نمایش پست تنها
قدیمی 03-22-2015
bigbang آواتار ها
bigbang bigbang آنلاین نیست.
مدیر بخش مکانیک - ویندوز و رفع اشکال

سپاسها: : 5,427

6,159 سپاس در 1,794 نوشته ایشان در یکماه اخیر

میدونی چیه ؟ یک مدت میگفتم چرا بریم یک فروم شلوغ بزنیم بریم معروف شیم بریم بالا ولی اون چیزی با ارزشی که ما داشتیم این فروم و نرم افزارش نبود ، اون چیز با ارزشی که داشتیم دوستی هامون بینی بین اللهی روزهای خوبی داشتم تو این فروم واقعاً راست میگم اصلاً اینجا گاهی اوقات از فرت خوشحالی گریم گرفته بود و خاطره بازی کردیم پستهای جالب گذاشتیم من اینجا بهم انگیزه ای داد که کارهایی انجام بدم که قبلاً انجام نداده بودم و کلاً سرمایه ما همین این که تو این شبکه های بزرگ اجتماعی خبری از چیزها نیست ،همش ادا اطوار هست حتی تو وایبرش هم داشتن چنین جمعی میسر نیست ، بیاید بچه ها بیاید با هم صحبت کنیم ، یک موقعی اینجا برای هم دیگه چایی دم میکردیم بیخیال اون بیرون ، بیخیال دنیا ، بیاید برای همدیگه این جا صحبت کنیم
اگر هم یکی پیدا شد هماهنگ عمل کنیم ، اگر جمع ما خوب نبود که کسی به ما طمع نداشت جمع ما صمیمی بود که اومدن خرابش کنن
بیخیال ، من اینجا امشب میخوام بنویسم ، دلم برای حرف زدن با شما تنگ شده
دوست دارم سیب زمینی بگیریم بزنیم به سیخ بریم کنار آتیش سیب زمینی ذغالی بخوریم ، بیاین اصلاً به من کم محلی کنید اشکال نداره
لااقل رفاقت شما واقعی هست نه من شما بدهکارم نه شما به من طلبی دارین از هم دیگه طلبی نداریم واسه خاطر همدیگه میومدیم اینجا
امیر کجایی ، مهدی کجایی ، جیکوب هم هست ، بچه های دیگه هم هستند
یک حرفی چیزی بیایم بزنیم بد نیست
دیگه زندگی جواب نمیده ، همه چی خز شده ، حتی دید و بازدید همه رسمی هستند عیدها هر سری تکراری تر میشه شاید آدم نباید توقعی داشته باشه
جشن و اینها هم که الکی هست ، عیده انگار ولی عید نیست ، نمیدونم مردم چرا اینقدر غصه دارند مالی نیست ها روحی هست هر چی خبر طلاق و جدایی و دعوا و آخه واسه چی ؟ همین چند وقت پیش تیم والیبال پیکان تو ارومیه قهرمان شد کتک کاری کردند خونریزی شد ، بابا بازی چرا اینقدر جدی میگیرن اینا ؟ همین سری تازگی یکی از نزدیکامون طلاق گرفتن سر هیچ و پوچ خیلی راحت توافقی طلاق گرفتن ،آخه مگه زندگی عروسک بازی هست ؟ یک جای دیگه عکس های شخصی یک بازیگر پخش شد یکی دیگه رو هم تهدید کردند یکی دیگه رو هم مسخره کردند با لذت این کار رو میکنند مردم ، این سری یک پسره رو آورده بودند تنابنده هم بود یه پسره بود معلم ازش سوال میپرسید این بلد نبود کلیپش پخش شد واسه خاطر کلیپ ترک تحصیل کرد تنابنده هم نامردی نکرد گفت میارمت پایتخت 4 ، آخه چرا اینجوری هستین ؟ چرا اینجوری هستیم ؟ چرا همدیگه رو مسخره میکنیم به هم بهتان میزنیم تهمت میزنیم ؟ میگن چرا از مردم متنفرید ! مااز مردم متنفر نیستیم از این کاراشون متنفریم ، آخه زمین خوردن یکی چه لذتی داره ؟
اکثراً همینطوری هستند ، چرا دختر تو خیابون میبینید بوق میزنید ها ؟ واسه خوار مادر تو بوق بزنن خوشت میاد ؟ خسته شدیم اینقدر این چیزا رو دیدیم ، همش تجمل ، همش ادا اطواربسه دیگه لباس میخری خودت تزئین میکنی یک مقدار اون داخلت و هم درست کن لامصب آدم باش .... آره من بدم میاد ، من از این چیزا بدم میاد ، اگه بد اومدن من عیبه دیگه خلاصه همینی که هست باهاش کنار بیاین
اینقدر فشار میارین ،که الان اینجوری شد الان باید خواهش کنید بیاید ازدواج کنید وام میدیم ، ازدواج میکنند به ماه نمیکشه طلاق میگیرند ، به خدا قسم اینا زندگی کردن بلد نیستن ! از اون طرف عذب هست یکی ، خیلی حرفه خوابگاه دانشگاه پتو میگیرند گره میزنن یک پسره رو میکشن بیاد از پنجره بیاد خوابگاه دختران ، اون طرفی یک دختره رو با ساک مسافرتی میخوان ببرن تو خوابگاه پسرها
اینقدر 6، 8 کردین ملت و بسه بابا ، بسه دیگه ،دیگه میشه جور دیگه ای ....د تو مملکت ؟ اگر میشه به ما هم یاد بدید
دانشگاه زوری ، سربازی زوری ، کار زوری ، ازدواج زوری خفه شدیم دیگه
همش هم میگین احترام بزرگتر ، تمام مال جان ما الان دست شماست دیگه ایکاش نبود ! ولی هست من از ناله کردن خوشم نمیاد ولی بسه دیگه
حالا ما سالمند شدیم شما جوون دوره خوش خوشانتون هست . ایکاش میشد ، ایکاش میشد ، ایکاش .... ولی نمیشه ! البته اینطوری نیست که فقط تو ایران اینطوری باشه دنیا کلاً غمگین هست اونجا هم دیگه کریسمس مثل سابق خوش نمیگذره ، یک مشکلات ضایعی دارند که آدم نمیتونه اینجا بگه واقعاً زشته .
دنیا خسته هست ، مردم خسته هستند، شرایطی که الان داریم خوب نیست ، هیچ چی سر جاش نیست ، همه هم به فکر خودشونن ، آدم آب دهنش رو هم میخواد قورت بده انگار باید از بقیه اجازه بگیره ........... یک موقعی صبا یه حرف جالبی زده بود میگفت we are in the middle of next big thing حالا میتونه کشف علمی باشه یا انقلاب علمی باشه یا جنگ باشه هر چی که هست ما این وسطیم
کنار آدمهایی که حتی تو فکرشون هم پرواز تعریف نشده ، کمالگرا نیستند ، نمیخوان حتی بدونن چی هست ، به همینی که هست حالا مهم نیست چی هست راضی هستند ( اینم فکر کنم صبا خانوم گفت ) دختر تو چقدر میفهمیدی !
کجا هستی شاید برد علمیت قوی نباشه اما خیلی عمیق صحبت میکردی تازه میفهمم

احد،صمد، قاهر، صادق ...
عاشقشم

لا تقنطوا من رحمة الله

هیچ چیز تجربه نمیشه اینو یادت باشه !!
ترفند هایی براي ويندوز 7

عیب یابی سخت افزاری سیستم در کسری از دقیقه

4 کاربر زیر از bigbang سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید