03-21-2015
|
 |
مدیر بخش مکانیک - ویندوز و رفع اشکال  
|
|
سپاسها: : 5,427
6,159 سپاس در 1,794 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
سلام ، نمیدونم از کجا برای شما صحبت کنم اما چند وقتی هست productive شدم و تصمیم گرفتم کارهای عقب مونده خودم رو سریع تر و بهتر انجام بدم
طبق معمول چون پست خودم هست و عشقم میکشه چند تا App خوب به شما معرفی میکنم که ازش استفاده کنید بد نیست ، یکی my fitness pal این برنامه برای رژیم غذایی هست آپشن های بسیاری در اختیار شما قرار میده ، مثلاً برای اولین بار که وارد برنامه میشید ، از شما میپرسه مرد هستید یا زن ، بعد سنتون و قدتون رو میپرسه و خوشبختانه سیستم متریک هم داره ، بعد از این که این اطلاعات رو وارد کردید از شما میپرسه چی میخواید ؟ میخواید وزنتون چند باشه بعد از اون میخوای چند کیلودر هفته از دست بدی از 0.25 داره تا 1 کیلو در هفته من حالا 1 کیلوش رو زدم
بعد از اون میگه شما مثلاً چطور فردی هستید ، 4 تا گزینه نشون میده
" غیر فعال ( کارهای دفتری ، کارهای اداری ، و کارهایی که نیاز به نشستن در یک مکان دارند ) "
" نسبتاً فعال: ( معلمی و کارهایی که حالت ایستاده و یا نیمه ایستاده و نشسته داره ) "
"فعال ( واسه این هم یک مثال هایی میاره تا انتخاب رو برای شما آسون کنه این رو الان یادم نیست ) "
"خیلی فعال : ( مثل شغل پستچی یا پیک موتوری و یا کارگر و نصاب و ....) "
بعد هر کدوم از اینها رو که انتخاب کنید یک سقف مجاز غذایی کالری رو به شما نشون میده مثلاً با انتخاب های من 1300 کالری در روز رو به من داد من طبق برنامه اون جلو رفتم ، ممکنه بپرسید خوب کالری غذاها رو چطوری وارد میکرد این نرم افزار بانک اطلاعاتی عظیمی از کالری مواد بر حسب گرم داره مثلاً بر حسب 100 گرم چند کالری که اکثراً کاربر ها این بانک اطلاعاتی رو کامل کردند ، شبکه ی بسیار بزرگی هست که حتی توش مقادیر فارسی هم هست کافی هست یک ترازوی دیجیتال داشته باشید تا وزن دقیق رو حساب کنید اونوقت میتونید میزان کالری غذاتون رو بگید ، مثلاً سنگدون مرغ میشه chicken gizzard البته بعضی واحدها هم بر حسب oz یا cup هست که تبدیل اینها تو اینترنت هست مثلاً لوبیای چیتی همون red bean هست ، کالری غذاها رو برای صبحانه ، ناهار و شام و میان وعده وارد میکنید اینطوری آمار کالری که در هر روز مصرف میکنید دارید ، اما این نرم افزار قسمتهای جالب تر هم داره ، یک قسمت داره شکل بارکد خوان کافی هست دوربین گوشی خودتون رو مقابل بارکد بیسکوییت یا یک غذا آماده بسته بندی قرار بدید اونوقت کالری هر دونه بیسکوئیت رو به شما میگه ! مثلاً ساقه طلایی هر دونه بیسکوئیتش 62 کالری هست
بعد میزنید 5 تا بیسکوئیت میخوام میان وعده بزن میزنه 310 کالری ساقه طلایی
جالبه که برای هر روز یک دکمه complete که اگر اون رو بزنید پیش بینی میکنه نرم افزار تا 5 هفته دیگه وزن شما چقدر هست ، از بخش های دیگه نرم افزار مثلاً یک بخش داره progress که میتونید وزنتون رو وارد کنید رو یک نمودار کاهش وزن شما رو نشون میده
من حالا غیر فعالش رو زده بودم شما اگر فعالش رو بزنید یک بانک اطلاعاتی از انواع ورزش ها داره و میزان سوزش کالری داره نرم افزار گسترده و بسیار کاربر پسندی هست یک هوشمندی که داره مثلاً از 4.5 کیلو بیشتر از دست بدی میگه نمیخوای برنامت رو تغییر بدی ؟ الگوریتم هوشمند و خوبی داره علاوه بر اینها در خود شبکه برنامه استاتوس شما رو آپدیت میکنه که آره این 7.5 کیلو از دست داده همچیین آدمی هست به آدم انگیزه میده اگر 4 روز به طور مرتب داده وارد کنید یک روز فراموش کنید برنامه میگه چرا نیومدی ... یک چیزیه ها برنامش جالب هست
یک برنامه جالب دیگه ای که میخوام بهتون معرفی کنم برنامه COL Reminderهست که این برنامه یک وِیژگی خاص داره اون هم این هست که میتونید به برنامه بگید یک کار تکراری هر چند روز یک بار به شما یادآوری کنید تصور این که این مسئله چقدر به شما کمک میکنه غیر قابل محاسبه هست
اینا رو حتماً داشته باشیدحیفه گوشی اینطوری بیفته ازش استفاده ای نکنید
من البته دنبال اپلیکیشن های بهتری مرتبط با کارهام هستم ولی شما هم گاهی اوقات اگر ریز بشید چیزهای جالبی میتونید پیدا کنید که استفاده کنید تو همین اندروید
من از روت استفاده نمیکنم چون حق انتخابهام به نظرممناسب هست البته اچ تی سی اگر یک مقداری روی رابطط sens بیشتر کار کنه تا هنگ نکنه که فکر کنم تنها عیبشه و گاهی داغ هم میکنه ، این 2 تا عیب رو برطرف کنه گوشی کامل و خوش دستی هست
من ایام عید کارهای درسیم رو انجام دادم و دارم مطالعه میکنم بیشتر امروز هیچ مطالعه ای نداشتم چون 1 فروردین بود ، یکی از فامیل هامون تو وایبر قارچ ارگانیک تبلیغ کرد به جای تبریک عید مردم چقدر پولکی شدند ، گفت قارچ ارگانیک حالا نمیدونم ارگانیک دقیقاً منظورش چیه ، عید خز شده ، دید و بازدید و اینا هم قدیمی شده حال نمیده فقط مسافرت نه شکل قدیمیش ها جدیدی هاش حال میده البته با تور بری خیلی بهتر هست
ولش کن تو اینجا بیشتر از این نمینویسم .
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|