03-26-2015
|
 |
مدیر بخش مکانیک - ویندوز و رفع اشکال  
|
|
سپاسها: : 5,427
6,159 سپاس در 1,794 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
یاد بگیریم توجه نکنیم ، یاد بگیریم این خیلی مهم هست توجه نکنیم به چیزهای زائد این خیلی مهم هست ، میدونی چیه حقیقتش من میخواستم یک تاپیک تشکیل بدم به نام هوشمندانه رفتار کنیم ، بعد هر چیزی که به نظر جالب اومد اونجا بزارم
ولی دیدم همین جا هم میشه گفت اینجا که کسی نمیاد واسه هم دیگه مینویسیم
عههه میدونید کتاب بخونید ، حالا پی دی اف باشه یا روی کاغذ هر چی که هست کتاب باشه ، کتاب بخونید ، کتاب خیلی خوب هست
کتاب به شما کمک میکنه ، تا تمرکز کنید ، من قبلاً رمان میخوندم ولی الان اینطور نیست که هر رمانی رو بخونم بعضی رمان ها اقتباسی از واقعیت هست مثلاً رمانهایی که توسط ویکتور هوگو نوشته شدند نشان دهنده وضعیت اروپای اون روز بودند
و امیدها و آرزوهای اونها رو منعکس میکرد ، اینها رمانهای با ارزشی هستند حالا مثلاً یک رمان هم خونده بودم در چشم باد ، نمیدونم آرزو اینا فایلهاشون ریخته تو اینترنت کلاً از اول تا آخر ترواشات ذهن نویسنده عقده هاش و سیاه بینی هاش رو گرفته نوشته تا آخر دهنت سرویس میشه نه اقتباسی نه هنری
نه اینا ارزش خوندن نداره شاید یک تاپیک ساختم به نام کتاب بخوانیم تو اونجا کتاب بهتون معرفی کردم که تهیه کنید اگر باشه همون جا پست میزارم
میدونی چیه ؟ گاهی این کتاب خوندن به ما درس میده ..با حرفی که اول پستم زدم بی ارتباط نیست نمیدونم تا حالا کتاب خوندین آموزشی یا حالا داستان درام علمی ادبی حالا هر چی گاهی آدم بعضی سطور رو زودتر میگذره چون این سطور یا تکرار مکررات هست
یا تو روند اصلی داستان، موضوع ،مطلبی که دارید دنبال میکنید تاثیر گذار نیست
میگذرید میخواد حالا تو مجله باشه تو روزنامه باشه
بعضی چیزها هم هست که باید به سادگی بگذریم ، زیاد توجه نکنیم چون اینها تاثیر گذار نیستند ، بعضی اتفاق ها حالا دعواها ناراحتی ها ، بعضی آدمها ، بعضی جاها
اینا تاثیر نمیزارن تو زندگی شما اونقدری که ارزش دارند برای هر چیز ارزش قائل بشیم
داستان زندگی ما شخصیت اصلیش ما هستیم این ما هستیم که در نهایت میبریم یا میبازیم ، زنده میمونیم یا میمیریم
هر داستانی که تموم بشه یک داستان جدید شروع میشه
یاد بگیریم به چه چیزهایی باید توجه کنیم ، و از توجه به چه چیزهایی پرهیز کنیم
دروغ ، چیزهای آزاردهنده مشکلات اینها رو بریزیم دور روی اون چیزی که میخوایم تمرکز کنیم ، اگر کتاب بخونید این به شما کمک میکنه ذهنتون رو مرتب میکنه
آدمهایی دیدم در حد 20 دقیقه نمیتونن یک متن رو مطالعه کنند ولی تا دلت بخواد در مورد هر چیزی برات سخنرانی میکنند و صاحب نظر هستند
کتاب بخونید ، اگر نمیدونید چی بخونید من بهتون تو یک پست جداگانه کتاب معرفی میکنم
|
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|