04-09-2015
|
 |
مدیر بخش مکانیک - ویندوز و رفع اشکال  
|
|
سپاسها: : 5,427
6,159 سپاس در 1,794 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
عه دیروز که داشتم از دانشگاه برمیگشتم سوار تاکسی که شدم ، یک آقایی بود از ساب ووفر استفاده میکرد ( ماشینش هم از این زردها بود تاکسی جای تعجب داره !!) ، دلم براتون بگه که آهنگ وزینی از آقای حامد پهلانه گذاشته بود ،که ایشون خیلی علاقه داشت اسمش رو هم هی تو آهنگ بگه ،چشمتون روز بد نبینه ، آقا این آهنگ مینواخت از تمام اعماء احشاء و اجزای درونی بدن بدن بنده با ریتم آهنگ همراهی میکرد ، جمجمه ام هم فکر کنم به در اثر شدت دوپس آهنگ در م فشرده میشد ، اینا خوب تا اون موقعی که آهنگ شدت میگرفت دیگه قشنگ ضربان قلب ما هم شدت گرفت تا پیاده بشم که ، خدا رو شکر دچار آسیب مغزی نشدم ، ولی همچنان تا ایستگاه تاکسی بعدی بدنم در حال تکرار ریتم آهنگ بود
خلاصه همون حکایت نخورده مست شدن هست
نکنید این کار رو ! چه کاریه آخه ؟ ما یه چیزی داریم به اسم پرده گوش ، من نزدیک بود گوشم منفجر بشه !! ایشون فکر کنم تو گوششون موکت دارند !
البته آهنگش که 100% گوش دادنش گناه خالص بود ها از اینایی که آدم خیلی علاقه داره با آهنگ همراهی کنه خلاصه که بله من از همین تریبون به آقای حامد پهلانه سلام عرض میکنم انشاء الله که مرزهای موسیقی رو همینطوری جا به جا کنید ملت حال کنند
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|