05-16-2015
|
|
مدیر بخش مکانیک - ویندوز و رفع اشکال
|
|
سپاسها: : 5,427
6,159 سپاس در 1,794 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
نمیدونم الان چه اصراری دارم این پست رو قرار بدم
ولی یکی از کتاب هایی که اخیراً همین چند وقت پیش خوندم رو میخوام به شما معرفی کنم ، کتاب ابولهول یخها ، نوشته ژول ورن ، این کتاب در اثر شیفتگی ژول ورن از اثر فوق العاده شیوای شاعر نامی آمریکایی ( ادگار آلن پو ) نوشته شده و عصاره ای هست از تمام تجربیات نویسندگی عمو ژولی
ماجرا در مورد وقایع سفر به ناشناخته ها در قطب جنوب هست اون هم توسط یک کشتی بادبانی ، یک عملیات نجات ، خوب برای ما ممکن هست زیاد این مسئله جذاب نباشه ، اما این رمان اونقدر زیبا نوشته شده ، که حتی گرد زمان هم ذره ای از زیبایی اون کم نکرده و همچنان قلمش روی ادبیات سایه میندازه
در این کتاب شما با وقایع انسانی عمیق آشنا میشید ، این که گاهی اوقات مجبورید برای زنده موندن قرعه بندازید که کی رو بکشید و بخورید ! بله انسانهای متمدن گاهی به این نقطه میرسند ، مطالب بسیار جالبی در مورد دریا میخونید مثلاً این که میشه از یک نهنگ 100 بشکه روغن استحصال کرد علاوه بر استفاده از گوشت اون ، یا بعضی ماهی ها جگر بسیار لذیذی دارند یا این که علاوه بر نیروی باد ، نیروی بسیار مهم دیگه در کشتی ها اثر گذار هست و اسمش جریان زیر آب هست ! غزال دریایی ، پنگوئن ها ، خدایا این کتاب واقعاً قشنگ بود !! من خیلی از خوندنش لذت بردم ، چقدر مطالب علمی در لوای داستان گفته شد ،اینقدر دقیق نوشته شده که واقعاً این شائبه رو ایجاد میکنه که واقعیت داشته شما هم میتونید از خوندن اون لذت ببرید ، سرچ کنید فایل دانلودش هست
===========
یک کتاب جالب دیگه که 39 پله هست ، این کتاب چاپ قبل انقلاب هست ( نشر کتاب های جیبی یا همچین چیزی ) نسخه اسکن شده اش در اینترنت هست
هر چند ممکن خالی بندی زیاد داشته باشه و اما نکات جالبی تو این رمان گفته شده که آدم لذت میبره این هم خوندنش خالی از لطف نیست اگر فرصتی برای خوندن داشتید مطالعه اش کنید
===========
ویرایش توسط bigbang : 05-16-2015 در ساعت 04:57 AM
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|