مواد غذایی و عدم جاذبه رو به عنوان یکی از مشکلات مهم خودمون داریم البته برای همه اینها طرحهایی هست منتها ما فعلاً درگیر بچه بازی های خودمون هستیم
این سقوط ناسا باعث شد من یاد سقوط سایوزها هم بیفتم این اتفاق برای روسها هم افتاد که دم آخری از کلیسا با آب پاش میخواستن مسئله رو حل کنند ! ما به بن بست نرسیدیم راهی از طریق اون دنبال حل مسئله هستیم اشتباست .
که این خودش عامل سرچ من شد برای یک چیز جدید که جالبه بدونید از سال 1895 تا الان دائما پیشنهادهای طرحهای جایگزین ارائه شده باعث تاسف هست که ترجمه فارسی تو ویکیپدیا نشدند این طرح ها ولی خوب من مطالعه دارم میکنم
این اتفاق ممکنه مسیر بحثم رو اصلاً عوض کنه

احد،صمد، قاهر، صادق ...
عاشقشم

لا تقنطوا من رحمة الله

هیچ چیز تجربه نمیشه اینو یادت باشه !!
ترفند هایی براي ويندوز 7

عیب یابی سخت افزاری سیستم در کسری از دقیقه

ویرایش توسط bigbang : 10-31-2014 در ساعت 04:33 PM
2 کاربر زیر از bigbang سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید